Gündemden

Daum, Semih ve Lincoln'ün peşinde
Galatasaray?ın ?problem çocuğu? Cassio Lincoln?e Köln?ün hocası Christoph Daum talip oldu.
Alman teknik adamın, Başkan Overath?a; ?Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak istiyorum. Onun için Lincoln?ü mutlaka almalıyız? dediği ifade edildi. Christoph Daum?un listesinde Fenerbahçe?den Semih?in de olduğu öğrenildi.

Onu mutlaka almalıyız

Skandalları ile her zaman olay olan Galatasaray?ın yaramaz çocuğu Cassio Lincoln?e, Daum?un takımı FC Köln talip oldu. Alman hocanın, Başkan Wolfgang Overath?a, ?Lincoln?ü mutlaka alalım? baskısı yaptığı öğrenildi.

Şentürk?ü de istiyor

Daum?un Overath ile yaptığı toplantıda, ?Şampiyonluk hedefliyorum. Bu yüzden belirlediğim isimlerin hepsini almalıyız? dediği ifade edildi. Listede Fenerbahçe?den Semih Şentürk?ün de olduğu sızan bilgiler arasında...

Lincoln umut dağıttı

Öte yandan Lincoln, kendi sitesinde taraftarlara umut dağıttı. Avrupa kupalarını hedeflediklerini belirten Sambacı, ?6 haftada şampiyonluğu tabiki kovalayacağız ama asıl hedef Avrupa... Bu arenanın dışında kalacağımıza ihtimal dahi vermiyorum? dedi.

GAZETE HABERTURK - TAHİR KUM'UN HABERİ

Sarı-Lacivertli taraftarlar, sakatlığı yüzünden 5 Ekim 2008?deki Bursa maçında kortizon kullanmasına federasyon tarafından izin verilen Arda için FIFA?ya mail yağdırdı. Büyük gaf yapan FIFA Hukuk Kurulu da, soruşturma başlattı. Oysa FIFA Sağlık Kurulu?ndan gerekli izin alınmıştı

Fenerbahçeli taraftarların Arda Turan konusunda ortalığı ayağa kaldırması pahalıya patladı. Galatasaray, Bursa maçı öncesi sakatlığı nedeniyle Arda?ya kortizon iğnesi yapılması için izin istedi. FIFA Sağlık Kurulu?nun onayı üzerine izin çıktı. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Arda?da dopingli madde tespit edilince şikayet mailleri yağdırdı. Bunu ihbar kabul eden FIFA da Sağlık Kurulu?na danışmadan federasyon hakkında soruşturma açtı. Dopingle Mücadele Kurulu Başkanı Turgay Atasü, ?Taraftarlar başımıza iş açtı? dedi.

-ARDA KOMEDiSi-

Sarı-Lacivertli taraftarların şikayetini ihbar olarak kabul eden FIFA ve UEFA, Galatasaray?ın yıldızı Arda için soruşturma açtı. Türkiye Futbol Federasyonu?nun son 2 aydır bu soruşturmanın sonuçlanması için çaba harcadığı ortaya çıktı. Cimbom, 5 Ekim 2008?deki Bursa-G.Saray maçı öncesi Futbol Federasyonu?na başvurup, sakatlığı yüzünden Arda?ya kortizon iğnesi yapılması için izin istedi. Federasyon konuyu doping kuruluna havale etti. Bu kurul FIFA ile görüşerek izin alırken, federasyon da kortizon iğnesine vize verdi. Maç sonrası kura neticesinde doping testine tabi tutulan Arda?da testi pozitif çıktı. Federasyonun izni olduğu için soruşturma açılmadı ve dava kapandı. Ancak olayın basına yansıması F.Bahçeli taraftarları harekete geçirdi. FIFA ve UEFA, sayısız başvuru sonrası ayrı ayrı soruşturma açtı. O tarihten bu yana özellikle FIFA ile Futbol Federasyonu arasında Arda konusunda adeta bir savaş başladı.

-?BAŞIMIZA İŞ AÇTILAR?-

Doping ile mücadele Kurulu Başkanı Prof. Turgay Atasü, olayı doğrularken ?Fenerbahçeli taraftarlar başımıza iş açtı? ifadesini kullandı. Atasü, ?Ortada illegal hiçbir şey yok. Ama durup dururken büyük bir sıkıntı yaşadık. Arda bu maddeyi federasyonun bilgisi dahilinde kullandı. Arda milli oyuncu olduğu için FIFA?ya sorup izin almıştık. İşin tuhafı FIFA hem izin veriyor, hem de soruşturma açıyor? dedi.

Atasü ayrıca olayla ilgili olarak F.Bahçe Kulübü?nün ilgisi olmadığını ve sadece taraftarlar yüzünden bu soruşturmanın açıldığını belirtti. Atasü ?Bize izin veren Sağlık Kurulu. Ama Hukuk Kurulu, Sağlık Kurulu ile konuşmadan soruşturma açıyor. Herkes ayrı bir dosya gönderdi. FIFA?da kimsenin birbirinden haberi yok. Gerçekten başımız çok ağrıdı? diye konuştu.

Ne denir bilmiyorum. Her tarafta adiliklerini, çekememezliklerini, ne kadar sığ bir düşünce yapısına sahip olduklarını ispat edici hareketler yapıyorlar. Ama artık çok garipsemiyorum...

Bugünkü maçı izleyeneler zaten karşı takımın taraftarlıktan ne anladığını çok rahat anlar. Kadıköy'e maç izlemeye gelmiş gibi zeka yoksunu bağırmalar ve en sonunda 'yönetim istifa', kendi aralarında kavga. Zeka meselesi tabi, onlarda haklı...

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, Ankaraspor maçında oyundan alınırken teknik direktör Bülent Korkmaz'a bir tepkisinin olmadığını belirterek, ''Kendi performansıma kızdım'' dedi.

Baros, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz'ın iyi bir teknik adam olduğunu ve iyi bir ilişkilerinin bulunduğunu belirterek, ''Hocamıza saygım büyük, maçta kendi performansıma kızdım. Oyundan alınmam normaldi. Kızgın olmamın nedeni kendi performansımla ilgili'' diye konuştu.

Az da olsa şampiyonluk şanslarının bulunduğunu kaydeden Baros, kalan 5 maçı kazanıp, bekleyip göreceklerini sözlerine ekledi.

Keşke İnter ile sözleşmesini fesh edecek olan ADRİANO ile anlaşılsa.Biliyorum çok problemli ve zapt edilmesi güç bir oyuncu ama ona gereken futbol ortamını yaratırsak ki GS'ın dipteki yıldızları hep dirilten bir klüp olduğunuda düşünürsek bu olası böyle bir oyuncu ile sözleşme yapmak en az 10 milyon avroluk bir kazanç olur bizim için.

Lincoln'e sabrediyorsak Adriano gibi bir isme hayli hayli tolerans gösteririm şahsen.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Keşke İnter ile sözleşmesini fesh edecek olan ADRİANO ile anlaşılsa.Biliyorum çok problemli ve zapt edilmesi güç bir oyuncu ama ona gereken futbol ortamını yaratırsak ki GS'ın dipteki yıldızları hep dirilten bir klüp olduğunuda düşünürsek bu olası böyle bir oyuncu ile sözleşme yapmak en az 10 milyon avroluk bir kazanç olur bizim için.

Lincoln'e sabrediyorsak Adriano gibi bir isme hayli hayli tolerans gösteririm şahsen.
Doğan fener onu aldı uçağa bindirdi İstanbul'u gezdirdi memleketine geri bıraktı. Geç kaldık anlayacağın :ehue
Bu arada kaleci konusunda bir bilgin var mı?

Sürpriz kaleci adayı

Galatasarayımız transfere hız verdi ve gözünü Belçika Birinci Futbol Ligi'ne çevirdi.

Galatasarayımız transfere hız verdi ve gözünü Belçika Birinci Futbol Ligi'ne çevirirken Galatasarayımız, Belçika Milli Takımı kalecisi ve aynı zamanda Bundesliga takımlarından Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 23 yaşındaki Logan Bailly'i takibe aldı.

Kontratı 2013 yılına kadar devam eden Bailly'nin sözleşmesinde, kontratı bitmeden başka bir takıma gitmesi halinde ekstra transfer ücreti bulunduğu belirtildi.Kaynak: Anadolu Ajansı

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Sürpriz kaleci adayı

Galatasarayımız transfere hız verdi ve gözünü Belçika Birinci Futbol Ligi'ne çevirdi.

Galatasarayımız transfere hız verdi ve gözünü Belçika Birinci Futbol Ligi'ne çevirirken Galatasarayımız, Belçika Milli Takımı kalecisi ve aynı zamanda Bundesliga takımlarından Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 23 yaşındaki Logan Bailly'i takibe aldı.

Kontratı 2013 yılına kadar devam eden Bailly'nin sözleşmesinde, kontratı bitmeden başka bir takıma gitmesi halinde ekstra transfer ücreti bulunduğu belirtildi.Kaynak: Anadolu Ajansı

Ben anlamadım Belçika 1. futbol ligine çevirmişiz gözümüzü ama eleman Bundesliga takımında oynuyor :) Nasıl iş bu :)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Sürpriz kaleci adayı

Şu yazının tek cümlesi adam gibi yazılmışsa bunca türkçe dersini boşu boşuna görmüşüz.

Yalan haber parayla mı? Ama en büyük suç devletin.Yalan habere ceza olacak.Ozaman görürüm ben.Aslında takamımız "GS" dergisi çıkarsa ne güzel olur :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Muhammet Çelebi":xvhv0xah]pardon gazete demek istemiştim :)

Ne yapacaklar o gazetede antrenmanları mı tasvir edecekler?
Transfer haberi olmayacağı garanti çünkü :p[/quote:xvhv0xah]

Hiç değilse okumak için gazete almış oluruz.Hem paramız boşa gitmez hem de yalan haber görmeyiz.Ben işyerinde bilgisayarı açtığımda ilk baktığım site galatasaray.org sonra gsbaket.org daha sonra ultraslan.com :)

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3hawoget]Keşke İnter ile sözleşmesini fesh edecek olan ADRİANO ile anlaşılsa.Biliyorum çok problemli ve zapt edilmesi güç bir oyuncu ama ona gereken futbol ortamını yaratırsak ki GS'ın dipteki yıldızları hep dirilten bir klüp olduğunuda düşünürsek bu olası böyle bir oyuncu ile sözleşme yapmak en az 10 milyon avroluk bir kazanç olur bizim için.

Doğan fener onu aldı uçağa bindirdi İstanbul'u gezdirdi memleketine geri bıraktı. Geç kaldık anlayacağın :ehue
Bu arada kaleci konusunda bir bilgin var mı?[/quote:3hawoget]

Eren bilmezmiyim be kardeşim hatta İnter ile sözleşmesini 'milli takımdan yakın arkadaşı Roberto Carlos ve Alex'in :p ' tavsiyesi ile fb'ye gitmek için fesh etmiş diyorlar :p

Şaka bir yana zaman tanımak kaydı ile düşünülürse çok büyük trasnfer olur.

Dedikodu kazanı anında kaynadı!

Pazar günü ligde, 13 Mayıs´ta da kupa finalinde karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ile Fenerbahçe´nin patronlarını buluşturan yemek gündeme bomba gibi düştü. Konu kupa finali, ortaya atılan iddialar ise çok çirkindi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören?in dün öğle yemeği için Papermoon?da bir araya gelmesi ?flaş haber? olarak gündeme düştü. Başkanların gündeminde 13 Mayıs?taki kupa finali vardı. İki patron da finalin İzmir?de değil İstanbul Olimpiyat Stadı?nda oynanması için anlaşmaya vardı ve bu anlaşma yemekte hazır bulunan federasyon yöneticisi Levent Kızıl?ın önünde yapıldı.. Ancak Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, kararın önceden alındığını ve değişmesinin mümkün olmadığını açıkladı. Buraya kadar her şey normaldi... Dedikodu kazanının kaynaması ise fazla uzun sürmedi. İşi,

?Şampiyonluk sizin kupa bizim? boyutuna taşıyanlar oldu, futbol kulislerinde çirkin iddialar ortaya atıldı. Böyle bir şeye inanmak mümkün değil ama inanmak isteyen varsa, söyleyecek fazla bir şey yok.

fanatik.