Gündemden

Ankaragücü'nde Ahmet Gökçek'in tekrar başkanlığa seçildiği Genel Kurul'a damgasını vuran isim Njitap Geremi'ydi. Alkışlarla geldiği salonda kürsüye çıkan ve başkan Gökçek tarafından transferi müjdelenen Geremi ile ilgili İngiltere'den şok bir haber geldi.

Kamerunlu oyuncunun kulübü Newcastle United, yaptığı açıklamayla, Geremi'nin hala kendi oyuncuları olduğunu duyurdu.

Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada, "Geremi ile ilgili Türk takımı Ankaragücü'ne transfer olduğu yolunda çıkan haberler asılsızdır. Kendisine bir çok talip olmakla beraber, şu an Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takımı kafilesinde yer almaktadır. Geremi'nin satıldığı yönünde fikir belirtmek erken olup, Afrika Kupası bitene kadar bizim oyuncumuzdur" denildi.

Ankaragücü Kulübü'nün 1.5 yıllık anlaşma sağladığını duyurduğu Geremi'nin transferi ile ilgili, bu açıklamadan sonra nasıl bir tepki vereceği merak konusu...

?

Bugün bir haber kaynağında da şu ifadeler yer alıyor ama ne kadar doğru bilemem. Doğru olmasa bile komik bir olay :)

Ankaragücü tarafından transfer edilen ve basın önünde imza attırılan oyuncunun, Newcastle United'da oynayan Kamerunlu orta saha oyuncusu Geremi olmadığı anlaşıldı. Geremi olarak tanıtılan oyuncunun İstanbul?da sokaklarda saat satan Obujubu Mijemba adında bir genç olduğu ortaya çıkınca Ankara?da büyük bir şaşkınlık yaşandı. :)

İstanbul?da halı saha maçı esnasında Geremi?ye benzerliği menajerler tarafından farkedilen Obujubu Mijemba?nın inanılmaz bir operasyonla Ankaragücü?ne pazarlandığı öğrenildi. Durum anlaşılmasın diye Belgrad ormanında bir süre kondisyon yüklemesi de yapılan Mijemba, teklifi eski günleri özlediği için kabul ettiğini açıkladı. Mijemba, daha önce Gençlerbirliği?nde de Geremi olarak oynadığını iddia ediyor. ?Daha önce gerçek Geremi bu kadar ünlü değildi, boş bulunduk galiba. Yerler diye bekliyorduk, ama hayat işte, her istediğiniz olmuyor? diyen Obujubu Mijemba?nın bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Bağdat KAYNAK":jzs2nyqr]
Eğer erken seçim olmazsa genel seçimler Temmuz 2012'de.

Yeni düzenleme sonrası seçimin 2011'in haziranında yapılması gerekiyor benim bildiğim ve duyduğum.Ancak benim orada özellikle altını çizmek istediğim nokta Melih'in artık Ankara'yı imparatorluk gibi yönetme desteğinin olmadığıydı.

Bugüne kadar kazandığını,hortumladığını,indirdiğini hep siyasetten yapan Melih gökçek görünene şuki hayatının bundan sonra kalan kısmındada bunu devam ettirmek hatta günü geldiğinde oğlunu bu işe sokmak isteyecektir.Bu konjektürde yani iktidarın değişipzıttında 2 koalisyon ortağının gelme ihtimali,iktidarın oy kaybı sonucunda oluşucak denetleme kurullarındaki değişiklikler veya hiç oy kaybı yaşanmasa dahi yeni oluşumda istenmemesi bence Melih'in cesaretini bu yönde kırar.[/quote:jzs2nyqr]
Yeni düzenleme seçimden sonra gerçekleştiği için bu seçimlerde geçerli değil. Ondan sonra 4 yılda 1 olacak. Abdullah Gül de 7 yıl Cumhur Başkanı olacak. Ondan sonraki 5 yılda bir seçilecek.
Melih Gökçek'e gelince, o hertürlü kılıfına uydurur ve hükümet de ilk gelişinden beri Melih Gökçek'i Ankara adayı olarak göstermek istemiyor zaten. Son seçimde de göstermeyeceklerdi mecbur kaldılar. Önümüzdeki seçimde aday olamaz zaten.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Bugün bir haber kaynağında da şu ifadeler yer alıyor ama ne kadar doğru bilemem. Doğru olmasa bile komik bir olay :)

Ankaragücü tarafından transfer edilen ve basın önünde imza attırılan oyuncunun, Newcastle United'da oynayan Kamerunlu orta saha oyuncusu Geremi olmadığı anlaşıldı. Geremi olarak tanıtılan oyuncunun İstanbul?da sokaklarda saat satan Obujubu Mijemba adında bir genç olduğu ortaya çıkınca Ankara?da büyük bir şaşkınlık yaşandı. :)

İstanbul?da halı saha maçı esnasında Geremi?ye benzerliği menajerler tarafından farkedilen Obujubu Mijemba?nın inanılmaz bir operasyonla Ankaragücü?ne pazarlandığı öğrenildi. Durum anlaşılmasın diye Belgrad ormanında bir süre kondisyon yüklemesi de yapılan Mijemba, teklifi eski günleri özlediği için kabul ettiğini açıkladı. Mijemba, daha önce Gençlerbirliği?nde de Geremi olarak oynadığını iddia ediyor. ?Daha önce gerçek Geremi bu kadar ünlü değildi, boş bulunduk galiba. Yerler diye bekliyorduk, ama hayat işte, her istediğiniz olmuyor? diyen Obujubu Mijemba?nın bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

Çok güldüm akşam akşam burası türkiye herşey olur :)

Bugünkü Cumhuriyet´te Ribery ile ilgili bir haber vardı.

Eski menajerinin CAS´ta açtığı davanin kabul edilmediğini, onun imzaladığı tüm sözleşmelerin geçersiz kılındığını dolayısıyla bizden ayrılıp Marsilya için attığı sözleşmenin de geçersiz olduğunu vurguluyordu haber. Marsilya´dan 25 Milyon Euro talep etme hakkımız olabilirmiş.

Değerli hukukçumuz Mehmet Helvacı olaya el atarsa, biraz daha tazminat öderiz ama işi bilenlerle çalışırsak neden olmasın diyor insan.

Onur Yavuz' Alıntı:
Bugünkü Cumhuriyet´te Ribery ile ilgili bir haber vardı.

Eski menajerinin CAS´ta açtığı davanin kabul edilmediğini, onun imzaladığı tüm sözleşmelerin geçersiz kılındığını dolayısıyla bizden ayrılıp Marsilya için attığı sözleşmenin de geçersiz olduğunu vurguluyordu haber. Marsilya´dan 25 Milyon Euro talep etme hakkımız olabilirmiş.

Değerli hukukçumuz Mehmet Helvacı olaya el atarsa, biraz daha tazminat öderiz ama işi bilenlerle çalışırsak neden olmasın diyor insan.

Abi, böyle bir davanın kazanılması halinde en az 1 milyon avro almayı talep eder ancak yüksek ücretine karşı en iyi isim Dupond olur bence bu dava için.

Togo milli takımına silahlı saldırı!
Afrika Uluslar Kupası'na katılan Togo milli takımınının otobüsüne Angola'da silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi. Son gelen bilgilere göre en az altı futbolcunun yaralandığı öğrenildi.

İlk belirlemelere göre bazı oyuncuların yaralandıkları ve durumlarının ağır olduğu belirtildi. Togo'nun forvet oyuncusu Thomas Dossevi, bir radyo kanalında yaptığı bağlantıda tamamen silahlı kişilerce adeta tarandıklarını söyledi. Bir başka futbolcu da yaklaşık 7 kişilik bir grubun otobüse makineli tüfeklerle ateş açtığını ve iki futbolcunun yaralandığını söyledi.

Merve Durgut' Alıntı:
Togo milli takımına silahlı saldırı!
Afrika Uluslar Kupası'na katılan Togo milli takımınının otobüsüne Angola'da silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi. Son gelen bilgilere göre en az altı futbolcunun yaralandığı öğrenildi.

İlk belirlemelere göre bazı oyuncuların yaralandıkları ve durumlarının ağır olduğu belirtildi. Togo'nun forvet oyuncusu Thomas Dossevi, bir radyo kanalında yaptığı bağlantıda tamamen silahlı kişilerce adeta tarandıklarını söyledi. Bir başka futbolcu da yaklaşık 7 kişilik bir grubun otobüse makineli tüfeklerle ateş açtığını ve iki futbolcunun yaralandığını söyledi.

Bu nasıl bir iştir yaa ? :shock: :(

Kaptan?dan Emre Çolak?a çalım tekmesi!

Çift kale maçta Emre
Çolak, topu Arda?nın bacak arasından geçirerek şık bir çalım attı. Maçtan sonra,
?Abi kusura bakma? diyen genç Emre?yi ayağıyla hafifçe ittiren Kaptan, ?Aferin
aslanım, ama bir daha olmasın!? diye takıldı. :)

inşallah fildişi çabuk elenir. Eskiden sakat dönmesinler diye dua ederdik şimdi dönseler hayırlısıyla diyebiliyoruz ancak...

Galatasaray'da mart ayında yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi başkan Adnan Polat, atağa kalktı.

Adnan Polat, marttaki kongreyi kazanırsa Mehmet Cansun başkan yardımcısı olacak.

Mevcut yönetimden sadece 4 isimle yola devam etmeyi planlayan Polat'ın kongredeki kozunun Mehmet Cansun olduğu öğrenildi.

Ulusoy da var

Polat'ın eski başkan Cansun'u listesine girmeye ikna ettiği ve seçimi kazanırsa başkan yardımcılığına getireceği bildirildi. Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'la Dinçer Azaphan'ın da Polat'ın yeni yönetiminde yer alacağı ifade edildi.

Haldun Üstünel-Helvacı-Tahincioğlu-Özgörkey-Şardan bu 4 lüsünün kesinlikle kalması gerekiyor.Ee kim olmayacak listede şimdiden merak etmeye başladım.

Sanmıyorum Sadece 4 isimle devam edileceğini ama oladabilir,olmalı'dırda.

Ben Adnan Polat olsam bende Mehmet Cansun'u Mutlaka Yönetim'e alırdım çok doğru bir hamle.

Şuan ki yönetim'den kalmasını istediklerim.
Haldun Üstünel-Yiğit Şardan-Cemal Özgörkey-Ali Haşhaş-Mümtaz Tahincioğlu-Murat Yalçındağ

Şuan'ki yönetim'den ayrılmasını istediğim isimler.
Mehmet Helvacı-Tunca Hazinedaroğlu

Ayrıca;
Ali Haşhaş:Yönetim'den asla ayrılmaz Adnan Polat'ın as adamlarından zaten başkan yardımcılığına getirildi.
Sinan Kılıç:Adnan Polat'ın yine as adamlarından biridir ama nedense aktif bir isim izlenimi vermiyor o yüzden bilemiyorum yönetimde kaladabilir,ayrıladabilir.
Metin Karakaya:Bu isim önce voleybol şubesinin başındaydı sonra alt yapıya kaydı,büyük ihtimalle yeni yönetim'de yer almayacaktır.
Nejat Uygur:Genç yöneticimiz,Su sporlarıyla ilgilenmekte görevde kalacağını düşünüyorum,ilerliyen dönemlerde daha önemli görevlerde yer alabilir.
Adil Emecan:Siyaset'lede ilgilenen bir isim,zeytinburnu belediye başkan adayıydı kendisi,stad işleriyle ilgileniyor görevde kalacağını tahmin ediyorum.
Tunca Hazinedaroğlu:Bu adam yönetim'de niye var,torpilli olduğunu düşünüyorum her yönetim'de vardır,ama hiçbirşey yapmaz,sözde futbol komitesinde yer alıyor.
Murat Yalçındağ:Haldun Üstünel ile iyi ikili oldular,yeni yönetimde olmayı hak ediyor.
Faruk Bil:Bu abimiz iletişimden sorumlu yönetici,ama hiç iletişemedi kimselerle nedense :)
Mehmet Helvacı:Haldun Üstünel'i gerçekten kıskandığını düşündüğüm bir isim,özellikle bu sezon sürekli maçlardan sonra konuşan isim oldu,medya önünde olmak istiyor ama ben sevemiyorum bir türlü kendisini,yine yönetimde yer alacaktır ama.

Canaydın Polat´a destek verirse, karşılığında Mehmet Helvacı´yı yönetimde ister. Aksi takdirde Polat yönetime almaz Helvacı´yı.

Helvacı´yı yönetimde ister miyim; bize değil, üniversiteye daha çok gerekli o isim!

Zaten Helvacı,Canaydın'ın sayesinde giriyor Adnan Polat'ın yönetim listesine,Yönetim içinde
Yiğit Şardan,Mehmet Cansun >> Mehmet Helvacı,Tunca Hazinedaroğlu hep zıt kutuplardır bir şekilde bu zıt kutupları yönetimine aldı Adnan Polat,Mehmet Cansun'u Başkan Yardımcısı olarak alırsa büyük ihtimal Mehmet Helvacı Ayrılır,Canaydın'da Sanırım Refik Arkan'a destek verecek ve M.Helvacı onun listesine girecek.

Yavaştan seçim havasınada giriyoruz.

Öncelikli olarak şu yönetimden gitmesini istediğim 2 isim var biri Mehmet Helvacı diğeri Tunca Hazinedaroğlu.Hele ki Helvacı'nın az çok neden burada olduğunu hepimiz biliyoruz ancak Tunca'yı kesinlikle anlamıyorum.Hiç bir becerisi,etkisi,icraati olmayan çoğu zamanda saçma demeçler veren bir adam.Mehmet Helvacı'yı avukat olarak az çok biliriz ve Onur Abi söylemem lazım ki bu adam üniversitelerden uzak durmalıdır.Kendini yakmış yeni nesli yakmasın.
Metin Karakaya'da yönetim içinde trasnferlerin haberini alamadıkları için arıza çıkaran gurubun içinde yer alanlardan diye bir duyum aldım.Görev değişikliğide bundan sonra gerçekleşti zaten.Varlı yokluğu bana dokunmaz ama bence oda yeni yönetimde yer bulamaz kendine.
Bunların yanında Ali Haşhaş,Haldün Üstünel,Murat Yalçındağ,Mümtaz Tahincioğlu ve yine büyük ihtimal Yiğit Şardan yeni yönetimdede yerini alırlar.Bu isimlerin çoğunun bugüne kadar yaptıkları icraatleri ile GS'a doğrudan gelir kapısı yaratmışlıkları vardır.
Yiğit Şardan konusu gün geldikçe daha çok tartışılmaya başlanacaktır ancak şunu belirtmek isterim bu adamı elinden tutup liseli GS camiası içinde yükselten adam Mehmet Cansun'dur.Eğer Mehmet Cansun, tekrar yöneticiliğe dönecekse(ki ne olursa olsun benim çok sevdiğim bir insandır) Yiğit Şardan'ın bu yönetimde olmama ihtimali yok denecek kadar azdır.

Ancak bu tablomuzun iyimserliğiinin farkındasınızdır.Zira Polat ne olursa olsun lise oylarınında bir kısmına gözünü dikecektir ve bu yüzden başkan yardımcılıklarından birisinin liseli bir isme gitmesi kuvvetle muhtemeldir.Bu durumda Şardan ya başkan danışmanı olarak devam edebilir yada ve en kuvvetle muhtemel olanı Sportif Aş. ve Futbol Aş. birleşmesi tamamlanana kadar yönetimde bir takım görevleri sürdürüp birleşme tamamlandıktan sonra oluşacak düzenin başına CEO sıfatı ile geçirilecektir.

UEFA tarafından 1. katagoriye yükseltilerek göğsümüzü kapartan Cüneyt Çakır'a büyük onur. Türk hakemliğinin göz bebeği haline gelen Çakır'a 3 Mart 2010 tarihinde Hollanda-İngiltere arasında oynanacak özel maçı yönetmek üzere Hollanda Futbol Federasyonu?ndan özel davet geldi.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 3 Mart 2010 tarihinde Hollanda-İngiltere arasında oynanacak özel maçı yönetmek üzere Hollanda Futbol Federasyonu?ndan davet aldı. Çakır?ın bu maçtaki yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun ise Merkez Hakem Kurulu tarafından atandı.

Helal olsun.Adam yavaş yavaş merdivenleri tırmandı.Umarım daha başarılı olur.

Bir tek Fener'e yaranamamıştı.Yaklaşık 2 yıldır maçlarına vermeye korkuyorlardı. En son eskişehir maçına verdiler. Yalnız ülke olarak herşeyi abarttığımız gibi bunu da abrttık. Eskişehir-FB maçında Bilica ve bir oyuncu arasında tartışma başlıyodu. Cüneyt Çakır koşarak geldi ayırdı falan. Ömer Üründül'den süper yorum gecikmedi:"Müthiş bir koruyucu hakemlik örneği." :) Koruyucu hekimliği bilirdik de koruyucu hakemlik de nerden çıktıysa artık :)