Gündemden

Bir tek ATV haber de gördüm Galatasaraylı taraftarların tepkisini...

O programın 3 sene önce çekildiğinide bilmiyordum...Bu birşey değiştirmez ama yeni sanıyordum...

Mehmet Helvacı Ercan Saatçi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamış...Yarın resmi sitedende duyurulacakmış...Güzel bir gelişme... ;)

Vallahi duymadım abi : )
İyi gider Metin'e...Hakettiler hakettiler bu haysiyetsizler nasıl insan içine çıkıyor anlamıyorum ?

Çetin Sümer Telegol'e bağlandı ve Galatasaray maçına çıkmayacaklarını yeniden vurguladı. Hatta bu iş ligden çekilmeye kadar gidebilirmiş. Nedeni ise ırkçı söylemler ve hakem hatalarıymış. Adalet istiyorlarmış.

Nediyelim hayırlısı neyse o olsun

İsmi lazım olmayan güçlerin Diyarbakırspor'u düşürüp yerine belediye takımını koyma planları tıkır tıkır yürüyor, ülkenin çoğuda buna yardım ediyor...

Bu arada Antep'e ırkçılık ve ayrımcılık yüzünden çok ciddi ceza geleceği konuşuluyor.

Eren Aydın' Alıntı:
İsmi lazım olmayan güçlerin Diyarbakırspor'u düşürüp yerine belediye takımını koyma planları tıkır tıkır yürüyor, ülkenin çoğuda buna yardım ediyor...

Bu arada Antep'e ırkçılık ve ayrımcılık yüzünden çok ciddi ceza geleceği konuşuluyor.
Eren neler oldu Antep'te hiç bişeyden haberimiz yok canına yanayım.

Abi önce Diyarbakır teknik heyeti hakem kararları için ayağa kalktı. Sonra olay olsada bişi yapsak diye bekleyen konuk Diyarbakırspor taraftarı koltuk sökmeye filan başladı. Bunu gören Anteplilerde 'PKK dışarı' vb. şeyler bağırdılar ama arada daha vahim tezahuratlarda olmuş sanırım. Benim anlattıklarım baya bi özet yoksa bir anda olan şeyler değil. Neyse, gözlemcilerde not etmiş hepsini tabi.
Son zamanda maça gidenler bilir sende bilirsin Şamil abi, yeni eklenen bir fıkra var, ırkçı ve ayrımcılığı körükleyici tezahurat diye Antep bunun ilk kurbanı olacak diyorlar. Gelecek günler daha kötü olaylara gebe, bakalım ne olacak...

Ya takımı motive ediyor Aziz yalakası Çetin Sümer... Diyarbakır-Fb maçında da suçlu biz değil miydik?

Diyarbakırspor taraftarlarına PKK benzetmesi yapmak elbette hoş değil ama Diyarbakırspor taraftarlarıda Fener maçında polisleri taş yağmuruna tutmuşlardı. Benim bildiğim 2 takım taraftarı mecbur kalmadıkça polislerle değil birbirleriyle didişirler. Burada ise direk polise müdahale var. İşte bu etkenler yüzünden bu Diyarbakırspor olaylarında bir kanaate varamıyorum.

Eren Aydın' Alıntı:
Abi önce Diyarbakır teknik heyeti hakem kararları için ayağa kalktı. Sonra olay olsada bişi yapsak diye bekleyen konuk Diyarbakırspor taraftarı koltuk sökmeye filan başladı. Bunu gören Anteplilerde 'PKK dışarı' vb. şeyler bağırdılar ama arada daha vahim tezahuratlarda olmuş sanırım. Benim anlattıklarım baya bi özet yoksa bir anda olan şeyler değil. Neyse, gözlemcilerde not etmiş hepsini tabi.
Son zamanda maça gidenler bilir sende bilirsin Şamil abi, yeni eklenen bir fıkra var, ırkçı ve ayrımcılığı körükleyici tezahurat diye Antep bunun ilk kurbanı olacak diyorlar. Gelecek günler daha kötü olaylara gebe, bakalım ne olacak...

Sağolasın abicim evet okuyorlar sıkça stadda o metni. Desene kabak Antep'in başına patlayacak. Hoş değil ama Diyarbakır'ında sürekli bi acitasyon halinde olmaları da hoş değil bence neyse.

Ankaraspor bitti gitti.

Diyarbakırspor o yolda...

Gaziantepspor ciddi ceza alacak.

Var mı başkası? Ligi kaç takımla tamamlayacağız?

Fenerbahçe - Galatasaray...

Nefret tohumlarıyla başlayan ve konuk takımın kimliğinden kilometrelerce uzak olduğu bir maç... Onurunu korumak için çabalayan; fakat elinde olmayan sebeplerle istediğini alamayan bir takım...

Ne zaman adam gibi bir ligimiz olacak ki bizim?

Biri yönetimin kurbanı oldu, diğeri toplum baskısının kurbanı olacak bu gidişle.

Hoş olmuyor her hafta bir takımın "bay" geçmesi.