Gündemden

Ben ciddi anlamda Tuncay' ın gelebilme ihtimalini yüksek görüyorum. Duyum falan değil. Sadece bi çıkarım. Fatih Terim geldiyse eğer daha önce milli takımda oynamış Türklerden hiçbirisi ona hayır demez. Çünkü Terim onları kendi takımlarında bile oynamazken defalarca kadroya çağırıp vitrinde kalmalarını sağlamıştır.

Bunun yanında takımdaki yerlilerden de alabileceği en yüksek verimi alacaktır. Özellikle Kazım..

Eğer yabancı transferleri yine Almaguer, Pinto tarzı olmazsa; başarılı olma ihtimalimiz çok yüksek.

Bence tüm bunlardan daha önemli bir konu var. Başarılı olmak falan güzel hoş şeyler. Ama olamasak bile artık ger önüne gelen abuk subuk konuşamaz. Ünal Aysal bunu çok net kanıtladı zaten Serhat' ın programında. Fatih Terim de bu konuda duayen :) Yok öyle bol keseden sallamak..

Eğer geldiyse inşallah başarılı olur..

Reha Muhtar'ın kaynağına göre Selçuk İnan kesin Galatasaray'da, Tuncay da geldi diyor.

Dünkü programda Gökmen Özdemir'di heralde programdaki kişi, o da Hamit eğer Real Madrid ile imzalamazsa Galatasaray'da diyor. Nereden çıktı bu Tuncay işi bilemiyorum diğer 2'si keşke gelse ah...

Dün akşam Şansal Büyüka Galatasaray'ın şu anda şampiyonluk yarışında olan bir takımdan çok önemli bir transfer yaptığını söyledi. Düşündüğümüzde Fenerbahçe'den bir oyuncu almayacağımıza göre...

Sanırım bu isim Selçuk İnan ki Fatih Terim gelirse eğer Selçuk'un tercihini bizden yana kullanacağını düşünüyorum.

Fatih Terim uzun süredir dinleniyordu, Galatasaray'ı çok iyi etüt etmiş olacağını düşünüyorum.Türk oyuncuları transfer etme konusunda isminin ağırlığı yeter bence.
Selçuk-Hamit süper olur, Tuncay ise oynarsa iyi olur ama ister misin diye sorarsan hayır istemem...Abdürrahim Albayrak'ın yıllar önce yaptığı hatayı belki şimdi düzeltmek isteyecektir ama umarım daha büyük hata yaratmaz bu.

Yabancı oyuncu konusunda da Fatih Terim gene okyanusları aşıp anormal isimler getirmez inş.Etoo ve Drogba ikilisi ağzımızı sulandırmaya yeterli.
Ayrıca Elmander'i ve Kim'i hoca sever yanlış hatırlamıyorsam eskiden Elmander transferini de ilk isteyenlerdendi yanılıyor olabilirim de...

Ben çok ümitliyim en azından Florya'ya çeki düzen gelecek. Umarım Fatih Hoca içindeki heyecanı oyunculara yansıtabilir ve eskisi gibi sempatikleştirebilir bizi.

Şu aşamada gelebilecek bir yabancının takımı toparlama ihtimali çok az benim gözümde. Lucescu, Fatih Terim, Gerets dışındaki her isim bu düzeni sağlamakta zorluk çekecektir diye düşünüyorum. Türkiye'de kapanmamış hesapları olan bir Fatih Terim, tekrardan kendini göstermek için hem bir hırs içinde olacaktır hem de yılların olgunluğu ve deneyimi onun yanında olacaktır.

Bunun yanında Hamit&Selçuk deniyor. Kallström'ü başkan diyor. Böyle bir üçlü olursa BAM'dan sonra ben kalpten giderim. Terim gelirse Arda da kalır, altın sezon yaşayabilir.

Drogba, Eto'o, Lavezzi, Frey falan deniliyor. Ünal Başkan bir de Hazard'a el atsa tam süper olacak :)

Bizim için en iyisi Fatih hocaydı.Ayrıca Fatih hocayı 2.dönemi için eleştirenleri anlamıyorum.O dönemin tek suçlusu Fatih Terim değildi.

Bir kere yerli transferde en önemli faktör olur Fatih hoca.Ona hayır diyebilecek yerli oyuncu yok bence.

Milli takımda uzun süre çalıştığı için ve bütün genç takımlardan sorumlu olduğu için genç oyuncu havuzunu en iyi bilen isimdir.

Florya yı her anlamda en iyi şekilde toparlayacak dünyadaki tek hocadır bence.Tesislere giren kediyi-köpeğide Fatih hoca seçmelidir.

Vurdumduymaz,isteksiz oynama,takımı satma gibi olayların olma ihtimali ortadan kalkar artık.

Şuan herşeye hakimdir,uzun zamandır çalışmadığı için GS ile ilgili her türlü gözlemi yapmıştır zaten.

Birde bu iş artık hocanın son büyük şansı.Mutlaka çok başarılı olmak isteyecektir.

Yabancı transferide yönetimle birlikte yaparlar zaten.Kallström ve Elmander isimleride nokta atışı olur.

Ben asıl Gervinho'yu istiyorum arkadaşlar. Genç, güçlü,kuvvetli,hızlı, bitirici,yıpratıcı bir oyuncu.
Bunun haricinde milli takımdayken özellikle almanyadaki gurbetçiler konusunda büyük fikir edindiğini düşünüyorum İmparator'un. Muhakkak o pazara el atmalıyız.

Sanırım şu anda UEFA kadrosu lig tv'de canlı yayında. Birazdanda Fatih Terim katılacakmış programa izleyen arkadaşlar aktarırsa iyi olur.

Şu basın zamanında Ümit Karan ve Hakan Şükür için neler yazıyordu yok çekemiyorlar birbirlerini fln diye canlı yayına geldi Ü.Karan Hakan Şükürle sarmaş dolaş oldular. Aynı şey Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür için söylenyordu. Kavgalılar, konuşmuyorlar vs diye. Görüyoruz ki basın o zaman da sallıyormuş şimdi de. Gündem dışı ama dikkatimi çekti, aklıma geldi bunlar :)

Geldim şu anda eve takip ediyorum tv'den.
Yalnız şu programı izleyen herkes o takımın neden başarılı olduğunu '2000 ruhu' nun anlamını tekrar anlar.

Fatih Terim´in gelmesinin ardından taraftardaki bayram havasını anlayabilmiş değilim.

Terim´in gelmesini istemiyordum çünkü başarılı olacağına inanmıyorum. 1990´ların sonunda Terim´i başarılı kılan Florya´daki sevgi saygı ortamıydı. Terim ikinci gelişinde bu ortamın oluşması için hiçbir çaba harcamadığı gibi futbolcusundan tesis çalışanlarına kadar herkese tepeden baktı. Gelen ilk Terim´se -ki pek sanmıyorum- başımın üstünde yeri var ama ikinci Terim geliyorsa kayıp yıllara 2011-2012 sezonunu da eklemek gerek.

Neyse bu saatten sonra bunları tartışmak anlamsız. Galatasaraylı kimliğinden şüphe duymadığım, en gözde olduğu dönemde karşı yakadan aldığı tekliflere "taş yerinde ağırdır" diye yanıt veren Terim´e destek vermek gerekiyor. Yalnız İmparator da bir umut aşılasın bize, vereceği ilk kararlarla. Mustafa Sarp, Servet, Hakan Balta, Ayhan Akman başta olmak üzere Florya´ya zehir saçan kim varsa yol versin.

Terimin gelişine sevinmeyenleri anlayamıyorum ben de. Şuanki ortamdan kim çıkarabilir bizi, futbolcuların özgüvenini kim kazandırabilir, taraftarda bu denli heyecanı kim yaratabilir, Tekrar yönetim futbolcu taraftar üçlüsünü kim birleştirebilir. Türkiyede futbol daha farklı şuan yabancı biri gelse şuanki futbolcuya dayalı düzenin değişeceğine inanmıyorum. Tüm futbolcuların saygı duyacağı biri lazımdı. O da Fatih Terim. Elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapacaktır. Yabancı çalıştırıcılar gibi sadece antremanlarda ve günde ekstra 1-2 saat ilgilenmeyecektir takımla. 24 saat o takım için çabalayacaktır. Bu yüzden Terim'i istiyorum. İstemeyenler kimi istiyordu acaba?