Jerry Johnson

Valla büyük maçları böyle oynayaaksa kalsın. Antalya maçında telekom maçında oynamasa ne olcak yahu ben playoffta katkı verecek oyuncu isterim gerisi mühim değil.
 
uzaydan gelip hiçbirşey bilmeden şu maçı izlemiş olsak Jerry için bu adam heralde çok büyük yıldız sahadakilerin hepsinden iyidir deriz...
ama öyle şeyler yapıyorki bazen çıldırmamak elde değil...
 
İyi oynuyor deplasmandaki Banvit maçlarından sonraki maçlardan beri ama güven vermiyor kesinlikle. Ama mükemmel oynuyor bu seride gerçekten, Allah nazardan saklasın. Böyle oyna canımı ye Jerry
 
Dip not: Jerry Johnson final serisinde %70, playoff genelinde %57 ile üçlük atıyo. Normal sezondaki üçlük yüzdesi %40 civarında.

Nazar değmesin, Banvit serisi üçüncü maçından beri çok iyi oynuyor.
 
Açıkçası başlarda pek beğenmiyordum ama gün geçtikçe bu fikirlerim değişmeye başladı. Özellikle stres yüklü maçlarda çok daha iyi oynuyor. Ciddi anlamda seneyede kalmasını düşünmeye başladım.
 
Dün Ermal'e atıyorum diye topu dışarı attığı hücumda Nur Germen "bir şey yapacak ama ne yapacağı belli değil." dedi. Mesela Tutku aldığında o hücumun nasıl sonuçlanacağını aşağı yukarı kestirebiliyoruz. ama JJ aldığı zaman kestiremiyoruz. Bu bizim kadar karşı takım için de öyle. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar ve hem mental hem fiziksel açıdanyoruluyorlar.
 
Hani bir tabir vardır ya...
"Serseri mayın"...
Aynı onun gibi, topu aldığında kendisi dahil kimse ne yapacağını bilmiyor...
Şu seride mayın hep karşıyaka da patladı...
Aman öyle devam etsin, İverson dan kesitler sunuyor bize...
 
Müthiş oynuyor son maçlarda. şu basit top kayıplarını yapmasa harika olacak. o kadar basit ki hataları, nedeni içeri drive ettiğinde çevresini tam algılayamıyor, topu manasız bi yere fırlatıyor. bizde devam ederse Tutkudan bu konuda bi şeyler kapabilir.
 
Basketbol seviyesi ve kalitesi tartışılır olsa da JJ ile ilgili tartışılamayacak olan tek şey kocaman bir yüreği olduğudur. Hiç geri adım atmıyor, baskıdan yılmıyor, yanlış yapsada (ki bolca yapıyor) bildiği gibi oynamaya devam ediyor. Bu tarz maçlar yetenekten öte karakterin ortaya çıktığı maçlardır, JJ'da çok üst düzey bir oyuncu olmasa da ne kadar yürekli bir oyuncu olduğunu herkese gösteriyor Banvit ve FB serilerinde onadığı oyunla, umarım böyle devam eder. Fakat gözden kaçırılmaması gereken nokta FB'de JJ ile eşleşebilecek sürat ve ayak çabukluğunda bir oyuncu yok, rakibin bu zaafını da çok iyi kullanıyor JJ.
 
jerry istikrarsız olduğu ve bazen saçma sapan tercihler yaptığı için takımda olmaması gerekiyor ama dün çok iyi katkı verdi şu adamda bide istikrar olsa ve ne zaman nerde ne yapacağını bilse o zamanda ya pana'da yada barca'da olurdu :D
 
Dün ilk periyottu yanlış hatırlamıyorsam; ömer'i geçip attığı turnikeden sonra, ömer'in takım arkadaşlarına kızmasını ve yaptığı "adam çok hızlı, yardıma gelsenize" serzenişi gerçekten görülmeye değerdi..
 
Jerry Johnson'in son 5 maçtaki ortalamaları:

16.8 sayi, 2.6 ribaund, 3.6 asist, 1.4 top calma, 3.2 top kaybi
2 sayi: %65 (15/23)
3 sayi: %80 (12/15)
Serbest Atis: %90 (18/20)

Jerry Johnson'in Final serisi ortalamaları:

18.0 sayi, 2.3 ribaund, 4.0 asist, 1.7 top calma, 2.7 top kaybi
2 sayi: %54 (7/13)
3 sayi: %70 (7/10)
Serbest Atis: %87 (13/15)
 

Üst