Gündemden

THY manchester united yede sponsor olmuş..

ülke içi rekabet dolayısı ile GS'ye olsa FBliler kızar BJK'ye olsa GS'liler kızar diyip üülke içine değil dışarı yöneldiler. Sırada bir alman takımı varmış

Sühan Cem' Alıntı:
THY manchester City yede sponsor olmuş..

ülke içi rekabet dolayısı ile GS'ye olsa FBliler kızar BJK'ye olsa GS'liler kızar diyip üülke içine değil dışarı yöneldiler. Sırada bir alman takımı varmış
City değil United =)

Galatasaray'a Büyük Suçlama

Gençlerbirliği'nin ara transferde Galatasaray'dan transfer ettiği Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Kulübünün doktorları yüzünden sakatlıktan kurtulamadıklarını söylediler.

Serkan ve Alparslan, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, uzun süren sakatlıklar, yanlış teşhis ve tedaviler sonucu uzun süre sahalardan uzak kaldıklarını belirttiler.

Kırmızı-siyahlı ekip ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Serkan Çalık, Galatasaray forması altında, bir Fenerbahçe maçında sakatlandığını ifade ederek, ''Fenerbahçe ile yaptığımız bir Türkiye Kupası maçında sakatlandım. Galatasaray kulübü doktorları basit bir menüsküs yırtığı olduğu teşhisini koyarak beni ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sonrası sakatlığım uzun sürdü ve bir türlü iyileşemedim. Bunun üzerine Almanya'ya gittim ve tedavimi orada yaptırdım. Oradaki doktorlar problemin kıkırdağımda olduğunu belirlediler ve ben ikinci kez ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tedavim 8-10 ay Almanya'da sürdü. Galatasaraylı doktorların tedavi edemediği sakatlığımı, Almanya'da tedavi ettirdim'' diye konuştu.

Serkan Çalık, Galatasaray'da yapılan yanlış teşhis ve ameliyatın, kendisini çok uzun süre futboldan uzaklaştırdığını bildirerek, ''Dönüşümde ise büyük bir kuvvet eksikliğim oldu. Bunu telafi edebilmek 3-4 ayıma mal oldu. Ondan sonra da çok iyi çalışmama rağmen Galatasaray takımında şans bulamadım'' dedi.

"Neredeyse Futbol Hayatım Bitiyordu"

Gençlerbirliği'nin devre arasında kadrosuna kattığı diğer Galatasaraylı futbolcu Alparslan Erdem de sarı-kırmızılı kulüp doktorlarının, sakatlığının nedenini bir türlü bulamamalarından şikayet ederek, şöyle konuştu:

''Galatasaray'da yaklaşık 4-5 ay sakatlık dönemim oldu. Ancak kulüp doktorları bu sakatlığımın nedenini bir türlü bulamadılar. Bu süre içerisinde maçlara, şiddetli ağrılarım nedeniyle iğne ve ilaçla çıkmak zorunda kaldım. Futbolcularda sıkça rastlanan stres kırığını, Galatasaray gibi büyük bir kulübün doktorlarının nasıl tespit edemediğini bir türlü aklım almıyor. Galatasaray'ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı.''

Sakatlığına doğru teşhisi Gençlerbirliği Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Ergen'in koyduğunu söyleyen Alparslan, ''Emin hocamı tanımamış olsam ve Gençlerbirliği'ne transferim gündeme gelmemiş olsa, yani bu teşhis ve tedavide 1-2 hafta geç kalsam futbol hayatım bitebilirdi'' dedi.

Kaynak: AA

Umut Öncel' Alıntı:
Galatasaray'a Büyük Suçlama

Gençlerbirliği'nin ara transferde Galatasaray'dan transfer ettiği Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Kulübünün doktorları yüzünden sakatlıktan kurtulamadıklarını söylediler.

Serkan ve Alparslan, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, uzun süren sakatlıklar, yanlış teşhis ve tedaviler sonucu uzun süre sahalardan uzak kaldıklarını belirttiler.

Kırmızı-siyahlı ekip ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Serkan Çalık, Galatasaray forması altında, bir Fenerbahçe maçında sakatlandığını ifade ederek, ''Fenerbahçe ile yaptığımız bir Türkiye Kupası maçında sakatlandım. Galatasaray kulübü doktorları basit bir menüsküs yırtığı olduğu teşhisini koyarak beni ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sonrası sakatlığım uzun sürdü ve bir türlü iyileşemedim. Bunun üzerine Almanya'ya gittim ve tedavimi orada yaptırdım. Oradaki doktorlar problemin kıkırdağımda olduğunu belirlediler ve ben ikinci kez ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tedavim 8-10 ay Almanya'da sürdü. Galatasaraylı doktorların tedavi edemediği sakatlığımı, Almanya'da tedavi ettirdim'' diye konuştu.

Serkan Çalık, Galatasaray'da yapılan yanlış teşhis ve ameliyatın, kendisini çok uzun süre futboldan uzaklaştırdığını bildirerek, ''Dönüşümde ise büyük bir kuvvet eksikliğim oldu. Bunu telafi edebilmek 3-4 ayıma mal oldu. Ondan sonra da çok iyi çalışmama rağmen Galatasaray takımında şans bulamadım'' dedi.

"Neredeyse Futbol Hayatım Bitiyordu"

Gençlerbirliği'nin devre arasında kadrosuna kattığı diğer Galatasaraylı futbolcu Alparslan Erdem de sarı-kırmızılı kulüp doktorlarının, sakatlığının nedenini bir türlü bulamamalarından şikayet ederek, şöyle konuştu:

''Galatasaray'da yaklaşık 4-5 ay sakatlık dönemim oldu. Ancak kulüp doktorları bu sakatlığımın nedenini bir türlü bulamadılar. Bu süre içerisinde maçlara, şiddetli ağrılarım nedeniyle iğne ve ilaçla çıkmak zorunda kaldım. Futbolcularda sıkça rastlanan stres kırığını, Galatasaray gibi büyük bir kulübün doktorlarının nasıl tespit edemediğini bir türlü aklım almıyor. Galatasaray'ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı.''

Sakatlığına doğru teşhisi Gençlerbirliği Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Ergen'in koyduğunu söyleyen Alparslan, ''Emin hocamı tanımamış olsam ve Gençlerbirliği'ne transferim gündeme gelmemiş olsa, yani bu teşhis ve tedavide 1-2 hafta geç kalsam futbol hayatım bitebilirdi'' dedi.

Kaynak: AA
Haklı !

Şimdi bazı kişiler şöyle düşünebilir bu oyuncular Gönderildi diye takım'ın arkasından konuşuyorlar asla öyle birşey yok,bizim kulüp doktorlarımız'da gerçekten bir sorun var anlaşılan,Adamlar'ın futbol hayatı bitme noktasına gelmiş,Doğru'dur hayatında hiç sakatlanmamış oyuncu bizde sakatlandıktan sonra kendine gelemiyor,Emre Güngör Ankaragücü'nde hiç sakatlanmamış,Bizdeki İlk senesinde sakatlanana kadar çok iyi oynadı,hatırlarsanız Milli takım'dada başarılı bir şekilde oynadı,Sonra bizim kulüp doktorları ne yaptıysa adam bir daha düzelemedi.

Sağlık Raporu: Harry Kewell

Orduspor karşılaşmasının ilk devresinde sakatlanan Harry Kewell tamamlanan tedavisinin ardından bu hafta Pazartesi günü takımla çalışmalara başlamıştı.

Perşembe sabahı yapılan antrenmanda eski sakatlık bölgesine yakın bir yerde ağrı hissederek çalışmayı tamamlayamayan sporcunun bugün yapılan tetkiklerinde sağ kasık adduktor tendonunun kemiğe yapışma bölgesi yakınında ikinci derece yırtık tespit edildi.

Sağlık ekibimiz tarafından sporcunun durumu bir bütün olarak değerlendirildiğinde, tedavisinin uzun bir sürece yayılacağı tahmin ediliyor.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

Adnan Polat: Transfer Çalışmalarını Sonuçlandırmamız Gerekiyor

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Televizyonu?na gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

?Haldun?la Murat uzun zamandır uğraşıyor. Adnan da burada diğer işlemleri bitirmek için uğraşıyor, iyi bir ekip çalışması yapıyorlar. Kendi ekonomik şartlarımız içinde gerçekleştirilen iki transfer var. Neill?i çoktandır düşünüyorduk ihtiyacımız olan bir bölge inşallah bilgisini, becerisini ve yeteneklerini aktarır takıma katkısı olur...''

''...Jô başka bir vaka. O'nun transferini kimse mümkün görmüyordu; ama biliyordum ki başka kulüplerden Manchester City?ye daha büyük teklifler geldi. O daha önce bize söz verdiği için, 'Ben söz verdim. Sözümden dönemem' deyip çok daha mütevazi bir teklifle Galatasaray?a geldi. Tabii büyük şansızlık Jô?nun 7 tane Avrupa Kupası maçı oynaması ve bu kupada oynayamayacak olması. Bu şekilde biraz sıkıntımız olacak. Onu da çözmek için uğraşıyoruz...''

''...Bu arada bizi en çok üzen nokta, Harry Kewell?ın sakatlanması. Sakatlık bölgesinde daha önce de bir sakatlığı vardı. Kasık bölgesinden ameliyat olmuştu. Şu anda Avustralya?da bir operasyon geçirmesi söz konusu. Eğer operasyon geçirirse; Nisan?a kadar oynamaması söz konusu, bu şekilde de sezonun son 4-5 maçı oynayabilir, dolayısıyla da orada büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Sadece Nonda ile kalıyoruz santrfor olarak Avrupa Ligi'nde. Çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu hafta içinde de, bu çözümü neticelendirmemiz lazım; çünkü transfer bir hafta sonra bitiyor. Yani geçen sene de biliyorsunuz sezonun ikinci yarısına 12 tane sakatla girdik. Harry Kewell?ın stoper oynadığı dönemdi, bu sakatlıklar bizi ciddi şekilde rahatsız ediyor ve etkiliyor. Ama bu sene çok iddialıyız. Bu sakatlıklar olmasına rağmen her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz...''

''...Şampiyon olmak istiyoruz. UEFA?da final oynamak istiyoruz. Onun için elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray takımı da bunu yapabilecek kapasitede hem yönetim, hem teknik heyet, hem futbolcular, tüm kadro iyi niyetle bir kolej havası içinde çalışıyor. Beni en çok üzen medyada Galatasaray?ı içeriden yıpratacak takımı bozmaya çalışan, yönetimi bozmaya çalışan bir sürü asılsız haberin çıkması neden çıktığını da bilmiyorum. Onun dışında bir sıkıntımız yok, iyiyiz daha iyi olacağız.?

Galatasaray?da sakatlanan oyuncunun bir daha geri dönememesi, taraftarın büyük tepkisini çekmişti. Son olarak Alparslan ile Serkan Çalık?ın, Gençlerbirliği?ne transfer olduktan sonra yaptıkları, ?Bize yanlış teşhis koydular, az daha futbol hayatımız bitiyordu? açıklaması, eleştiri oklarını yeniden kulüp doktorlarına yöneltti. Çeşitli internet siteleri ve forumlarda konuyla ilgili espriler yapan taraftarlar şu ifadelere yer veriyor: ?Elano?da böbrek taşı varmış. Bizim sağlık ekibi yanlışlıkla böbreklerini almasın?? ?Haldun Üstünel, sağlık ekibine de transfer yapsın!? ?Şampiyon olmak için kolay bir yol var, Fenerbahçe ve Beşiktaş?ın oyuncuları bizim sağlık ekibine tedavi olsunlar!?

Sağlık ekip'inin düştüğü durum.

Türkiye, 2016 Avrupa Şampiyonası?na aday oldu. Şükrü Saracoğlu Stadı, evsahibi statlar arasında gösterilmedi. Ortalık ayağa kalktı.
Fenerbahçe kulübü, resmi internet sitesinde ?bu ne yaman çelişki? başlığıyla bir protesto yayınladı... ?Türkiye?nin en modern ve en güzel stadı olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı?nın yer almaması bizleri son derece şaşırtmıştır? denildi.
Fenerbahçeli yazarlar da, Federasyonu topa tuttu. Özetle ?rezalet bir karar? dedi.
Sonra ne oldu?
İkinci yarı başladı.
Fenerbahçe-Denizlispor
Yer, Şükrü Saracoğlu Stadı.
Fenerbahçeli yazarlar ne yazdı?
?Zemin skandalı.?
?Çamur deryası.?
?Ay yüzeyi gibi!?
?Engebeli arazi.?
?Tarla?
E insanın sorası geliyor
Bu ne yaman çelişki?

yılmaz özdil fanatikte yazmış:)

De Sanctis İtalya'da kıymete bindi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın kalesini koruyan De Sanctis, İtalya'daki performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor

De Sanctis, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor İtalyan kalecinin forma giydiği Napoli'nin Başkanı De Laurentiis, "Onu Buffon'a bile değişmem" diyerek tecrübeli eldivene duyduğu güveni bir kez daha gösterdi.

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, kadrosunun çok kaliteli olduğunu vurgulayarak, "Takımımızda Quagliarelle, Lavezzi, Maggio ve Hamsik gibi çok önemli isimler var. Başka ne isteyebilirim ki? Kalecimiz De Sanctis'e hayranım. Onu Buffon'a bile değişmem" dedi.

Napoli Teknik Direktörü Walter Mazzari'den çok memnun olduğunu belirten De Laurentiis, "Uzun süredir onunla çalışmak istiyordum. Ancak koşullar bizi şimdi biraraya getirdi." diye konuştu.

Valla geçen sene De Sanctis'in kaleceliğini beğendiğimi bir çok kez dile getirmiştim, aynı olumlu düşüncelerim Leo için de geçerli. Ben Leo'nun kaleceliğinden de çok memnunum kendi adıma, ama forumda ciddi bi güvensizlik var kendisine. Sesimi çıkaramıyorum o yüzden.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Valla geçen sene De Sanctis'in kaleceliğini beğendiğimi bir çok kez dile getirmiştim, aynı olumlu düşüncelerim Leo için de geçerli. Ben Leo'nun kaleceliğinden de çok memnunum kendi adıma, ama forumda ciddi bi güvensizlik var kendisine. Sesimi çıkaramıyorum o yüzden.

Abi Leo hakkında ki düşüncelerini merak ediyorum gerçekten.

Leo bence gayet sağlam bir kaleci, libero gibi çok hareketli bi kere. Bjk maçında Holosko'nun ayağından söküp aldığı bir top vardı ki hala unutamam, Holosko gibi seri futbolcuya bunu yapmak basit bir şey değil. Yani diyeceğim o ki klasik çizgi kalecisi değil forvetlerle karşı karşıya kaldığında bana çok güven veriyor mesela, çünkü hareketli olduğu için hemen çıkıp rakip oyuncunun vuruş açısını çok iyi daraltıyor. Defanstan bi top sekse Leo hemen orada bitebiliyor genelde yürekler ağıza geliyor ama sezgileri çok güçlü ( bana göre ) alamayacağı topa hiç çıkmadı daha. Pana maçı akıllarda hala, hatırlayın o maçlarda ne kadar önemli kurtarışları vardı.

Bence taraftarla o Kewell daki Mondi deki elektiriği yakalayamadı insanlar o yüzden bu kadar soğuk bakıyor.

Savaş Karadağ kulakları çınlasın böyle bi muhabbetimiz olmuştu onunla da, bana Leo nun kurtardığı bir tane önemli pozisyon söyle demişti, benimde o ana aklıma gelmemeişti ama var olmazmı demiştim sokaktaydık Manisa maçıydı yanlış hatırlamıyosum 3 tane çok ciddi top çıkardı, o maçı hanginiz hatırlar ki mesela. Yani Diyeceğim çok artistik kurtarışları olmadığı için akıllardan silinip gidiyor önemli kurtarışları, tabi bir de riskli çıkışları onu hep kötü kaleci gibi gösteriyor ama adamın tarzı bu, dediğim gibi çıkışlarının neredeyse tamamında da başarılı oluyor fakat akıllarda yüreklerin ağıza gelmesi kalıyor. Ama dediğim gibi bence gayet iyi kaleci, onu sıradan görenleri pek anlamıyorum ama böyle düşünenlerin de sayısı da oldukça fazla olunca var herhalde insanların bir bildiği diyorum. Sessizim o yüzden bu konu da :) .