Gündemden

Size 1 iyi haber ..bugun tt arenada hasan tankaya ile gorustum ..kesinlikle arenayı bjkye verilmeyecek ..fatih terim gazetecilere fair play hitabında bulundu takmayın dedi..

Kenarımın Volkan'ı gelsin evden beni aldırsın valla okula git gel yoruluyorum bir halta yarar 30 yıllık yaşamında :D

'Evinden Aldırmak' -> Volkan Demirel-> Fenerbahçe -> Aziz Yıldırım -> Çete Liderliği -> Rüştü'nün Dövülmesi -> Çalınan Şampiyonluk -> METRİS

Çok mantıklı lan gerçekten ,ilahi Volkan Demirel :D

İktidar partisinin il olağan kongresi yapılıyor stadımızda ve biz onları yönetiminden teknik ekibe tam kadro el pençe divan kapılarda karşılıyoruz..

Ve hala Volkan Demirel olmuş derdimiz, ezilen gururumuzdan bahsedilmemiş..

Tepkiler farklı derken?

Monti bildiğiniz RTE'ın ' 5 yıl Kupalara gitmeyelim canım nolcak' açıklamasını yapmış bununlada kalmış ligleri bile oynatmamaktan bahsetmiş. Şu açıklamaları kendisnizi İnter, Milan, Roma taraftarı yerine koyarak tekrar dinleyip okuyun bakalım açıklamalar farklımıymış.

Monti'de ahmak ötesi bir açıklama yapmış olayın özü budur.

tepkiler sert, bizim başbakana "ahmak, cahil, salakça yorumlar" şeklinde tepki verilse var ya, vay o sözleri söyleyenin haline

Galatasaray taraftarı olarak dile getiriyoruz bunu zaten.

Kendisi başbakan olarak herhangi bir lig veya Avrupa maçımıza gelse, ne tür tepkiler olacak gün gibi belli. Bordeaux maçı diye hatırlıyorum stada geldiği anons edilmişti Sami Yen'de çıkan uğultu hala kulaklarımda..

Ha tabi yalakalığını yapmak zorundayız yolumuzu yapması için orası ayrı mesele !

italyadaki olayla bizimkisi farklı ama italyada iş balkanlara kadar uzantılı ve mafya bağlantılı olduğunu herkes biliyor ve önüne geçilemiyor ama ne olursa olsun futbola ara vermek saçma bir durum cezaları daha da ağırlaştırmaları gerekir

Galatasaray taraftarı olarak dile getiriyoruz bunu zaten.

Kendisi başbakan olarak herhangi bir lig veya Avrupa maçımıza gelse, ne tür tepkiler olacak gün gibi belli. Bordeaux maçı diye hatırlıyorum stada geldiği anons edilmişti Sami Yen'de çıkan uğultu hala kulaklarımda..

Ha tabi yalakalığını yapmak zorundayız yolumuzu yapması için orası ayrı mesele !

yok taraftar olarak demiyorum, yöneticilerden veya teknik ekiplerden biri demek istedim

İtalya'nın Derebeylik yönetim sisteminden kalma reaksiyonlar bunlar. Çoğu şehir hala daha kendini bağımsız görür, siyasi otoriteye yüksek sadakat hissetmez.

Neyse konu bu değil İtalya'da avrupa hukuku işler, burada ancak başbakanın talimatı ile kupa kalkar dolayısı ile benim bir yöneticimin çıkıp bu uslupla konuşması beni büyük endişeye sürüklerdi ki ; 'Kral'ın Takımı' ile 'Halkın Takımı' hortlamalarına tahammül edebileceğimi sanmıyorum :)

İyi olmuş.Beter olsunlar.Fener'in yardakçılığını yapan bu rezil kulüp, kesinlikle TT Arena'ya alınmamalıdır.Zamanında Olimpiyat yollarına düşerken onlar bizi almış mıydı ?

Böyle şeylere sevinecek halim yok. UEFA kriterleri, UEFA kriterleri dediler, ertelene ertelene kimse ciddiye almaz oldu; sonuç bu.

Ama en büyük üzüntüm asıl Aziz Yıldırım'a, Yıldırım Demirören'e sormamız gereken hesapları UEFA'ya, CAS'a sorduğumuz müddetçe bizden adam olmaz. Sonra utanmadan bahaneler üretiriz. Şikeyi cemaate bağlayan benim Don Kişot kafalı yöneticilerim bunu da haçlı seferlerine bağlar. İçeriden tokat atanımız olmayınca dışarıdan tokat yemeyi gururuna yediremezler. Karnedeki zayıfları elle düzeltip utanmadan bisiklet isteyen yönetici çocuklarımızı kırmamak için gözünü kapatan karar organlarımız, onları şımarttığının ve yalan dolana alıştırdığının farkına varmadığı için sporda ülke olarak terbiyesiz ve ahlaksız damgası yeriz.

Bu arada transferlerin dışında artık forma lansmanı daha önce yapılmalı ki yurt dışınd ayaşayan gurbetçilerimiz için inanılmaz satış imkanı olur kulüp açısından . Millet 2003 yılının formasıyla geziyor .