Gündemden

Sivas maçında bütün tribünlerde hem taraftarın hem medyanın gözüne sokmak istercesine "Fanatik alma, aldırma" pankartları vardı. Umarım taraftar bu tepkiye ayak uydurur, yönetim de radikal bir karar alarak Fanatik´in çalışanlarının Florya´ya girişini yasaklar ve yalan habere karşı alınacak tavrı keskinleştirir.

Onur abi, ben senin gibi düşünmüyorum. Ne olursa olsun hiçbir medya mensubuna (şerefsizce yalan dahi yazsa) ambargo uygulanmamalı. Başka yöntemlerle o kurumu rencide edebiliriz. Örneğin basın toplantılarında o basın kuruluşundan bir muhabirin sorusuyla alaylı - iğneleyici bir konuşma yapılabilir.

Taraftar boykotuna ise sonuna kadar katılıyorum. Umarım bu kez ciddi bir tepki koyabiliriz birer tüketici olarak.

Fazlasıyla olgun karşıladığımız şampiyonluğun aslında ne kadar değerli olduğunu her gün bir kez daha vurguluyor TFF.PFDK son yılların en pis deplasman ortamına ceza vermedi.Alenen dalga geçmekle,küfürle eş değer olan bu karardan sonra yarın kupayı vermeye gelecek olanları bekliyoruz.

Unutmadan geçen sezonki rezilliklerin üstüne bu sezon Arena'daki hakemler malumken taraftarın sahaya girmediğine şükretmeleri lazım.Söz bitiyor bu adamlara dair konuşurken.

Irkçılığı gündemden düşürme Ünal Başkan. Bu şerefsizlerin yatacak yeri yok. Ceza aldiralım şu şerefsizlere. Bizde olsa onlar işin peşini bırakmazlardı. Yanlış yapıyor Ünal Başkan. Bu işin peşini bırakmamalıyız...Nouma'nın yaptığı hareketin,Meireles'in yaptıgından ne farkı var ? Nouma'ya insafsızca ceza veren Federasyon neden Meieles'e sadece 4 maç ceza verir. Üstelik daha önce yaptığı bir iğrençlık varken. Cidden artık adaletin bu ülkede öldüğünü düşünüyorum. Adaletsiz bir ülkede nasıl bir gelecek hayal edebilirim ki ? Beni karamsarlığa itiyor bu durum... Biraz daha çirkef olmalıyiz. Fener bu durumu kullanırdı eminim. Bu kadar pasif olmamalıyız. İstedigim sadece adalet !!!

Söylenenlere göre yönetim yarın yeni "muz" görüntüleri ortaya çıkartacakmış.

Yönetim değil Ekşi'de yazan bir yazar yayınlayacak. FB muz sallanırken sahada sadece Muslera vardı demişti. Bu eleman görüntüleri yayınlayarak yalanları ortaya çıkarmıştı. Diğer videoları aldığı tehditlerden dolayı yayınlamaktan vazgeçmişti. FBnin bugün yapılan açıklamasından sonra diğer görüntüleri de yükleyecekmiş. Hatta emniyet ile taraftar arasındaki iş birliğinden falan bahsetmişti. Yarın göreceğiz bakalım.

DROGBA: Liginizin kalitesi artıyor ama yabancı sayısının sınırlanmaması gerekiyor. İngiltere gibi minimum 8 yerli oyunca olması gerekir. Yabancı sayısını sınırlandırmazsanız ligin kalitesi daha da artır.

Suat Kılıç, Webo, Drogba yemek yemişler orda söylenmiş bi söz

Ekşisözlükte Angry Birdslerin pisliğini ortaya çıkaran renkdaşımız ( kardiyak ) uçurulmuş. Daha dün yeni videolar koyacağını söylemişti.
Buda mı tesadüf arkadaşlar. ? :)

Galatasaray Spor Kulübü’nden Duyuru

Zorlu, yorucu ama son derece başarılı iki yılımızın sonunda bugün yapılan toplantımızda bazı Yönetim Kurulu üyesi dostlarımız dinlenme haklarını talep etmiş bulunuyorlar.

Bu nedenle bir Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gitmek ve yönetimi yenilemek kararı alınmıştır.

Kulübümüze hayırlı olması dileklerimizle camiamıza duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Haydaa..Bu nerden çıktı şimdi yahu...

Başkan Ünal Aysal, yönetim kurulu listesinde köklü değişikliğe gidecek. Aysal'la birlikte göreve gelen tecrübeli yöneticiler yeni dönemde görev almayacak. Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan ve Abdürrahim Albayrak gibi isimler görev almayacak.

Yapılacak seçimde, yönetim değişikliği planlanıyor. Başkan değişimi gündemde değil.

Ünal Aysal´ın yeni listesi: "Adnan Naz‚ Sedat Doğan‚ Emir Sarıgül‚ Haldun Üstünel‚ İsmail Sarıkaya‚ Oğuz Altay‚ Saffet Ulusoy." (DHA)

Haldun Üstünel,Oğuz Altay,Saffet Ulusoy ilginç bir liste.

Haldun Üstünele çok çok sevinirim , Oğuz Altay taraftarla arasını tutabilir ama Saffet beyi anlamadım gerçekten onuda geçtim Sedat Doğanın yerine Abdurrahim Albayrak gerekirdi ..

Süper kupanın Bakü'de olacağı söyleniyor.
Azerbaycan ortamını tam olarak bilmiyorum ama gördüklerim ve duyduklarım kadarıyla Bakü'de olması ile Arena'da olması arasında ciddi bir fark olmaz.