Jerry Johnson

Dünkü maç eminim ki artık onu kendine getirdi, takımın içine tekrar dahil olmasını sağladı. Kolay değil Banvit deplasmanlarından o vaziyette dönüp İstanbul'daki 2 maçta 18 sayı ortalaması yakalamak, bunu da 15 de 13 ile yapmak.

Umarım Fenerbahçe maçında o delici gücünü bizim yararımıza kullanır, o atmosferde daha sakin kalmayı başarır.
 
Laflarımı yedirtiyor bana hiç mühim değil umarım finalde de yedirtir :)

Son 2 maçın gerçek kahramanlarından..Çok yüksek şut yüzdesi ile oynadı her iki maçta da..umarım finalde ki tüm maçlarda da böyle oynar..

Sıra Ömer ya da Ukic'de,hadi aslan parçası !!!
 
Benim için önemli olan şut yüzdesi değil. Keza onu Tutku, Haluk, Shumpert, Shipp de yapıyor. Ancak saha içindeki seçimlerinde ciddi anlamda gelişme var gibi. El üzerinden anlamsız şut atmıyor, pasları saçma sapan olmaktan çıktı. Böyle giderse olası bir yabancı guard transferinde bile takımda kalabilir.
 
FB Ülker serisinde beni en çok şaşırtan oyuncu oldu. Umarım aynen devam eder. Bu gün neredeyse 40 dakika oynadı ve hiç saçmalamadı. Çok efektif oynadı. Umarım abdi ipekçi de de böyle oynar.
 
Kesinlikle normal sezondaki adam değil bu sahadaki :) Şampiyonluğun anahtarı Shumpert 'ın sakatlığı ve Magic Jerry Johnson 'ın şu performansını devam ettirmesi olur .
 
4. periyodun sonlarına doğru nedense avare avare top sürerek yarı sahayı geçmeye çalıştı ve hep 8. saniyenin sonunda geçti. Tv başında 3 dk kadar cinnet geçirdim 3-4 pozisyon bunu yapınca. O kısımları hafızadan atarsam eline yüreğine sağlık.
 
Gelecek sezonki kadroda düşünmediğimiz ilk isim belki ama hepimizin ağzına laflarımızı teker teker tıkıyor.

Tıkmaya devam et aslanım!
 
Jerry beni en çok şaşırtan adam oldu bu seride, Özellik 3. maçın ilk periyodu muhteşemdi. Pasları ile aklı ile dağıttı rakibi. Deliciliği, şutu zaten iyiydi ama anlamsız tercihleri beni çıldırtıyordu. Playoff daki BJK maçındaki adam bu adam olamaz. Final serisi ilk iki maçta ayakta kalan oyuncumuzda ama 3. maçın ilk periyodunda oynadığı oyun benim ölçülerime göre muhteşemdi. Umarım bozmadan devam eder. Bu arada Ukiç'in O'nu durdurmak için yaptığı hunharca faullere dikkat çekmek gerek. Neredeyse tekme atacaktı Ukiç.
 
Bu adamın böyle olacağı belliydi zaten :)

Sene sonunda nasıl göndereceğiz ya da gönderecek miyiz şimdiden kara kara düşünüyorum :)
 
Ben biraz araştırdım bulamadım, bu JJ'in playofflarda üçlük yüzdesi kaç? Herif her attığı üçlüğü sokmaya başladı ne zaman baksam 3/3, 4/5 falan görüyorum üçlük isabetlerinde. Aslanım benim, nazar değmesin.

Final serisinde 7/10. %70. Vay maşallah.
 

Üst