Gündemden

böyle bir soruyu fenerin avrupada ki durumu içinde hazırlayabilirlerdi.bunca yatırım,para,stad ve her branşa yatırım var ama neden avrupadan bir kupa yok.bizim euro cup şampiyonluğumuzu küçümseyenler kendi voleybol takımları 2.kupa olan cev cup ta 3. olunca mutluluktan uçuyorlardı ve kendilerini avrupa üçünsü ilan eden(sanki indesit şampiyonlar ligi formaliteden oynanıyormuş gibi) yine onlardı.bence onların avrupa başarısına karşı öğrenimiş bir çaresizlikleri var ,en ufak bir başarıda bunu yüceltme gibi bir çabaları var. keşke bu konu üzerine bir soru hazırlasalardı,daha evrensel olurdu. :p

Babel iddiası!

Galatasaraylı yöneticiler, Liverpool'un golcüsü Babel için seferberlik başlattı.

Galatasaraylı yöneticiler, Liverpool'un golcüsü için seferberlik başlattı. Star Gazetesi'nin 23 Nisan 2009 tarihli haberinde takımımızın Babel'i transfer etmek istediği iddia edildi.

Cim-Bom, Hollandalı yıldızı almak için Lincoln'e güveniyor. Sambacı'yı 4-5 milyon euro'ya satmayı planlayan yönetim, üzerine bir o kadar daha katarak Liverpool ile bonservis sorununu çözecek. Ryan Babel'in alacağı senelik ücret ise 3 milyon euro olacak

Adnan Sezgin harekete geçti.

Cim Bom transferde dev harekat. Galatasaraylı yöneticilerimiz gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvarken, çok zor bir transferin çalışmalarına başladılar. Liverpool'da forma giyen ve Hollanda Milli Takımı'nda da oynayan Ryan Babel'i almak isteyen Başkan Adnan Polat, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i bu iş için görevlendirdi.

BABEL için menajerlerle görüşen Sezgin, yönetime bonservisi 9-10 milyon euro, kendisine ödenecek ücret ise yıllık 3 milyon euro diye rapor verdi. Yönetim bu futbolcunun maliyetini karşılamak için Lincoln'e güveniyor. Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı'yı 4-5 milyon euro civarında bir ücrete satmayı planlıyorlar.

Kewell da devrede!!!

Lincoln'ün kulüpten aldığı para yıllık 3 milyon euro. Böylece idareciler 4-5 milyon euro'luk bir kaynak bulmaları halinde transferi bitirmeyi hedefliyorlar. Transfer için Kewell da devreye sokulurken, Liverpool'da yedek kaldığı için ayrılmak istediği belirtilen Babel'e Arsenal'in de talip olması, Galatasaray'ı uğraştıracak en önemli konu.
Kaynak: Star

Beterin beteri vardır arkadaşlar...

Rusya´da 6 yabancı kuralını ihlal eden Zenit´e hükmen mağlubiyet yerine para cezası (yanlış hatırlamıyorsam 15.000 $) vermekle yetinmiş Rusya Federasyonu.

Tezgah varsa -ki olduğu aşikar- tezgahı ters çevirip başlarına yıkacaksın. Bizim ne gebeliğimiz var bu federasyona anlamadım gitti. Aklıma sadece Aslantepe geliyor...

Arda Turan'a Bir Maç Ceza Daha!

Arda Turan'a bir maç ceza daha!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, futbolcumuz Arda Turan'a bir maçtan men cezası verdi. Fenerbahçe maçının ardından üç maç men cezası alan Arda Turan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrası yaşanan olaylardan dolayı bir maçtan men cezası aldı. Öte yandan PFDK, görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı Galatasaray'a 10 bin TL para cezası verdi.

Profesyonel Disiplin Kurulu'nun aldığı karar ve gerekçesi şöyle:

"GALATASARAY A.Ş.'nin, 19.04.2009 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR - GALATASARAY A.Ş.Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırımasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu ARDA TURAN'ın güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezanın infazının devam eden cezasının infazının bitimini takiben başlatılmasına karar verilmiştir.

Onur Yavuz' Alıntı:
Beterin beteri vardır arkadaşlar...

Rusya´da 6 yabancı kuralını ihlal eden Zenit´e hükmen mağlubiyet yerine para cezası (yanlış hatırlamıyorsam 15.000 $) vermekle yetinmiş Rusya Federasyonu.

Tezgah varsa -ki olduğu aşikar- tezgahı ters çevirip başlarına yıkacaksın. Bizim ne gebeliğimiz var bu federasyona anlamadım gitti. Aklıma sadece Aslantepe geliyor...

Doğğru şey geliyor aklına Onur Abi.Hükümetin isteği federasyoon bunlar yani Hasan Doğan'ın halefleri eğer bu tekere Polat, şu aşamada yani devlet bankasından kredi alınması gündemdeyken tekere çomak sokarsa bunu geçikmeler engellerler ve neticede ihale iptali ile ödeyebiliriz.

Benim duyumum ise çalışmalar hızlanıp,finans problemi aşılıncaya kadar Adnan Polat ve ekibinin federasyonu devirme çalışması olmayacağı yönünde.Buda ligin sonunu çok rahat buluyor.Dahasında kendi belirlediği bir isim üzerine oynamaya başlayacakmış.

Re: Arda Turan'a Bir Maç Ceza Daha!

Kapıdaki görevli Arda Turan'ı tanımamış falan diyordu bir haberde. Mars'tan mı getirip görevli yapıyorlar bu insanları. Böyle göz göre de kasıt olmaz ki ya. Yakında devre arasında futbolcularımızı da sokmazlarsa soyunma odasına kartları yok deyip şaşırmam. Aziz Yıldırım da dolaşsın "o soyunma odası benim, bu hakem odası benim" deyip...

Adnan Polat önümüzdeki seçimlerde seçilmek adına büyük ihtimal Adnan Sezgin'i ekipten çıkartacakmış.Karşılık olarak muhtemelen Abdülrahim Albayrak yada liseli birini sokacakmış.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Adnan Polat önümüzdeki seçimlerde seçilmek adına büyük ihtimal Adnan Sezgin'i ekipten çıkartacakmış.Karşılık olarak muhtemelen Abdülrahim Albayrak yada liseli birini sokacakmış.
Adnan Polat'ın seçilmemesi gibi bir ihtimal var mı :? Düşünmek bile istemiyorum böyle bir ihtimali yönetim iyi bence idari kararlarda,sportif başarılarda...

Mustafa Yanar' Alıntı:
Adnan Polat'ın seçilmemesi gibi bir ihtimal var mı :? Düşünmek bile istemiyorum böyle bir ihtimali yönetim iyi bence idari kararlarda,sportif başarılarda...

Bu seneye, avrupaya katılıp katılamamaya ve mart ayında ligteki konumumuza göre böyle bir ihtimal var.
Zira benimde abilerimden duyduğum lise içinde oluşumlar,kımıldanmalar başlamış.