Gündemden

Haftaya bizi Diyarbakır ile oynatırlar. Bir yığın yol masrafı, yorgunluk vb. külfeti üzerimize yüklerler. Sonra da Diyarbakır ya çekilir ya da uzaklaştırılır birşey olur ve sonraki maçlarda ''bye'' geçer.

Diyarbakır Başkanı'nın blöflerini yiyen varsa acil şekilde lavaboya gidip çıkarsın içindeki herşeyi, zehirlenir mazallah...

Birkere güven vermeyen bir federasyon başkanımız var Haluk Ulusoy'u şahsen çok özlüyorum.Özgener Olduğu sürece kaçıracağımız avrupa şampiyonası,dünya kupası çoktur milli takım anlamında başarı için ve daha adaletli bir lig için ulusoy tekrar gelmeli.

Onun dışında d.bakır'ında isyan edeceği tuttu nedense galatasaray maçını oynayacağı hafta oynayacakları maç fb maçı olsa böyle birşey demezlerdi d.bakır'ın birşeylerle sorunu varsa Galatasaray'ın bundan günahı ne o zaman madem maça çıkmayacaklar 3-0 hükmen galip sayılalım kimse kusura bakmasın bu konular Galatasaray'ı alakadar etmiyor biz yolumuza bakıyoruz,hedeflerimiz var madem maça çıkmayacaklar yukarıda yazdığım gibi hükmen galip sayılmamız gerekir.

Ya hiç de samimi gelmiyorlar bana. Maç öncesi gerginliği arttırmaktan başka bir şey değil. Bütün hafta onları konuşacağız, bizimkiler motivasyon kaybına uğrayacaklar. Puan kaybedeceğiz. Bunu istiyorlar. Maça çıkmama kararlarını cumaya kadar geri alırlar. Maç günü büyük bir motivasyonla maça çıkacaklar. Hep bizi buluyorlar.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Hüseyin Karaçil":2aa0jivd]Ercan Saatçi bugünkü yazısında Galatasaray taraftarından özür dilemiş...Nasıl bir özürse artık... [url="http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213647' Alıntı:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=213647[/url]

Klüp dava açıyor mu bu şahsiyetlere bilgisi olan var mı?[/quote:2aa0jivd]

hukuki işlemleri yarın başlatacağız demişti maçtan sonra Mehmet Helvacı yanlış hatırlamıyosam.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Kulakların çınlasın Eda Özülkü..

Dün bu iletiye ilk başta kızsamda şuan an az bile diyorum.. Asıl Gülümsün Saatçi'nin kulaklarını çınlatmak lazım ya neyse.. Bir bayan olarak bunları yazmamam lazım ama dün haberler de görünce daha beter iğrendim.. Allah hepsinin belasını versin inşallah..

Ayrıca Diyarbakırspor başkanının her haltta ligden çekiliyoruz demesi artık çok sıktı.. Çekileceksen çekil ya da artık zırvalayacak başka şeyler bul..

Yarın dergimizin Kasım sayısında Harry Kewell Posteri var.

19 Şamil, 19 Şamil duyuyormusun beni :)

Diyarbakırspor'a bir parantez açmak istiyorum.Her iç saha maçlarında İstiklal Marşı'nı yuhladılar;hadi dedik,yetmiyor gibi kendilerini siyasi kimliklerin içine soktular;hadi dedik, kendi yaptıkları onca puştluk karşısında deplasmanlardada rahat durmadılar haklı tepkiler aldılar;olmasın böyle şeyler dedik.Ancak sabrın bittiği bir nokta var şunu bilmek lazım 'Rüzgar eken fırtına biçer'.Sen bu ülkenin futbolunu ligden çekilmekle tehtit ediyorsan bunuda şimdi tekrarlıyorsan çekil cehennem ol git artık.Lafımın maksadınıda kişiler yanlış anlamasın Diyarbakır'ı yyargılamıyorum ancak bu eylemlerde bulunan ,buna hak veren,bu yönetimlerini destekleyenlere lafımı sonunu kadar misliyle hediye ediyorum.

Emin Doğanca' Alıntı:
Yarın dergimizin Kasım sayısında Harry Kewell Posteri var.

19 Şamil, 19 Şamil duyuyormusun beni : )

O dergide kapak resmi kim :)

Derginin satışları patlayacak bence :p

Fenerbahçe resmi sitesinin E.S olayıyla ilgili açıklaması da çok çarpıcı olmuş. Buraya koyma gereği görmüyorum ancak tam da Fenerbahçe resmi sitesinden beklenen açıklama.

Topu başka yere at ama küfürü sakın kınama. Sizin stadınızda da küfür yok zaten!

Bu Küfür Meselesi inşallah daha fazla uzamaz çünkü koskoca bir klüp ile ağız terbiyesi olmayan bir kişi karşı karşıya biz kupalar peşinde koşuyoruz emeğimizi,gücümüzü böyle gereksiz bir kişi için daha fazla harcamak güzel olmaz.Hukuksal anlamda girişimlere başlamışız trübünlerde bu konu daha fazla dallanıp,budaklanmamalı.Eğer bu tür kişileri muhatap alıyorsa Galatasaray taraftarı bizimde bazı şeyleri düşünmemiz lazım maçlarda ona,buna küfür edeceğimize takımımıza bir alkış fazladan destek verelim.

Beklenen açıklama geldi resmi siteden...Hukuki işlem balatılmış o adam hakkında...

Galatasaray Spor Kulübü Derneğinden Zorunlu Açıklama

Bazı internet sitelerinde yer alan görüntülerde; Hürriyet Gazetesi spor yayın koordinatörlüğü görevini sürdüren Ercan Saatçi ile Fenerbahçe Spor Kulübünün televizyonun da program yapan Metin Özülkü arasında geçen ve Kulübümüz hakkında açık küfür kelimelerinin kullanıldığı bir diyalog geçmektedir.

Söz konusu şahıs bugünkü Hürriyet Gazetesi?nde konu ile ilişkin bir açıklama yapmış ve bir yandan küfrü savunarak diğer yandan ise göstermelik ??özür?? dilemiştir.

Spor ahlakı ile ilişkisi oldukça zayıf olduğu bir kez daha anlaşılan bu şahıslar, bu diyalogla kendi seviyelerini ortaya koymuşlardır.

Sporculuğun ve spor ruhunu taşıyanların en önemli özellikleri rakibe saygı ve nezaket kurallarını özümsemiş olmalarıdır.

Türkiye?deki spor kültürünün neden çağdaş bir düzeye ulaşamadığının bir kanıtı da, söz konusu şahısların gerçek kimliklerini gizlemek suretiyle hem televizyonlarda program yapabiliyor olmaları, hem de içlerinden birinin Türkiye?nin önemli gazetelerinden birinin yöneticisi olup köşe yazıyor olmasıdır.

Bu kimselerin gerçek kimlikleri ortaya çıktığında bu tür görevleri ifaya devam etmeleri, bu kimseleri istihdam edenleri de kötü ve çirkinden yana taraf haline getirecektir. Bir başka deyişle bu kimseler gerçek yüzleri ortaya çıktığında şu an işgal ettikleri mevkileri terk etmek zorundadırlar.

Nezaket ve saygı herkesin uymakla yükümlü olduğu toplumsal kurallar olmakla beraber sorumluluk makamlarında bulunan kimselerin daha özenli davranmak yükümlülükleri bulunmaktadır. Bir sorumluluk makamını işgal eden herhangi bir kimse, kendisi bakımından taraftarlara gösterilen ve aslında olmaması gereken hoşgörüyü bekleyemez.

Öte yandan bahse konu olayların cereyan ettiği televizyonun sahibi olan Fenerbahçe spor kulübünün kendi internet sitesinde yapmış olduğu açıklama meseleyi saptırmaya yöneliktir. Kendi televizyonlarında meydana gelmiş ve Türk Sporu bakımından esefle karşılanması ve kınanması gereken bir olayı yok saymış olmalarını ve konuya ilişkin herhangi bir beyanda bulunmamalarını kabul etmek mümkün değildir.

Sporun gelişmesi ve küfürün engellenmesi için mücadele ettiğini beyan eden herkesin açıkca kınaması gereken, bu küfürlü hakeretin kime yapıldığının hiçbir önemi yoktur. Önemli olan sporun gelişmesine ve küfürün önlenmesine hizmet amacı ile hareket etmek ve sorumluluları cezalandırmaktır.

Türkiye Spor Kamuoyu nezdinde çoktan mahkum edildiğine inandığımız sorumluların açıkca bütün spor çevreleri tarafından kınanması bir zorunluluk olup stadlarda küfrü engellemek isteyen, ülke sporuna katkı yapmak arzusunda bulunan herkes bakımından bir ödevdir.

Türk Spor Kamuoyu önemli ve tarihi bir sınavdan geçmektedir. Ya bir bütün halinde olayları hiç saptırmadan gizlemeden meseleyi tam olduğu gibi görerek ve göstererek küfrün her türlüsünü kim tarafından kime yapıldığına bakmaksızın kınayacak, ya da bu tavrı ortaya koymayarak küfre cevaz veren bir tutum sergileyecek ve tarih önünde hesap vermek durumunda kalacaktır.

?Galatasaray Türkiye?dir? söyleminin sahibi Galatasaray Spor Kulübü Derneği olarak başta Futbol Federasyonu olmak Türk Spor Kamuoyunu küfre karşı bu ortak tavra katılmaya davet ediyoruz.

Bütün bunların yanında sorumluların teşhirini sağlamak maksadı ile gerekli hukuki süreçleri başlatmak için girişimleri yaptığımızı ve sorumluların Türk Spor Kamuoyu dışında ayrıca bağımsız Türk adaleti önünde de hesap vereceklerini Kamuoyuna duyururuz.

Galatasaray Spor Kulübü

Herkes bir bedel ödemelidir...Türkiye'nin en büyük markası olmasının dışında,Osmanlı'dan bu yana Türk modernleşmesinin en önemli taşı olan bir kuruma alenen kimse küfür edemez...Bunu yaparsanda bedelini ödersin...Bu bedel asla özür dilenerek ödenemez...Açık ve net olarak diyet vereceksiniz...Bu diyet oturduğunuz koltuklar olabilir...Çünkü o koltuğun verdiği sorumluluğu taşıyamadığınızdan dolayı başınıza bunlar gelmiştir,demekki karakter olarak yeterli değilsiniz...Evet beyler bulunduğunuz yeri derhal terkedin...