Gündemden

Cem Ağabey,ben saha kapatma cezası gelirse hiç saşırmam. Bu Allah'dan korkmazlarin işi belli olmaz. 2 maçlık ceza bile gelebilir. Herşeye hazirlikli olalim yine de bence...

Cem Ağabey,ben saha kapatma cezası gelirse hiç saşırmam. Bu Allah'dan korkmazlarin işi belli olmaz. 2 maçlık ceza bile gelebilir. Herşeye hazirlikli olalim yine de bence...

Aynen! Adamların amacı belli psikolojik savaş. Daha Rıdvan 10 hafta önce başladı Galatasaray şampiyon şampiyon demeye. Basında şampiyon ilan etti. Puan farkı 7 olmasaydı 4 olsaydı görürdünüz hukuk katliamlarını. Adamların amacı belli kadıköye 4 puanla çıkalım. Orda da hakemlerle kata kullüyle fener yenerse son haftada verirler gazı trabzona tamam. Ama inşallah bu oyunu sahaya çıkan oyuncularımız bozacak.
Ben ne olursa olsun aziz yıldırım bize bir ceza aldıracağını düşünüyorum.

Adnan Öztürk;"Bizim cezamızi gorüşecekler,toplanti salonuna girmeden toplanti salonuna biber gazi sıksınlar. Sonra ona göre taraftarimizın durumunu anlayıp ceza versinler."diye bir acıklama yapmış. Gercekten bayılıyorum Adnan Öztûrk'e. Keşke basketbol şubesini ona versek. Bakın bakalim bir daha haksızlık yapîlacak mi bize ? Bir dha elimizden kupa çalînacak mi ? Bir dha 20 cm geride olduğu hálde hakemlr aleyhimize faul çalacak mi ? Basketbol Şubemize,Adnan Öztûrk gibi yırtici ve gerektiğinde efendiliği birakip hakkimizi savunmak için tabiri caizse "deli" bir yönetici lazîm. Yoksa baskette daha çok eziliriz...

Bir translate faciası daha, futbolcumuz Dany'in, Barça'nın Şampiyonlar Ligindeki Bayern maçı ile ilgili yorumu;

'var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir'

Seyircisiz ceza falan gelmez bence. Zaten TFF de kabul etmiş şampiyonluğumuzu daha fazla üzerimize gelip nefret tohumu ekmek istemeyeceklerdir. Resmi sitedeki haber şu şekilde;

'' Spor Toto Süper Lig 2012-13 sezonu 32. Hafta karşılaşmasında, 5 Mayıs 2013 Pazar günü saat 20:00’da, Galatasaray ve Sivasspor, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşı karşıya gelecektir.

Maçın biletleri 2 Mayıs 2013 Perşembe günü bilet.galatasaray.org resmi bilet satış sitesi üzerinden satışa çıkacaktır. ''

Dikkat ettiniz mi yine şansa finale çıkacaklardı. Ofsayttan gelen penaltı, Benfica'nın verilmeyen net penaltısı :D Böyle şansı dünyada hiçbir takımda görmedim.

Pazar günü kıpkırmızı olsun hem İstanbul hem de Valladolid.

Engelsiz Aslanlar'ın kazanacağı Avrupa Şampiyonluğu,kadın basketbolda yıllar sonra gelecek lig şampiyonluğu,futbolda üst üste olacak 2. toplamda 19.şampiyonluğumuz allahın izniyle.

Çok güzel olacak bu pazar çok güzel.

Galatasaray Youtube Canli Kanalımız hayırli olsun inşaAllah :) Yarın 18.00'da ki Gripin konseriyle yayın hayatına girecekmiş :) Peki bu güzellikten,ne tür katkîlar alabilecegiz ? Ne faydasi olacak bize bu kanalın ? Bilgisi olan ağabeylerim bilgilendirirse çok sevinirim inşaAllah...

Arda'nın Chelasea'ya transfer olduğu yönûnde söylentiler var :) İnşaAllah doğrudur. Gurur duyarim :)

Arda'nın Avrupa'da oynayacağı en iyi kulüp Atletico. En büyük takım ise Galatasaray. Arda PL'de ancak Stoke, Fulham, Liverpool ayarında. Ne İngilizlerin baba takımları ne de Real-Barca alır. Hele ki Mata, Hazard, Oscar, Moses gibi hücumcular varken Arda'ya para harcamaz Chelsea.

Kürek ve Engelsiz Aslanlar şaşırtmadılar bizi 2 şampiyonluk kazandık bile.Sırada Yıldız Kızlar,Kadın Basketbol ve Futbol kaldı.Haydi Aslanlar :)