O kanallarda düzgün film bulduğum çok az olmuştur.
Niye cinlasin ki,tamam esi olabilir,ancak aradaki alakayi anliyamadim.Tugay Aktepe' Alıntı:Kulakların çınlasın Eda Özülkü..
Burak Barut' Alıntı:Oooo anten lazım buraya.
Bu arada Ercan Saatçi hakettiği gibi anılıyor stadda.
Metin'i unuttular sanırım.
Eren neler oldu Antep'te hiç bişeyden haberimiz yok canına yanayım.Eren Aydın' Alıntı:İsmi lazım olmayan güçlerin Diyarbakırspor'u düşürüp yerine belediye takımını koyma planları tıkır tıkır yürüyor, ülkenin çoğuda buna yardım ediyor...
Bu arada Antep'e ırkçılık ve ayrımcılık yüzünden çok ciddi ceza geleceği konuşuluyor.
Eren Aydın' Alıntı:Abi önce Diyarbakır teknik heyeti hakem kararları için ayağa kalktı. Sonra olay olsada bişi yapsak diye bekleyen konuk Diyarbakırspor taraftarı koltuk sökmeye filan başladı. Bunu gören Anteplilerde 'PKK dışarı' vb. şeyler bağırdılar ama arada daha vahim tezahuratlarda olmuş sanırım. Benim anlattıklarım baya bi özet yoksa bir anda olan şeyler değil. Neyse, gözlemcilerde not etmiş hepsini tabi.
Son zamanda maça gidenler bilir sende bilirsin Şamil abi, yeni eklenen bir fıkra var, ırkçı ve ayrımcılığı körükleyici tezahurat diye Antep bunun ilk kurbanı olacak diyorlar. Gelecek günler daha kötü olaylara gebe, bakalım ne olacak...