Gündemden

Yahu sakın şampiyonluğu Kadıköy'e birakma gibi bir durum olmasın. Bôyle bir aptallık olmaz inşaAllah. Haftaya bitirelim bu işi inşaAllah mutlaka. Elif Abla'ya katılıyorum. Yenelim artık şu ezikleri. Bi taraflarınin kalktigi yeter...

Yine hakem rezaleti yaşandı. İnanılmaz şeyler oldu ve hiçbiri haber niteliği taşımıyor bu ülkede. Hakemler kafadan +2 yazdılar Fenere. Berabere bitse haftaya beraberlik bile işimize yarayacak. Ufak gibi görünen ama büyük detaylar bunlar. Ayrıca BJK bitmiş yani. Haftalardır hakemlerle potada tutuluyor FB ama kıçından takip eden BJK sessiz bu konuda. İnanılır gibi değil.

ALPER POTUK GALATASARAYLI OLMAK ÜZERE

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, transferin gözde ismi Alper Potuk'u Galatasaray'a vermeye yakın olduklarını ifade ederek ''Alper Galatasaray’a yakın diyebiliriz. Çok mesafe katettik, görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Yarın Alper Potuk ile görüşeceğim. Ama daha hayırlı olsun demedik'' şeklinde konuştu.

ALPER POTUK GALATASARAYLI OLMAK ÜZERE

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, transferin gözde ismi Alper Potuk'u Galatasaray'a vermeye yakın olduklarını ifade ederek ''Alper Galatasaraya yakın diyebiliriz. Çok mesafe katettik, görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Yarın Alper Potuk ile görüşeceğim. Ama daha hayırlı olsun demedik'' şeklinde konuştu.

Ağabey ben tam yazacaktim ki siz daha erken davranmissiniz :) Çok sevindim bu habere. Bence Selçuk'tan sonra ki en iyi yerli orta saha oyuncusu. Eğer kadromuza katarsak çok büyük bir iş yapmış oluruz. İnşaAllah hayirli olsun dersiniz Halil Başkan :)

Únal Aysal"Yazın yapacağımız 3-4 transferle Real Madrid ve Barcelona seviyesine çıkacağımızi düşünüyorum."demiş. Gercekten hareketli bir yaz dönemi daha bekliyor bizi. Oncelik yerli oyunculara verilmeli kesinlikle. Alper Potuk,Ömer Toprak,Serdar Taşçı,Onur Kıvrak,Emrah Başsan ve Kerim Frei gibi kaliteli yerlileri kaçırmayip kadromuza dahil etmeliyiz.

Avrupa basınında Bugün Galatasaray'la ilgili çıkmış transfer haberleri;
-Galatasaray, Bayern Munich'e Arjen Robben için 12M £'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
-Yaz sezonunda Chelsea'den ayrılması neredeyse kesinleşen John Terry, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın radarına girdi.
-Galatasaray, Manchestery City'nin sol beki Gael Clichy'i transfer etmek istiyor.

Daha önce Lescott (çok iyi olur), Podolski isimleri vardı.

12 milyona Robben'i alabilmemiz için çekip çekip dikmesinden bıkan forvetlerin ''ya o ya biz'' restini çekip 3-5 bir şey atması lazım.Diğer türlü yüzümüze bakmazlar :)

Gaziantep macı öncesi çıkan olaylar ! nedeniyle PFDK'ya sevkedilmişiz. Burnuma kötü kokular geliyor. Bu satılmış serefsizler yine bir alçaklık peşinde sanırım. 2 maç ceza verirlerse seyircisiz inanın şaşırmam...

Çok güzel bi yaz dönemi geçiricez rahat olun :) Herşey çok güzel gidiyor. Sneijder-Drogba'dan sonra süperyıldız almamız daha da kolaylaştı ve ŞL çeyrek finalinden sonra.

Eskişehirspor kulübünün sözcüsünün açıklamalarî olmuş. "Alper,Galatasaray'a gitmek istedi. Bunun üzerine kulüpler arasinda anlasma dûzeyine gelindi."diye. Kop da gel Alper Potuk :)

afedersiniz bu konuda bilgim yokta, başka stadda olanlardan dolayı bize seyircisiz oynama gibi cezalar gelebilir mi ?

Selamlar..Sorunuzun cevabı Futbol Disiplin Talimatının 54/2. Saha Olayları başlıklı maddesinde bulabilirsiniz :

''Taraftarları, futbolcuları, yöneticileri veya görevlilerinin eylemleri nedeni ile saha olaylarından sorumlu olan kulüplere, para cezası, saha kapatma veya müsabakayı seyircisiz oynama cezaları ayrı ayrı veya birlikte verilebilir.''

Bu madde uyarınca ev sahibi deplasman takımı ayrımı yoktur...Ancak içiniz rahat olsun Antep'te yaşanan durumda kesinlikle saha kapatma gerektirecek bir durum yoktur..İnsanlar sağlığını korumak için sahaya inmiş (Iztırar hali) ve bir taşkınlık yapılmadan tekrar yerlerine geçmişlerdir...Bu durum kusurluluğu tamamen ortadan kaldırır ...Ayrıca ortada bir kusur olsa bile bu sorumluluğu azaltacak bir çok sebep vardır(Sahte bilet satımı vs.)..Saha kapatma falan gelirse benim açımdan hukuki cinayettir bu durum...Ama sanmıyorum geleceğini..