Gündemden

-------------------------Casillas

--------Dani Alves-----Tery------Puyol--------Evra
---------Inıesta--------Kaka-------Xavı-----------Ronaldo

-----------------------Messi

-------------------------İbrahimovic

Coach:Guardiola

UEFA Yılın onbirini 4 milyonu aşkın oyla yukarıdaki gibi belirlemiş.
Oyuncuların takımları

6 Barcelona
3 Real Madrid
1 Manchester United
1 Chelsea

Kewell ve Elano?nun konuk olduğu program hakkında ne düşünüyor sunuz?

Tabi ki bu futbolcularda olan bir şaka anlayışı. Takımın içinde böyle bir anlayışın olması gayet güzel. Bu tip şeyler Kewell?ı biraz rahatsız etti ama Mert orada profesyonelce işini yapmaya çalıştı.

rijkaarda sorulan cevabı böyle olmuş benim kaçırdığım birşey mi var ne oldu orada..

raatsız oldu derken güç şartlarda röportaja devam etti kewell anlamında demiştir. canı sıkıldı anlamında değil.. yoksa antalya daki kampta çekilen poster fotografında da kewell'in elano'ya baskısı vardı bu kez..

Kazım Toulouse'da!
Fransa Ligue 1'in resmi internet sitesi olan ligue1.com Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım Kazım'ın Toulouse kulübüyle sözleşme imzaladığını duyurdu. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra Fransız temsilcisi resmi internet sayfasından transfer haberini doğruladı ve resmi açıklamayı yaptı.
Kazım Kazım'ın Toulouse'da 9 numaralı formayı giyeceği açıklanırken, 27 Ocak'taki kupa mücadelesi olan Guingamp karşılaşmasında forma giymesinin beklendiği ifade edildi.

Fransız ekibinin 23 yaşındaki genç futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte 6 aylığına kiraladığı ve resmi imzaların atıldığı bildirildi. Toulouse'un sezon sonunda 4 milyon avro bonservis bedeliyle Kazım'ı satın alma hakkına sahip olduğu da belirtilirken, milli oyuncunun kariyerinden notlar ilgili haberde yer aldı.

Toulouse teknik direktörü Alain Casanova'nın Kazım hakkındaki ilk sözleri ise şu şekilde oldu: "Çok kuvvetli, hızlı ve ofansın her alanında oynayabilen, rakip defansa zor anlar yaşatabilen bir oyuncu. "

Bir süre önce disiplinsiz hareketleri sebebiyle Kazım Kazım'ı kadrodışı bırakan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

"BABAM YENİDEN F.BAHÇELİ OLDU"
Galatasaray'ın yaşayan efsane eski futbolcularından Hakan Şükür'ün Başkan Adnan Polat'a kızgınlığı bitmek bilmiyor.. Şükür kongrede bir oyu olduğunu ancak bu oyun Polat'a olmadığını söyleyerek ilginç açıklamada bulundu.

Hakan Şükür'den Polat'a oy yok
Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Hakan Şükür, Polat'a oy vermeyeceğini açıkladı. CNN Türk'te Saba Tümer'e konuk olan eski futbolcu, Galatasaray'ın mart ayında yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Benim bir oyum var. Onu da kime vermeyeceğim belli" diye konuştu. Polat ve yönetimine üstü kapalı sitem ederek, "Babam çok koyu Fenerbahçeli'dir. Ben Galatasaray'da oynadığım dönemde Galatasaray'ı tutuyordu ama bana son yapılanlardan sonra yeniden Fenerli oldu" dedi.

Hakan eğer Galatasaray Spor Kulübü' ne üye olacaksan bunu kızgın olduğun Adnan Polat döneminde yapmayacaksın. Ha yaptın o zaman konuşmayacaksın. Sandıktaki oy konuşur zaten.

Sizlerdende istediğim bu konuşmadan sonra Hakan' ı Küçük' le aynı kefeye koymayın büyük ayıp edersiniz...

neeee hakan şükürün babası fenerlimi olmuş. tuhh.. yalnız hakan'ın bu demeci için teşekkür ediyorum Adnan Polat'ın işine gelecektir. Hakan'ın bu yemek yediği kaba yptığı şeyleri hatta onu GS üyesi yapaan adama bu tavrı. GS kongre üyelerinde ters etki yaratacaktır. Bilmeden işe yaramış oldu.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
"BABAM YENİDEN F.BAHÇELİ OLDU"
Galatasaray'ın yaşayan efsane eski futbolcularından Hakan Şükür'ün Başkan Adnan Polat'a kızgınlığı bitmek bilmiyor.. Şükür kongrede bir oyu olduğunu ancak bu oyun Polat'a olmadığını söyleyerek ilginç açıklamada bulundu.

Hakan Şükür'den Polat'a oy yok
Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Hakan Şükür, Polat'a oy vermeyeceğini açıkladı. CNN Türk'te Saba Tümer'e konuk olan eski futbolcu, Galatasaray'ın mart ayında yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Benim bir oyum var. Onu da kime vermeyeceğim belli" diye konuştu. Polat ve yönetimine üstü kapalı sitem ederek, "Babam çok koyu Fenerbahçeli'dir. Ben Galatasaray'da oynadığım dönemde Galatasaray'ı tutuyordu ama bana son yapılanlardan sonra yeniden
Fenerli oldu" dedi.

hakan iyice antipatik oldun gözümde...kralsın filan ama sırf futbolu bıraktın diye başkana saldırma,başka kulüplerede gidebilirdin..

real madrid tarihinin en büyük 10 futbolcusu sayılsa kuşkusuz ilk 10 da adı gececek olan hierro futbolu gitti ingiltere'de bıraktı. bizim bu futbolcular ise GS'da oynayacağım diyip şebekeleşiyorlar. madem oynayabilirdin gidip oynasaydın başka klüpte. Sadece hakan şükürde değil. al hasan şaş al bülent korkmaz al hakan ünsal(rize zor dayandı ona). Böylelikle yöneticileri haklı çıkardılar. Adnan Başkanda hata bu adamları kongre üyesi yapıyor.

Eski futbolcularımızın her fırsatta böyle konuşmalar yapması çok sıkıcı oldu artık.Hele Hakan Şükür mikrofon bulduğu her yerde konuşur duruma geldi.Söylendiği gibi kendilerinden soğutuyorlar resmen.