Gündemden

yazacak yer bulamadım buraya yazayım bari;

ligte 20 puan fark ile şampiyon ol,daha sonra git Uefa Avrupa ligini kazan şimdide Portekiz kupası finalinde Vitoria Guimaraes karşısında ilk yarıyı 5-2 önde kapattılar.

sen ne biçim bir takımsın oğlum,insanda biraz utanma olur Porto:)

Nevizade'de kutlama yapmaya çalışan bir takım akılsız bizimkiler tarafından fena halde tartaklanmış.Beşiktaş'ta kutlamaya yapmaya çalışan akılsızlardan 2 kişiyi de dövüp denize atmışlar.Samsun,Kocaeli ve İzmir'den de bir çok haber var.

İzmit'in en işlek caddesi olan Fethiye'ye hiç bir fenerli sokulmamış. Zaten sokulmaz hiç bir zaman. baya olay yaşanmış. El Classico

Bende onun olmadığını düşünüyorum. Altlara bakınca ( Ünal Aysal : ... ) şeklinde tweetler atmış şahsen ben kendi hesabımdan Alperen Küçük : ... diye tweet atmam zaten 2 tane Ünal Aysal adında twitter adresi daha var yani faketir büyük ihtimal.

Kanaltürk'te şuan Reha muhtarın programı var,fenerin şampiyonluk olayını gösteriyor vay benim miili takım kalecim Volkan'a bak,sahaya taraftarları giriyo ,girmesinler diye sahaya giren cimbomlu olsun naraları elinde mikrofon ile,dah sonrasındada elde mikrofon yine taraftara la la la lay lal lay laa koydukmu diye bağırttı.....

Volkan bak bu sefer daha kötüsü olur..
Lincoln yok artık ama Drogba olabilir, eli kulağındadır..
Artık evlisin de, girlfriend olaylarını geçtin ve bir ailen var..
Seviyorsun,seviyorsun aileni çok seviyorsun biliyorum..
O halde uslu uslu otur, adımızı o pis ağzına alma..

Nonda'nın acısı hala gitmemiş anlaşılan eğer ki öyleyse gitsin bu sene yoksa Drogba kan alır adamdan.

Ayrıca bugün Trabzon'lu eski futbolcu Gabric trafik kazası geçirmiş, durumu kritikmiş, Allah acil şifalar versin.

Cem Sultan'a imzayı o attıracak!

Başkan Ünal Aysal, Abdürrahim Albayrak'a "Cem Sultan'ın sözleşmesini uzatın" şeklinde kesin bir talimat verdi.

Galatasaray'ın gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Cem Sultan'ın sarı-kırmızılı kulüp ile olan sözleşmesini uzatmaması kafalardaki soru işartlerini arttırmaya başladı.

Bülent Ünder'in takımın başına geçmesinden sonra A Takım kadrosunda kendisine yer bulan Cem Sultan, sarı-kırmızılı formayı ilk kez Kasımpaşa karşısında sırtına geçirdi. A2 Takım'ın elde ettiği şampiyonlukta da büyük bir pay sahibi olan Cem Sultan için Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor nabız yoklamaya başladı.

Koyu bir Galatasaraylı olmasına rağmen, sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşmesini yenilemeyen Cem Sultan'ın içerisinde bulunduğu açmazın tek sorumlusu olarak genç oyuncunun menajeri gösteriliyor.

15 yaşındayken profesyonel sözleşmenin altına imza atan ve bu alanda da Galatasaray tarihinde bir rekora sahip olan Cem Sultan'ın koyu bir Galatasaray taraftarı olması olası bir ayrılığın önüne set çekiyor ancak Galatasaray'ın, A2 Takım'dan çıkan oyunculara 'cuzzi' rakamlar teklif etmesi ekonomik olarak tatmikarsızlığı da beraberinde getiriyor.

Çok küçük yaşlarda Avrupa'nın takibine de girmeyi başaran Cem, Empoli'den transfer teklifi almıştı. Bu teklifi geçtiğimiz dönemlerde verdiği röportajda açıkça doğrulayan Cem, kulübün kendini bırakmak istemediğini dile getirmişti.

Cem Sultan, Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatmaz ve başka bir takıma transfer olursa; transfer olduğu takım Galatasaray'a 650 bin TL yetiştirme bedeli ödemek zorunda kalacak.

Fatih Terim'in de ısrarlı bir şekilde sözleşmesinin uzatılması konusunda telkinlerde bulunduğu Cem Sultan için yönetim de devreye girdi. Başkan Ünal Aysal'ın talimatı ile Abdürrahim Albayrak'ın önümüzdeki günlerde Cem Sultan'ın babası ile bir araya gelerek transferi sonuçlandırması bekleniyor.

Arda'dan transfer açıklaması!

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Fatih Terim ve transferiyle ilgili konuştu!

Arda, Lig TV’den Pınar Argun’a yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

-“FATİH HOCAYLA ARAMIZDA BABA-OĞUL İLİŞKİSİ VAR”-

Hocamız hakkında bize fazla söz söylemek düşmez ama bende çok emeği olan bir insan. Onun için söylenecek fazla bir şey de yok. Umarım kendisi için her şey çok güzel olur. Kendisi çok büyük bir hoca. Kendisiyle baba-oğul ilişkimiz var. Her zaman sohbet ediyoruz kendisiyle. İçeriğini söyleyemem.

-“TRANSFER KONUSUNDA BANA SÖZ DÜŞMEZ”-

Ben şu an milli maça konsantre durumdayım. Biraz kilo fazlam var. Onları vermeye çalışıyorum. Her şeyin hayırlısı olur. Ben işimi yapmakla yükümlüyüm. Bu konularda bana söz düşmez zaten. Ben Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum. Bana söz düşmez. Galatasaray tarihine yakışmayacak bir performans sergiledik. Dünyadaki tüm kulüplerin böyle kötü sezonları olabilir. Umarım yeni sezonda her şey daha güzel olacak.

Basketbol Takımlarımız Hakan Üstünberk'e Emanet

Yönetim Kurulu eski üyemiz Hakan Üstünberk, Galatasaray Erkek-Kadın ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımlarımızın Tek Yetkili Sorumlusu olmuştur.

Sayın Hakan Üstünberk’in basketbol şubemizdeki başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray'da büyük temizlik başladı;

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın futbol danışmanı Bülent Tulun, yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Robinson Zapata'nın sözleşmesinin fesh edildiğini açıkladı.

Tulun, bugün itibarıyla sözleşmeleri sona eren Lucas Neill, Harry Kewell ve Barış Özbek ile kiralık olan Emiliano Insua'nın kulüple ilişkilerinin resmen sona erdiğini de belirtti.

Sözleşmesi devam eden ancak adları gönderilecekler listesinde anılan bazı oyuncular konusuna açıklık getiren Tulun, kadrodaki diğer futbolcularla ilgili olarak son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceğini ifade etti.

Geçtiğimiz sezon ara transferde Galatasaray ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalayan Zapata, sarı-kırmızılı takımın kalesini koruduğu 13 maçtan sadece ikisinde gol yemedi.

32 yaşındaki Avustralyalı savunma oyuncusu Neill 2009-2010 sezonun ortasında Galatasaray'a geldi, vatandaşı Kewell ise sarı-kırmızılı takımda üçüncü sezonunu tamamladı.

Galatasaray'ın gönderdiği oyunculardan 24 yaşındaki Barış Özbek'in ismi Trabzonspor ile anılıyor, 22 yaşındaki Arjantinli savunmacı Insua ise geçtiğimiz sezonun başında Liverpool'dan kiralanmıştı.