Gündemden

Spor-Toto Süper Ligi'nin tamamlanmasının ardından yabancı oyuncu sayısı hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılmakta ve birtakım üstü örtülü açıklamalar ile spor kamuoyu yönlendirilmeye çalışılmaktadır.
Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.
Kulüpler transfer ve yeni sezon yapılanmalarını, yatırımlarını işbu bu kararlara göre yapmaktadırlar.
Kulübümüzde sezon başında TFF tarafından belirlenen ve açıklanan statü/kararlar tahtında transfer çalışma ve tasarruflarını sürdürmekte olup bu konuda yapılması olası statü ve/veya karar değişikliklerinin tarafımızdan kabul edilmesi mümkün değildir.
Kamuoyunun dikkat ve bilgisine saygıyla duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü

Bunlar yemin ediyorum salak.Alperi aldılar ya şimdi yabancı sınırlaması kalkmasın diyorlar lan sizi bizim elimizde Alper mi kurtaracak şikeciler :D

SAKİN OLUN BEYLER !

Başkanlık makamında 2 seneyi dolduran Ünal Aysal'ın, istifa etmemesi durumunda 22 Haziran'daki seçimi kazansa dahi en fazla 1 yıl daha görev yapabileceği bildirildi.

Tarihin en büyük sazan.avi olayıdır bu Fax olayı şuan İspanya'da bile geyiği yapılıyor muhtemelen yarın Avrupa'da bütün haberlerin sonunda yılın salaklığı olarak gösterilecektir :)

Ünal Aysal'ın istifa hamlesi çok çok yanlış. O'nu oraya 3 yıl için göreve getiriyorlar, ne sebeple olursa olsun o 3 yılı doldurmalıydı. Çok ayıp etti bence. Plansız bir yönetim kurulu kurmuş demek ki 2 yıl önce.

Seçim kararını kabul ettik diyelim. Ama 3 yıl daha görevde kalmak için istifa ettiği söyleniyor, bence bu daha da kötü. Kalan süre için seçime gitmeliydi. Süre bitiminde yine aday olabilirdi.

Kısa süre içerisinde nasıl bir rakip çıkacak karşısına merak ediyorum. Madem 3 yıllık bir seçim olacaktı bu, daha farklı olmalıydı. Şu an herkes Ünal Aysal tek başına aday olacak diye düşünüyor. Umarım evdeki hesap çarşıya uyar. Özellikle Adnan Öztürk başkan adayı olursa çok farklı bir tabloyla da karşı karşıya kalabiliriz.

maalesef tarihin en büyük sazan.avi olayı degil bizimkilerin twitter goygoyudur sahte fax olayı...

kısaca fax gerçek...benzeri bir fax partizan'a da çekilmiş ve resmi sitesinde yayınlanmış...

gençler fb'yi küçük düşürmek isterlerken kendi takımdaşlarını zor duruma soktular..hoş degil...

Hayri Kozak da seçim kararını eleştirmiş.

Ünal Aysal yeniden başkan seçilemezse, o pembe tablo tamamen tersine döner. Camiada büyük ölçüde sağlanan bu bütünlük kaybolur (en çok oy olarak başkan kendisi). Fatih Terim muhtemelen ayrılır. Neyse umarım bunların hiçbiri olmaz ama ateşle oynuyoruz...

kurulu düzeni bozmak taraftara huzur vermemek gibi bir gizli iç tüzük maddesi var da ben mi bilmiyorum gözünü sevdigim takımımda?!!

ben şahsen federasyona restini çekip yabancı sınırının kaldırılmasını saglamasını beklerken yönetimden, neler neler oluyor??

aynısı 2 yıllık başarılı dönemden sonra basketbol şube özelinde de yaşandı ve kurulu düzen tamamen bozulup yeni baştan derme çatma bir düzen inşaa edildi..kimse basketbolda başarılıyız bu sezon demesin benim şikayet ettigim nokta düzenin işleyen çarkların bozulması çok daha uzun yıllar o çarkların büyüyerek işlemesi umuluyorken...yoksa basketbolda bu sezona başarısız diyen haksızlık eder...

işin kısası ; düzeni bozma ünal başgan...

Yönetimimizin içinde bir taraftan Fatih Terim'in altını oymak için çaba harcayıp kulubü küçük olsun bizim olsun sahtına sokmak isteyenler var.

Sedat Doğan'ın gazıyla yapıldığını söylüyorlar. Bakın belli kesim Ünal Aysal'dan rahatsız. Bunu en net Fatih Altaylı'nın yazılarında görebilirsiniz. Kulübün kongredeki belli bir kesimin çizdiği yoldan kurtulmasını istemiyorlar. Siz zannediyor musunuz ki 3 sezon önce yaşananlar sadece sportif başarısızlıktı. Bu kulüp gayri menkul zengini ve herkes bu işlerden pay almak istiyor. Faruk Süren'in UEFA kupası alan başkan olmasından sonra stadı yapan başkan da olmasını engellemek için tribünlerde ve kulüp içinde yaptıkları da malum.

Aziz Yıldırım :
Türkiyenin en iyi ortasaha oyuncusunu aldık. ---> Alper Potuk

Aziz Yıldırım :
Galatasaraya 4. Yıldızı taktırmayacağım. Hevesleri kursaklarında kalacak.

En güzelini kulüp resmi siteden yapıyor.Israrla uyutulan,unutturulmaya çalışan şike süreci dışında muhattap almamak lazım bunu ve saçmalıklarını.

Ünal Aysal'ın ne kadar akıllı bir adam olduğunu ve seçim kararı almakla ne kadar doğru bir karar aldığını şu geçen süreçte tekrar anladım. Eğer bu denli bir yaygara kopuyorsa, Ünal Aysal birilerinin oyunlarını feci bozmuş demektir. Zaten geçen iki senenin ardından kulüp tekrar bir cazibe merkezi haline geldi. Bununla beraber yönetimsel anlamda da Başkan'ın kafasında güzel fikirler var. Ama bu fikirler, "küçük olsun bizim olsun"cuları artık devreden çıkartacak fikirler. Ve Ünal Aysal'a karşı çalışma yapanlar, Başkan'ın bu "Baskın basanındır" hamlesiyle, bozguna uğradı.

Baktığımızda geçen iki senede oldukça başarılı olsak da her transfer döneminde ve sezon içinde belli periyotlarla yaşanan yönetimsel anlaşmazlıklar oluyor, bunlar hemen basına sızıyordu. Tabi bir de kurumsallaşma ve profesyonel yönetime geçiş karşısında, "şimdi olmaz"cı bir görüş vardı. Ünal Aysal böyle ayrılıkları olan bir yönetimi çok iyi idare etse de artık istediği isimlerle, kafa yapısının uyduğu, kurumsallaşma konusunda benzer düşünceleri paylaştığı isimlerle çalışmak istiyor. Bu da son derece doğal bir durum. Beğenmeyen varsa da çıksın aday olsun.

Bu süreç çok önemli, Ünal Aysal'a tam destek vermek lazım. Eğer Ünal Aysal istediklerini başarabilirse Galatasaray'ı artık girdiği yoldan döndürmek kolay olmaz.

Burda herkes Başkan haklı diyor!!! Kimse sebebi araştırmıyor,bu külüpde atanmış seçilmişe posta koyarsa,sıkıntı olur herkes haddini bilecek Ebru KÖKSAL hn. toplantıda biz zaten karar aldık size formalite icabı soruyoruz derse öbür taraftan Bülen TULUN başkanı yalan yanlış gazlarsa,Basketbol'da yaşanan sıkıntılar anlatıldığında ben o işleri Lütfü'ye bıraktım.Onun konturolünde herşey deniyorsa!!! o zaman suçlu tek değil.Başkan gazla seçimden tulum çıkarırım edasında ama kendisini tam destekleyen sandık sayısı 4 oda ilk dört sandık.Farzı mehal Adnan ÖZTÜRK aday oldu.5ile 11 arası sandıkları kesin alır Ali DÜRÜST'le birlikte geriye 11 sandık kalır ki! bunlar adnan öztürk sempatisi daha ağır basar.

lütfü arıboğan, ebru köksal vb. işe yaramazlara verilen paralara yazık. Kulübe destek olsun diye bir sürü para verip alışveriş yapıyoruz. bu paralarda bu iş bilmez gamsızlara dünyanın parası maaş olarak gidiyor. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Ünal Aysal, bana göre 2000'den sonra bu kulübün başına gelmiş en güzel şeydir. Kıymetini bilmek, desteklemek lazım. Ben sonuna kadar güveniyorum, aldığı karar da bana göre doğru, ve kendisinin hakkı olan bir durum.

Mithat abi sen hepimizden(En azında benden :) ) iyi bilirsin ama Ünal Aysal seçime katılırsa çok büyük bir gaf yapmadıkça veya çok kötü bir liste çıkarmadıkça her şekilde kazanır diye düşünüyorum ben.