Gündemden

Fenerbahçe ile maçımızın aynı saate konulması tek bir şeyi değiştirir; Galatasaray kupayı FB taraftarı önünde mi kaldıracak, yoksa boş tribünler önünde mi?

Yalnız ilginçtir ki spor basını tartışmaya hâlâ başlamadı; Galatasaray Kadıköy´e şampiyonluğu garantileyerek giderse, Fenerbahçeli taraftarlar rakibini alkışlamalı mı alkışlamamalı mı? Sanırım üst paragraftaki sorunun yanıt bulmasını bekliyorlar!

Fenerbahçe ile maçımızın aynı saate konulması tek bir şeyi değiştirir; Galatasaray kupayı FB taraftarı önünde mi kaldıracak, yoksa boş tribünler önünde mi?

Yalnız ilginçtir ki spor basını tartışmaya hâlâ başlamadı; Galatasaray Kadıköy´e şampiyonluğu garantileyerek giderse, Fenerbahçeli taraftarlar rakibini alkışlamalı mı alkışlamamalı mı? Sanırım üst paragraftaki sorunun yanıt bulmasını bekliyorlar!

İ.Melih Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz TV'de tartıştılar bile. Hatta Ümit Özat ve Sinan Engin bu akşamki maç sonrası Abdurrahim Albayrak'ın ''Ay lav yu hocam'' tweetinin ortamı germe amaçlı olduğundan bahsederken 7 puanlık farkın canlarını acıtmış olduğunu pek gizleyemediler. Oğuz Tongsir gibi efendi ve Galatasaraylı bir adam o programa yakışmıyor. Önce Şansal denen adamın çabasıyla Lig Tv'den, sonra da devlet(!) televizyonu TRT'den ayağını kaydırdılar Oğuz Tongsir'in. Bunları gördükçe gözler alınacak şampiyonlukta ağızdan salyalar çıkararak alayına ''koyduk mu'' çekesi geliyor insanın..

Kupayı kaldırmadığımız sürece çalışacaklardır.Antep deplasmanını ne yapıp edip kazanalım,sonra tillahı gelse elimizden alamaz şampiyonluğu.

Aykut kocamanın maçtan sonraki açıklamalarını görünce, eziklik psikolojisi bu olsa gerek dedim... Ya ne şirret , ne utanmaz , ne arlanmaz bir kulüptür
arkadaş... Nasıl insanlarsınız , hiç mi yüzünüz kızarmıyor , hiç mi Allahtan korkmuyorsunuz ? Ya bir laf vardır, biri bunları çoğaltmış diye , harbiden de öyle ya... Hepsi aynı ya Vallaha billaha hepsi aynı bunların...

Benfica şunları ellese dahi bunlar susmaz!! Gerçeği kabul etmez bunlar, mahalle takımlarını yenipte buralara geldiklerini anlatamzsın bunlara...

kadıköydeki maç içinse ; Bir kere ya, sadece bir kere şunlardaki bal bizde olsun. Başka bir şey istemem.

Kişisel twitter hesabından mesajlar yayınlayan Logoğlu, Aziz Yıldırım'ın maçın üçüncü çeyreğinde Galatasaray'ın çift haneli farkla öndeyken taraftarlardan birini yanına çağırarak bazı talimatlar verdiğini ve bu talimatlardan sonra da Galatasaray kaptanı Işıl Alben'e yönelik küfürlü tezahüratlar başladığını söyledi.

Sonra neden Benfica'yı tutuyorsun diyorlar birde.Vurduğun gol olsun Benfica

Arkadaşlar ben sıkıldım bu fb tartışmalarınızdan, onların ne yaptığıyla ilgilenmeyi bırakın artık, bizim için önemli olan Galatasaray'ımızın ne yaptığıdır, yeter artık bu başlığı her açtığımda fb'yle ilgili yorumlar var, sıkıldım artık siz sıkılmadınızmı, fb'nin yaptıklarıyla ilgilenmeyi bırakın artık arkadaşlar!

Benfica dedik , hücum gücü yüksek hertürlü ezer geçer dedik. Şu oynadıkları oyun akıl alır gibi değil.
Bu gereksizlere karşı Avrupa takımlarının basireti bağlanıyor bende bunu anlamıyorum arkadaş. Keza önde iki pres yapsan dağılacaklar. O kadar kırılgan bi takım. Kupayı alırsalar şaşırmam şu saatten sonra.

Benfica çok kasarak gelmiş buraya Fenere haddinden fazla önlem almışlar valla 1-0 la da iyi kurtardılar.Ama Portekiz'de kendi oyununu oynayacak Benfica ve orta sahası çökmüş feneri rahat geçeceğini düşünüyorum

Benfica'nın yapacak birşeyi yoktu iyi oynadilar. Fark futbolcularin lige ve Avrupa'ya bakışından kaynaklanıyor. Ayrıca oyun tarzları bu tip turnuvalara uygun.

FB çok iyi oynadı. Rakibi de oynatmadı. Zaten bozma işini çok iyi yapıyorlar. Benfica da FB'den baya korkmuş belli ki. Beraberliğe razı şekilde maça çıkmışlar. İkinci maçta herşey olabilir. Böyle oynarsa FB turu rahat geçer. Lazio maçındaki gibi oynarsa Benfica tur atlar.