Gündemden

LigTV'de canlı bağlantıda Fatih Terim. Melih hayırlı olsun inşallah eski GS'ı geri getirceksiniz dedi. Önce bir imzalayalım tarzı bir cevap verdi Terim. Anlaşılan resmiyete dökülmeden, imzalar atılmadan konuşmak istemiyor

Yahu şu konuşan Terim'i sevmemek mümkünmü hiç.
Gerçekten sevincim bir kat daha arttı.

Bu arada sonucu ' hayırlı olsun diyelim hocam' dedi.

Fatih Terim'de: 'kesin imzalar atılmadan bir şey demem doğru olmaz ,hayırlısı' dedi.

Bitmiştir bu iş.

Selçuk İnan haberi doğru ise çehre çok değişir..
Benim bakış açımla, ülkenin en iyi orta saha oyuncusu uzak ara..
Fenerbahçe'ye de gitse fikrim değişmez..
Bu kadar top kapan, kaptığı topları doğru kullanan,uzun pas yeteneği gelişmiş, uzaktan şutu olan, duran top ustası ve tüm bu saha içi yetenekleri yanında çirkeflik, pislik yapmayan bir adam görmedim..
Karşılaştıracak adam bile bulamıyorum.
Çok sevinirim.

Selçuk İnan herşeyin farkında. Fenerbahçe'ye asla gitmez çünkü orada bir Güney Amerika ittifakının olduğunu bizim gibi o da çok iyi biliyor. Emre Belözoğlu zaten Fenerbahçe'nin ortasahasında Türk kontenjanını kaplıyor ki Selçuk ile tarzları farklı değil. Yarın öbür gün transfer edilebilecek bir Brezilyalı vb. oyuncunun Alex'in önderliğinde ilk 11'e daha rahat girebileceğini hepimiz gibi Selçuk da biliyor.

Fatih Terim'in gelişi ile Arda'nın kalması kesinleşir, Selçuk'un bize gelme ihtimali fazlalaşır..

Fatih Terim'in geri dönüşüne soğuk bakanlardan biri olduğumu belirtmek isterim.

Bu düşüncemin sebebi asla teknik meselelerden değil; artık Terim'in 1996-2000 senesindeki kişi olmadığı düşüncesine sahip olduğum içindir.Terim 2. döneminde ilk döneminden uzak bir şekilde sinirli,tahammülsüz,insanlara tepeden bakan kibirli bir kişilik imajı çizmişti.

Benim şahsi görüşüm 2002 yılından sonraki kademe kademe düşüşümüzün sorumlularından biridir Terim.O sene şampiyon takımın başına geçip sırf Lucescu'nun izlerini silmek adına takımın yapısıyla oynayıp buna göre transferler yapması,bir önceki senenin şampiyonluğunda takıma büyük katkılar veren oyucuları göndermesi,gönderemediklerine yedek kulubesinin yolunu göstermesi ancak ve ancak hocamızın yüksek egosuyla açıklanabilir.

Bu nedenlerle 2002 de şampiyon olup,şampiyonlar liginde çeyrek finali son maçta kaçıran takım 2003 yılında kendisinden yarı maliyetle yeni kurulmuş bir takımın arkasından ikinci olmuş,şampiyonlar ligine de ilk tur gruplarda veda etmiştir ve o gün bugündür Avrupa'da başarıya aç bir duruma gelmiştir.

Bütün bunlara rağmen umarım Fatih Hoca bizde ki son döneminden gerekli dersleri çıkarıp takımımızda başarılı olur.

Can şu haberi yazmak için araştırmaya bile gerek yok. Biraz işin içindeki biri biliyor Insua'nın kiralık olduğunu. Adamlar resmen çaycıya soruyorlar bugün ne sallasak diye.

Ünal Aysal %100 Futbol'da

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal, Perşembe günü saat 20.00'de

Ntvspor'da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın Sunduğu 100% FUTBOL'un konuğu olacak

Türk Telekom Arena Yılın Stadı Dalında Aday

Yeni stadımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Stadium Business Awards organizasyonunda binlerce başvuru arasından seçilerek "Yılın Stadı" ve "Yılın Yeni Stadı" dallarında aday gösterildi.

Aynı zamanda Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal da "Yılın Yöneticisi" dalında aday gösterildi.

Kazananlara ödülleri, 15 Haziran 2011 tarihinde Barcelona'da, Camp Nou stadyumunda yapılacak törenle verilecek. Tören programına buradan(http://www.stadiumbusinesssummit.com/wp-content/uploads/2011/05/SBS11-ConferencePreview-180511.pdf) ulaşabilir, katılım ve ayrıntılı bilgi için Stadium Business Awards sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Rıdvan Dilmen gülmekten öldürdü beni.Yabancı kalitesi çok vasat yerlilere göre diyor.Şu yerlilerin yanına adam akıllı yabancılar olsaymış bu durumda olmazmışız :D Fenerin yerli-yabancı kadro kalitesi eşitmiş.Bizde ise yerli kalitesi çok daha yüksekmiş yabancılardan. :D

A2'de şampiyonluk maçı!
Türk futboluna farklı bir açılım sunma hedefiyle geçen sezon başlatılan A2 Ligi'nde 2010-2011 sezonu finali yarın Alanya'da oynanacak.

Final mücadelesi öncesinde Galatasaray’da cezalı olan Cumhur Yılmaztürk ve Ahmet Kesim’in yanı sıra, Anıl Dilaver’in de sakatlığı bulunuyor.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/21/5570.jpg

Cem Sultan sakatlandı oyundan çıktı İbrahim Selen girdi.Bu çocuğa da dikkat FM serilerinde geleceğin Lefteri,geleceğin Metin Oktay'ı olarak adlandırılıyor.İlla ki bir şeyler vardır :)

Caner müthiş bi dribbling ile penaltı kazandırdı 90+4te.Kendisi penaltıyı gole çevirdi.

Ve A2ler şampiyon.Bülent Ünder'in büyük emeklerini es geçmemek lazım.En büyük pay onun.