Nihad Djedovic

ilk maçı olmasına ragmen bende çok iyi bir intiba bıraktı..eli düzgün savunmada maç boyunca hiç aksamadı ozellikle benim için en sevindirici ozelliğe rakip takım alan savunması yaparken sürekli savunmayı delerek içeri girmesiydi..umarım bize shippi bu sezonlukda olsa çok fazla hatırlatmaz gün gectikce dahada alışacağını düşünürsek takıma bence yerinde bir transfer oldu...hayırlısı olsun takımımız adına.
 
Mahmuti'nin maç sonu açıklamasından "Nihad Barcelona’nın oyuncusu… Barcelona ile kontratı ne kadar bilmiyorum ama şu anki anlaşma sezon sonuna kadar.".Fazla alışmamak lazım sanırım bu gence
 
ilk maçını Abdi İpekçi'de izleme şansım oldu. helal olsun çok iyi oynadı ama ilk yarıda bir kaç kere basit top kaybı yaptı onu da görmezden gelelim neyse :) emir preldzic tarzı var
 
Aslında sezon başında Seibutis'i istemiştik.Seibutis'in belki şutu daha iyidir Djedovic'ten fakat delicilik bakımından benzer özelliklere sahip oldukları söylenebilir.Ayrıca boyları ikisinin de 1.96 ve ikisinin de top hakimiyeti iyi,guard pozisyonunda oynayabiliyorlar.Sezon başında Seibutis transferiyle koçun aklında olan oyun sistemi şimdi sahaya yansıtılabilir bu transfer ile.

Sanırım bu günkü BJK maçı görüşünüzü doğruluyor.
Djedovic bu gün zaman zaman 2 zaman 3 oynadı. Mahmuti nin hep dediği topu yere vuran tipte bir oyuncu.
Gordon, Shipp, Djedovic, İlkan, Furkan beşi gelecek sene için son derece muhtemel gözüktü bana doğrusu.
 
Bundan adam olmaz,bız oyuncu yetıstırme merkezımıyız,bızım sevıyelerımızde bır oyuncu degıl , bu adamı bukadar cabuk bırakmazdı barca falan gıbı laflar bıttı .ya bu adam kesın kalmalı seneyede bızımle olmalılar basladı gercekten çok garıp bı forum olduk çok :)
 
Hemen süper falan gibi yorumlar sağlıklı olmaz, ama çok verimli oynadı. 1-2 pozisyon dışında hiç zorlama pozisyon denemedi, ki o kadarı da gayet normal. Üçlük olarak takım olarak zaten çok iyi bir ritm yakaladık bugün. Savunmada diğer oyuncular gibi adamını kaçırdığı oldu birkaç pozisyonda ama bire bir savunmada Hawkins gibi kalıplı bir 3 numaraya karşı çok iyiydi. İçeri dalışları, boş alana kaçması, savunmadaki gayreti ve başarısı bugün göze çarpanlardı. Umarım aynı şekilde yararlı olmaya devam eder, şimdilik gözüken, çok kaliteli bir kumaşa sahip olduğumuz. Tekrar takımımıza hayırlı olsun.
 
dedoviç genç ve yeni bir oyuncu olduğu için forumdaki arkadaşlar ii çıkmazssa diye endişelenmeleri normal.Ama bu gün dedoviç ii oynayınca endişelerin yersiz olduğunu görmek herkesi sevindirmiş belliki .Bu da çok normal bi durum.Bende çok sevindim.İİ bir oyuncu almışız.Şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlıyacak.Burdada yabancılık çekmez.
 
Bundan adam olmaz,bız oyuncu yetıstırme merkezımıyız,bızım sevıyelerımızde bır oyuncu degıl , bu adamı bukadar cabuk bırakmazdı barca falan gıbı laflar bıttı .ya bu adam kesın kalmalı seneyede bızımle olmalılar basladı gercekten çok garıp bı forum olduk çok :)

kimin geçmişte ne yazdıgını bilip daha saglıklı yorumlar yapmak gerek sanki...
 
Normal sezonun kalan 5 maçındaki performansından sonra değerlendirmek daha sağlıklı olur kanımca.. İlk maç için verdiği izlenim oldukça olumlu, 4 top kaybı var ama bence gözardı edilebilir ilk maçı olması ve gösterdiği performansı hesaba katarsak. Umarım bu güzel başlangıcı sezon sonuna kadar devam eder ve yüzümüzü güldürür..
 
bu kadar net penetresi olan birini takımda görmek güzel...seneye takımda olmasını istiyorum...muhtemelen koç da bunu isteyecektir...geriye barca'dan bu adamı alacak parayı vermek kalıyor...
 
İlk maçına göre sanki sezon başından beri takımda oynuyormuş havası yarattı. Kesinlikle sırıtmadı diyebilirim. Ama Beşiktaş savunması açık bir savunma, savunması daha sağlam daha sert takımlara karşı performansını da bir bekleyip görelim. Tüm bunların dışında sürati, hızı, oyun bilgisi hiç fena değil. Bu oyuncudaki tek eksik şey Oktay Mahmuti'nin değneği.
 
40 yıllık Galatasaray'lı gibi oynadı resmen, fazla acele etmemek gerekir falan ama ilk maçta böyle oynuyorsa ileride nasıl oynar Allah bilir. Oktay Hoca'nın elinde daha da iyi olacaktır zamanla, keyifle izleyelim..
 

Üst