Gündemden

Seçime kadar Adnan Sezgin'in GS ile bağları kesilmez.

Burak,
Tamam kardeşim tartışalım ama senin cidden kaçırdığın bir nokta var ben diyorumki damın yıllardır oynadığı defans ikilileri biir araştırılsın.Mallorca'nin stoperlerini hatırlıyorumda ben her türlü kademe hatası yapmışlardı sağ olsunlar.Atletico Madrid'inde yıllardır defansının inanılmaz eleştiridiğini İspanyol arkadaşlarımdan öğrendim.
Ceza alanına hakim olmaya çalışan kalecilerde ara sıra bu golleri yemesi olağandır heleki önünde topu arkaya kaçıran bir defasn hattı varsa.Zaten sırf bu yüzden yıllardır başarısızlığın faturası Leo Franco'ya kesilmedi.Geçen sezon acaba dediler Coupet'i getirdiler ondada gördüler hatanın Leo'da olmadığını.
Kameni,Pele ve Leo bu sezonun tek para eden kalecileridir.
Dediğim gibi bu üçlüde benim istek sıram:1)Kameni 2)Pele 3)Leo
şeklindedir.Fakat Leo kesinlikle kötü kaleci değildir.Mondragon GS'a geldiğinde 30 yaşında falandı.Yaklaşık 10 yıldırda yan toplarda çok zayıf olduğu ve çok hatalı gol yediği söylenirdi buda bir örnek.

Ankaraspor maçını kazansaydık,Arda'nın cezası para cezasına çevrilmezdi.

Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu federasyondan korkulur!

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Orbay Demirkol":1l47li5a]fotospor gazetesinde okudum.
hiç kaynak olmasa daha çok inanırdım :) peki futbolda hangi yıldızları almışız(ronaldo,adriano falan) :)[/quote:1l47li5a]
Kewell'ı 4 milyon'a İngiltere'ye satıp, para+ Topal'ı verip Sevilla'nın sol beki Capel'i alacakmışız. Adnan Polat bizzat emretmiş...

Ulan bari ihtiyacımız olan mevkiye sallasalar ya :p

Hakan Balta ve Alpaslan varken Capel için takımın yarısını satacağız :p

Ama tekrar belirtmek isterim doğru bir yaklaşımla ADRİANO alınırsa çok büyük kazanç olur.

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Orbay Demirkol":2gzn1p8v]fotospor gazetesinde okudum.
hiç kaynak olmasa daha çok inanırdım :) peki futbolda hangi yıldızları almışız(ronaldo,adriano falan) :)[/quote:2gzn1p8v]

fotospor yazıyosa yalandır. orda gerçekleri yazan alpaslan abimiz vardı artık o da yok

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Ulan bari ihtiyacımız olan mevkiye sallasalar ya :p

Hakan Balta ve Alpaslan varken Capel için takımın yarısını satacağız :p

Ama tekrar belirtmek isterim doğru bir yaklaşımla ADRİANO alınırsa çok büyük kazanç olur.
Ayrıca bir yanlışlıkta şu ki Capel bir solbekten çok, sol açık, sol kanat oyuncusudur. Bunun yanında Forlan'ı da yazmışlar bugün. Forlan için 7 milyon euro + Kewell'ı istemişler. Biraz daha zorlasalar Arda'yı da isteteceklermiş 30 yaşındaki adam için.

Dünya Cimbom'u konuşuyor

7877560.jpg

"Türk Spor Kulüpleri?nin ve Sporcuları?nın Dünya Basınındaki Yansımaları?? değerlendirmesinde dünya gazetelerinin en çok ilgi gösterdiği kulüp, yüzde 35 ile G.Saray oldu.

ÜLKEMİZE ilk kez UEFA ve Süper Kupa?yı getiren Galatasaray yine bir ilke imza attı. Medya Takip Merkezi?nin (MTM), nisan ayında yaptığı "Türk Spor Kulüpleri?nin ve Sporcuları?nın Dünya Basınındaki Yansımaları" araştırmasına göre, dünya gazetelerinin en çok ilgi gösterdiği Türk spor kulübü, Galatasaray oldu. Fenerbahçe?nin teknik direktörü Luis Aragones ve Galatasaray?ın gözde futbolcusu Harry Kewell, araştırmada öne çıkan isimlerdi. Türk futbol kulüplerine ve sporcularına basınlarında en çok yer veren ülkeler ise Almanya ve İsveç oldular.

MTM Medya Takip Merkezi, 1-25 Nisan tarihleri arasında, dünya basının Türk futboluna olan ilgisini mercek altına alarak, kulüp, teknik direktör ve futbolcuların popülaritelerini inceledi.

F.Bahçe ikinci

49 ülkenin toplam 642 gazetesinde yapılan medya takibi sonuçlarına göre, Türk futbol kulüpleri, 25 günlük süreçte dış basında 824 haber ve yazıya konu oldu. Dünya basınında Türk kulüpleriyle ilgili yayınlanan haberlerin % 35?i Galatasaray ile ilgiliydi.

Bu gazetelerde 286 habere konu olan Galatasaray?ı, ikinci sırada 206 haberle Fenerbahçe takip etti. Dış basında, 152 haberle Beşiktaş üçüncü sırada yer bulurken, onu Sivasspor ve Trabzonspor izlediler.

Türk basınında aynı tarihler arasında sarı lacivertliler ilk sırayı aldı Rapora göre, Türk futboluna en büyük ilgiyi gösteren ülke, Almanya oldu. Panzerleri, 79 haberle İsveç ve 64 haberle Belçika takip etti.

Carlos takip etti

Dünya basınının en çok ilgi gösterdiği futbolcular: Harry Kewell, Roberto Carlos ve Semih Şentürk. Listenin ilk 10 sırasındaki isimlerden beşinin yabancı olması ve bunlardan ikisinin en üst sıralarda yer alması, yabancı sporcuların Türkiye?nin tanıtımına sağladığı katkıyı ortaya koyması açısından dikkat çekiciydi.

Hurriyet.com.tr

Van Gaal'den yeşil ışık!
Hollanda'da AZ Alkmaar'ı bu yıl şampiyon yapan ünlü Hollandalı teknik direktör Louis Van Gaal paylaşılamıyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan transfer teklifleri aldığını doğrulayan Van Gaal, "Türkiye'de teknik direktörlük yapmayı tabii ki isterim" diyerek Türkiye'de çalışabileceğinin sinyallerini verdi.

Trabzonspor hakkında Şota'dan bilgiler aldığını söyleyen Van Gaal, "Uzun zamandır kendisini çok iyi tanıdığım ve şu anda yardımcım olan Şota, kısa süre önce bana Trabzonspor hakkında bilgiler verdi. Bir ara bana o kulüpte çalışıp çalışamayacağımı sordu. Bende kendisine, başarıyı yakalayacağıma inandığım her ekip ve kadro ile çalışabileceğimi söyledim" dedi.

"ZOR OLANI BAŞARMAK"

Teknik direktörlük kariyerinde Türkiye'nin de yer almasını çok istediğini sözlerinde vurgulayan Louis Van Gaal, "Ben zor olan işleri başarmayı severim. Bundan iki yıl önce hiçbir kimse Hollanda'da AZ Alkmaar'ın şampiyon olabileceğine ihtimal vermiyordu. Ama ben buna inanmış ve bunun için AZ Alkmaar'ın teknik direktörlüğünü kabul etmiştim. Sabır ettik, çok çalıştık ve bu yıl bunu başardık. Dünya kulüplerini şampiyon yapmak kolaydır. Ama böyle bir kulübü şampiyon yapmanın heyecanı ve başarısı çok farklı bir duygudur" diye konuştu.

TÜRKİYE KAPISI AÇIK

Türkiye'de çalışmayı çok istediğini sözlerine ekleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Türkiye'de futbol heyecanı çok farklı, bunu biliyorum. O ateşli taraftarlar ve o sıcaklık, aslında tam aradığım şeyler. Ama şu anda geleceğim konusunda henüz bir karar vermedim. AZ Alkmaar ile bir yıl daha mukavelem var. Dünyanın önde gelen kulüplerinden transfer teklifleri geliyor. Hatta bazı ülkeler beni milli takımlarının başına getirmek istiyor. Tüm bunları sezon bitiminde masaya yatırıp bir değerlendirme yapacağım" diyerek vereceği kararını sezon sonuna bıraktığını vurguladı.

Öte yandan Louis Van Gaal, bir taraftarın verdiği Galatasaray formasıyla objektiflere poz verdi.

02.05.2009
Kaynak : DHA

Yabancı hoca adaylarımızdan en kuvvetlisli bence bugün belli oldu.

050509-leguenhaber.widec.jpg

Le Guen PSG'den ayrılıyor

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain, teknik direktör Paul Le Guen ile sözleşme yenilemeyeceğini açıkladı.

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Paul Le Guen, sezon sonunda kulübünden ayrılacak.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yaklaşık 2 buçuk yıldır takımın başında bulunan teknik direktör Le Guen'in sözleşmesinin 30 Haziran 2009 tarihinde sona ereceği ve tecrübeli teknik adam ile sözleşme yenilenmeyeceği belirtildi.

Fransız basını, hafta sonu Rennes'e 1-0 yenilen Paris Saint-Germain'de başkan Sebastien Bazin'in, teknik direktör Le Guen ile bir araya geldiğini ve bu toplantıda yolları ayırma kararı alındığını iddia etti.

Paris Saint Germain, sezonun tamamlanmasına 4 maç kala lider Marsilya'nın 8 puan gerisinde yer alıyor.

Le Guen, 2007 yılında İskoç ekibi Glasgow Rangers'tan Fransız kulübüne transfer olmuştu.

NTV Spor

---------------------------------------------------------------------

Van Gaal, B.Münih ile büyük ihtimal anlaşacaktır. Kaldıki yönetimin Alman hoca seçimleri her ne kadar bariz yanlış oluğu biline biline karar verilsede bu saatten sonra büyük ihtimal Fransız ekolünden birisi gelecektir.

F.Magath da Lincoln'ü istiyormuş...

dün atv de Selçuk Manav söylemiş Polat Kalliyi görevlendirmiş teknik direktörlğk konusunda büyük ihtimalle Alman olacak mış yeni teknik direktörümüz bende aynen duydum hayırlısı bakalım......

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
dün atv de Selçuk Manav söylemiş Polat Kalliyi görevlendirmiş teknik direktörlğk konusunda büyük ihtimalle Alman olacak mış yeni teknik direktörümüz bende aynen duydum hayırlısı bakalım......

Hey Yarabbim hala mı Kalli..Ya defolsun gitsin şu adam ya!!

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":3kgux6th]dün atv de Selçuk Manav söylemiş Polat Kalliyi görevlendirmiş teknik direktörlğk konusunda büyük ihtimalle Alman olacak mış yeni teknik direktörümüz bende aynen duydum hayırlısı bakalım......

Hey Yarabbim hala mı Kalli..Ya defolsun gitsin şu adam ya!![/quote:3kgux6th]Emre ne istiyorsun bizim yaşlı kurt'tan? Adam görevini yapıyor.. :p

Medyanın kasıtlı olarak yıpratma politikası güttüğü Lincoln, şu sıra takımda istenmeyen adam ilan edilirken; son aylarda bir diğer yıldız futbolcumuz Arda Turan üzerinde aynı politikanın kat be kat fazlası yürütülüyor.

Semih Arda kavgasında, suçlu Arda ilan edilip, İ.B.B. maçından sonra kendi soyunma odasına girmek isterken güvenlik görevlilerinin akredite kartı istemesi sonucu oluşan tartışmadan Arda'nın kınanması, havaalanında kavgayı ayırmak siterken "Yine Arda, yine kavga" manşetleri. Tişörtündeki tabanca resminin aleyhine kullanılması, izinli iken gittiği Paris'te yaşadıklarının çarpıtılarak anlatılması ve birçok maksatlı haberin ardından Arda Turan bir bir açıklama yapmış.

Açıklama: Arda Turan

Bugünkü Hürriyet Gazetesi?nde ?Paris Kaçamağı Zehir oldu? başlığı altında yayınlanan haberde yaşandığı iddia edilen olaylar gerçeği yansıtmamaktadır.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki Arda Turan ömründe bugüne kadar hiçbir şekilde ve hiçbir yerde kendisi gibi Galatasaray taraftarı olan herhangi bir kimseyle bir tartışma yaşamadığı gibi yaşamayacaktır da. Bu ve bunun gibi haberlerle son bir ay boyunca maksatlı olarak şahsıma yönelik adımı ve Galatasaray?ı yıpratma amaçlı yazılanlarla Arda Turan?ı kamu önünde mahkum etmeye ve yargısız infaza yönelenler amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Hiçbir zaman unutulmasın ki başta ailem, Galatasaray camiası ve her zaman arkamda olduğunu bildiğim ve de hissettiğim büyük Galatasaray taraftarının desteği ile beni yıkmaya çalışanların hedefine varamayacaklarını belirtirken; dimdik ayakta formam için mücadele edeceğimden ve hakkımda yapılan tüm spekülasyonlara sahada futbolumla yanıt vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Beni kaybetmeye yönelik çaba gösterenlere aslında benim her geçen gün olgunlaşmama bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu

Dün maksatlı yapılan bu yıpratma politikasının ardından şunu düşünmüştüm: "İlk yarının en etkili futbolcusu Lincoln'ü saha içinde durduramayacaklarını anlaayınca, saha dışında başlattıkları linç kampanyasıyla herkesi Lincoln aleyhine kışkırttılar. Şimdi de Arda'yı kışkırtıyorlar... Arda, ya bu saldırılardan etkilenip sinecek, yahut bu haberleri yapanların gerçek yüzlerini görüp daha da hırslanacak ve olgunlaşacak."

Bugün Arda'nın yaptığı açıklamada kullandığı kelimeler çok önemliydi. Dilerim bu provakatörlerden hiçbir zaman etkilenmez.

Ben bugün bu haberi adı geçen gazatede okudum ve gerçekten çok rahatsız oldum..

Arda'yı yıpratmak için olduğu çok belli böyle art niyetli haberlere itibar etmemek lazım..

Arda zaten gerekli cevabı vermiş.

''Sizin böyle asılsız haberler vermeniz beni dahada güçlendiriyor,teşekkür ederim.'' Tam olarak böyle değildi ama buna benziyordu. :)