Gündemden

Uefa nın stratejisi tam Türkiye ye göre. Beşiktaş, Bursa, Anteb e ceza verip fenerlileri sindirecek. Esas cezayı ondan sonra geçirecek. Dannn Fenere 5 yıl yallah...

UEFA'yı, Türkiye Cumhuriyeti'ne bağlı devlet daireleri ve kamu kurumları sandılar sanırım. Orada adalet işler, asla virgül atlanmaz. Hani bizim meşhur '' Allah kuruşumuz '' varya orada kuruşu kuruşuna işler. Öyle dosya arasına 3-5 çorba parası sıkıştırıp, iktidar partisinin yardakçılığını yapıp araya adam sokmakla da hiçbir iş hallolmaz orada.

Bu daha başlangıç, inanın UEFA şu anda yanaklarımızı okşuyor. Asıl şamar pek yakında gelecek..

Korkum odurki TFF Fener'e gerekli yaptırımları uygulamamak konusunda direnirse 3 takımı avrupadan men edilmiş ve 8 takımının adı şike ile anılan bir ülkeye ayrım yapmadan ceza verilebilir. Böyle bir durumda hırsımı kimden nasıl çıkartırım inanın bilmiyorum ,hiç hazır değilim böyle bir duruma.

Asıl bombayı Fener'e ve federasyona patlatacaklar da ne zaman onu bilmiyorum. Yalnız Bursa'nın cezası biraz ağır olmuş gibi geldi bana. Bence Cas'ta karar değiştirilebilir.

ben 5 sene bekliyorum. Sonra o spor yazari polyanaciklarin suratini da görmek istiyorum. Geçen sene cezalarını çekmişlermiş te ceza beklemiyorlarmış. İnşallah ucu bize dokunmaz bu cazaların. Ama ne yalan söyleyim Fener'in ve bizim kombine fiyatlarını gördüğümde aklımdan cezayı yedik diye geçirmiştim. Umarım yanılırım tabi...

bugün posta gazetesinde digitürkün diğer sezon da play off oynanmasını istemiş, sizler de duydunuz mu

"şike olayları yüzünden büyük maddi kayıp yaşayan digitürk play off uygulamasının devam etmesini istedi, tff de bunu üzerine kulüplerle bir araya geldi ama hiç bir kulüp siper finalin tekrar oynamasını istemedi, hatta bunu diretilmesi olasılığına karşılık rest çekeceklerini de bildirdi. digitürkte bu reste, restle karşılık verip, süper final oynanmazsa kulüplere ödediğimiz yıllık ücretleri indiririz, ya süper final ya indirim dedi. kulüplerin en büyük gelirinin yayın parası gözönüne alındığında play offun tekrar oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor"

Ben Digiturk ne kazanmış, ne kaybetmiş net olarak açıklansın istiyorum öncelikle. Bir göreyim bakayım beni mi yiyor, futbolu mu yiyor bu patron benim bozuntuları. 100 milyon TL mi kaybetti? Tamam dağıtırsın kulüplere zararı, 5-10 milyon indirime gidersin kulüp başına. Krizden fırsat çıkaranlardan çok çekti bu ülke. Getirsin rakamları, takımların ekonomistleri ile tartışılsın. Öyle para verip düdük çalmak, rest çekmek de neymiş. Ne bilicem ben Eutelsat uydu transponderlerinin kirasını da benden çıkarmaya çalışmadığını?

bugün posta gazetesinde digitürkün diğer sezon da play off oynanmasını istemiş, sizler de duydunuz mu

"şike olayları yüzünden büyük maddi kayıp yaşayan digitürk play off uygulamasının devam etmesini istedi, tff de bunu üzerine kulüplerle bir araya geldi ama hiç bir kulüp siper finalin tekrar oynamasını istemedi, hatta bunu diretilmesi olasılığına karşılık rest çekeceklerini de bildirdi. digitürkte bu reste, restle karşılık verip, süper final oynanmazsa kulüplere ödediğimiz yıllık ücretleri indiririz, ya süper final ya indirim dedi. kulüplerin en büyük gelirinin yayın parası gözönüne alındığında play offun tekrar oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor"
Öyle canı istediklerinde verdikleri parayı indiremezler boşverin Ayşe abla yalan haber :)

TFF'nin reste restle karşılık verme lüksü yok arkadaşlar. Öte yandan Lig Tv'nin ettiği zarar kimseninin bülbülünde değil gerçekten kimse zorla verdirtmedi o bedeli onlara bıraksalardı Telekom alırdı ihaleyi.

Öte yandan TFF'nin mali genel kurulu yaklaşıyor şimdiden 3 büyük kulübün aralarında olduğu 5 Süper lig takımı muhalif durumda, Bank Asya'dan tepkiler çok daha fazla bu sayıyı arttırmak hiç birinin işine gelmezki mevcut durumda bile seçimli genel kurur kararı aldırılacaktır o mali genel kurulda.

Ünal Aysal'ın röportajını izledim Ntvspor'un sitesinden. Başkana konuşmanın sonunda amatör şubelerde küçülmeyi düşünüyor musunuz bu sene diye bir soru soruluyor. Başkan da bu sene için öyle bir düşüncemiz yok ama önümüzdeki senelerde derken yayında bir sıkıntı oluyor. Umarım o cümlenin sonunda böyle bir şey düşünebiliriz dememiştir.

Onur, Kuyt kim Allah aşkına? Ne yapmış son iki sezondur bana bunun cevabını ver şu afişe kanmadan önce?

Yıllardır Kuyt'u izlerim hani futbolunda neyi iyi yaptığını henüz çözemedim, bir ara karambol gollerinin baya gideri vardı son 2 yıldırda amele gibi koşup,didiniyor onun haricinde teknik,taktik nesi iyi ne olur söyleyin açıklayın bende öğreneyim.