Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Terim GS baskanligini dusunen isteyen ve sanilann aksine destekcisi olan bir isim. Ama bu emeline eski basarilari yada son basarisizligi ile ulasamaz o yuzden yeni bir basari furyasi yakalamasi gerekiyor ve yillardir kulup takimi calstirmadi ben onun bu hirsina guveniyorum. Gelmesinide cok istiyorum, zira bugun avrupanin en formda hocasini getirsek dahi su durumdaki bir takimi toplama ihtimali Terim'in en formsuz halinin ihtimalinden azdir benim gozumde.
Terim isminden sonra anlamsız bir sırıtma oluştu bende. Yinede milli takımdaki halleri olmaz umarım. Futbolun üst noktası benim siz bana uyacaksınız filan durumları olursa yazık olur. İsmide psikolojik üstünlüğü bize geçirir. Hayırlısı olsun artık.
Cok onemli hamle yerli oyuncular direkt performans arttirir ve yerli oyuncular nezdinde takim satma isi bir daha olamaz.
Terim'le beraber Servet'in yeri garanti ama en azindan Balta'dan kurtulmayi diliyorum.
Birde Bulent Tulun gelmez ise tam olur.
Terim su anda kendi basarisi icin kim olsa harcar buna cok eminim Servet kesin kalir ama Balta'nin kalacagini zannetmiyorum cunku Bulent Hoca bile oynatmiyor ve Terim gelirse oda kalacaktir verecegi rapordada bu belirtilecektir kesinlikle.