Jerry Johnson

Az dengeli olsa Avrupanın sayılı guardlarından olurdu.Şutu,penetresi iyi ama adamın dengesi yok.Nerde ne yapması gerektiğini hiç bilmiyor
 
İlk periyot oynadığı oyunu tüm periyoda yayabilse muhteşem olurdu muhteşem.Ama yinede maçın her anında savaşan bir JJ vardı bu beni sevindirdi.
İlk periyot sanki şut atışlarında insiyatifi biraz daha üstüne aldı,içeri girdi pas atmadı orta mesafeli şut denedi başarılıda oldu,tek başına baya skor üretti ilk periyotta devamı gelmedi ama yinede JJ günün iyilerindendi.
Tebrikler Jerry,inşallah ritmi tutturursun.
 
JJ kadar bir hareketi diğeriyle alakasız oyuncu, çok az vardır herhalde. Ya iyi günündesindir ya da kötü. Ama JJ için gün değil ofans değişiyor. Ya iyi ofansında ya kötü ofansında :)
 
Maça çok iyi başladı bu sefer. Banvit savunmasını göbekten yardı. Yüzdeli de attı ama inanılmaz hatalar yaptı. 3-4 top kaybı çok amatördü, onlar olmasa daha rahat kazanırdık
 
penetre ederken ne olacağı konusunda hiç bir fikri yok..
tutku 2 pas sonrasını düşünüyor, jerry hiç..
potaya gidebilirmiyim, kime asist yapabilirim, faul alabilirmiyim..
hiç biri aklına gelmiyor.. "kısmetse olur " deyip dalıyor..
3.periyotta maç kopmadıysa bu yüzdendi dün akşam.
Birinde topla dışarı çıktı,birinde steps yaptı, birinde topu dışarı attı, birinde Barış'tan blok yedi..
Başka zamanlarda yaptığı faydayı da kendi kendine nötralize ediyor..
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok , şans ...

Bence teknik ekibin bu seneki yabancı pg seçimleri diğer seçimler yanında çok sönük kaldı.
Şampiyon olacağız diyoruz, çok da yaklaştık finale..
Taylor Rochiste ile Jerry Johnson ile çok zor oluyor işimiz..
Kendi ayağımıza ateş ediyoruz.
 
Bir de maç başında bize dönüp el mel sallasa bağırdığımızda, birisi uyarsın takımdan adam hiç iplemiyor yahu.. Biz kendisini böyle de seviyoruz destekliyoruz orası ayrı :)
 
Adam Belçika ligi mvp'si olmuş Eurocupta 16 sayı ortalaması tutturmuş bir oyuncu.Rytas gibi küçük bütçe büyük iş felsefeli takımın 1. guardı olmuş bir oyuncu.Kesinlikle yabana atılacak oyuncu değil ama neden bu kadar basit hatalar yapıyor anlamıyorum
 
Dün Jerry olmasa ilk 2 periyot hücum edemiyorduk.

3.periyotta yaptıklarıyla maçı koparmamızı engelledi ama iç sahada hücum anlamında en büyük kozlarımızdan biri, alternatifi de maalesef yok.
 
Taylor Rochestie'ye göre çok daha iyi bir hucüm opsiyonu olduğu inkar edilemez.Tek başına rakibin savunmasını aşabilen bir oyuncu
 
Yorumları okuyunca aynı Jerry mi izliyoruz diye düşünmeye başladım. BJK maçında az daha elimizdeki maçı veriyordu 2 kez üst üste. Bandırmadaki 2.maçın 3.çeyreğinde verdi maçı daha da toparlayamadık. Abdi İpekçide'ki maçın ilk iki periyodunda iyiydi ama 3.periyotta az daha veriyordu maçı. Bu kadar sistem basketbolu oynayan bir takımın guardı bu kadar sistemden habersiz ve dengesiz olabilir mi?. Hızlı, delici, çabuk ama oyun görüşü yok denecek kadar az ve ne yapacağı kendi dahil kimse tarafından kestirilemeyen biri. Freni olmayan bir araba. Umarım duvara toslamaz.
 

Üst