Gündemden

bugün ankarada ki yürüyüşe katılmak için yola çıkıyorum sağlam bi tepki vermemiz gerekiyo özellikle öğrenci arkadaşların destek vermesi gerekiyo bu yürüyüşlere malum iş saati herkes müsait olmayabilir heryeri "TÜRKİYE'DİR GALATASARAY" sloganı ile inletmemiz lazım

Maçta Volkan efendi yattı yere herkes ayağı kırıldı galiba diyo... Hiç tereddüt etmedim. Oynar merak etmeyin. İki gündür Volkan maçta yok diyolar... Fenerli arkadaşımla iddialaştık ; Volkan kesin oynar dediğimde... Beşiktaş elindeki sağlam kaleciyi katbeder, Fener in delikanlı kalecisi sakat sakat oynar. Sizden aslan olmaz boşa yalan söylemeyin. Sizden olsa olsa çakal olur. Kuş görünümlü çakallar...

Galatasaray'a Kötü Haber

Stadın haklarını elinde bulunduran Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM), Cimbom'a rağmen Kartal'a kiralamayı kabul etti. Yıllık 1.5 milyon TL kira, isim hakkının yüzde 25'i ve stat gelirinin yüzde 15'i karşılığında Beşiktaş'ın kullanımına yeşil ışık yakan GSGM, itiraz eden sarı-kırmızılılara da "Statla ilgili yükümlülüğünüzü yerine getirmediniz. Beşiktaş da İstanbul takımı ve Arena'yı kullanabilir" denildi

http://www.yurtgazetesi.com.tr/spor/galatasaraya-kotu-haber-h11887.html

İyi oldu şu stad işini bi çözemedik ulan ver parasını kapat üstünü parası ne ise ver böyle ele güne rezil oluruz sanki tüm stadlar kulüplerin gibi yapılmayan kalmadı alsınlar stadlarını ya Ali samiyenimizde biz rahattık be abi bu ne .

GSGM kendisine devrettiğimiz ve onlarında satış ve devrini gerçekleştirdikleri Ali Samiyen arazisini bize verdiği gün aklına estiğinde stadı bjk'yede verebilir.

Kaldıki bjk yönetiminde maskotları olan kuş kadar beyin yok. Ulan beyinsizler Ernst- Fernandes-Q7-Almeida-Simao-Guti gibi oyucuların olduğu kadroya rağmen 6500 kombine ancak satabilmiş, aslında fuzili yer kaplamak ve yarışmada GS ve fb yokken ortalığı doldurmaktan başka işi,işlevi olmayan bir takım olarak;
1) 52 bin kişilik Arena'da ne yapacaksınız?
2) O localar için 3 yıllık 1 milyon avro ile 250.000 avro para vermiş adam o locanın başkası tarafından kullanılmasına müsade eder mi?
3) Locaların sahiplerinin istendiği her gün ve saat hazır tutulduğunu ,insanların oraları istediği gibi değerlendirdiğini biliyormusunuz?
4) İki kulüp taraftarının arası son 10 yılda hiç olmadığı kadar gerginken, bjk'nın bir avuç taraftarını ve Çarşı denilen ayyaşları oraya taşıyarak KAN çıkmasını mı istiyorsunuz?
5) Son olarak atlanılan en büyük detay GS bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor dolayısı ile iç saha maçlarımız Lig-Avrupa ve Kupa maçlarına göre fikstüre yansıyacakken birde buna Lig-Kupa-UEFA maçlarını oynayacak bjk dahil edilemez. Hayal görüyorsunuz.

Seyircisiz bir maçta Kadıkoy'de veya Sami Yen'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini oynatacak kadar düzgün bir federasyon yok.Tabi yayıncı kurulusun da çıkarlarını gözetmeden adım bile atamaz bunlar.

Seyircisiz bir maçta Kadıkoy'de veya Sami Yen'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisini oynatacak kadar düzgün bir federasyon yok.Tabi yayıncı kurulusun da çıkarlarını gözetmeden adım bile atamaz bunlar.

Yayıncı kuruluşun işine gelir seyircisiz maçlar. Millet daha fazla tv'ye yüklenir onlar mutlu olur. Sorun TFF'de ve hiç bir kurumunda omurga olmaması hepsinin satılmış mahluklardan meydana gelmesi.

Berbatov'u ben de istemiyorum da Drogba'yı Chelsea'deki ilk sezonundan beri benim için çok özel bir oyuncu. Hep GS forması altında görmek istemişimdir yaşı kaç olursa olsun :)

Yönetimimiz maalesef ateşle oynuyor şu günlerde. Zaten basketbol şubesini sahipsiz bırakarak bilinçli taraftarın tepkisini aldılar. Son olarak Beşiktaş'a Ali Sami Yen Arena'yı kiralama işine girişiyorlar. İşin kötü yanı bununla bitmiyor tabi, aldıkları veya alacakları kararı açıklamak için taraftarın tepkisini azaltacak belki de tamamen yokedecek birini kullanıyorlar; Fatih Terim.

Ama yanlış yapıyorlar. Şahsen böyle bir gelişme yaşanırsa bu sene almayı düşündüğüm kombineyi hiç bir koşulla almam, alana da engel olmaya çalışırım. Umarım bu kadar güzel giden futbol şubesine çomak sokmazlar.

aldığım duyumlara gore arena´yı hukumet baskısı ile bjk´ye vermişiz, kamuoyu tepkisini azaltmak için fatih hoca´yı on plana cıkarıyorlar..

aldığım duyumlara gore arena´yı hukumet baskısı ile bjk´ye vermişiz, kamuoyu tepkisini azaltmak için fatih hoca´yı on plana cıkarıyorlar..

Hükümetin baskı yapacak bir durumu yok o stad 49 yıllığına kiralandı . Eğer haber doğruysa kombine alma kararımı kesinlikle iptal ediyorum hatta stadı boyasınlar siyah beyaza gelecek olan siyah beyazlı her maç anamıza avradımıza küfreden , kurucumuza bile ana avrat küfredenlere yol parası olarak akbilimizi verelim sırtımızda taşıyalım bu nedir ya .

Neyse siz duyum aldığınız kişilere sağlı sollu iki tane tokat atın, 'bir daha keklemeyin lan beni' diyede atarı yapıp vurup kapıyı çıkın ;)