• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Courtney Sims eski efsanelerimizdendir. O zaman Eurocup'a yönelik scouting yapılırdı forumda zaten. Sims dışında Tariq Kirksay de en çok önerilenler arasındaydı. Sanki NBA/NBDL kökenli 1-2 adam daha vardı bu ikisi gibi; ama isimleri hatırlayamadım.

Bir tane şutör vardı 3 numara,sanırım beyazdı.Adını hatırlayamadım.Onun da NBDL kökenli forum efsanelerinden biri olduğunu hatırlıyorum.

Luke Jackson değil mi ? Ben de sen söyleyince hatırladım. Çok geçmişti ismi.

Evet Luke Jackson.Luke Jackson ile Courtney Sims kesinlikle efsanelerin başındadır.Tabi dediğin gibi Tariq Kirksay de var.Yakın zamanın efsanesi de Benjamin Eze.İleride Eze'yi de konuşacağız bir ara forumun efsanesiydi diye.

Courtney Sims eski efsanelerimizdendir. O zaman Eurocup'a yönelik scouting yapılırdı forumda zaten. Sims dışında Tariq Kirksay de en çok önerilenler arasındaydı. Sanki NBA/NBDL kökenli 1-2 adam daha vardı bu ikisi gibi; ama isimleri hatırlayamadım.

Luke Jackson ve Pops da efsanelerimizdendi abi :)

24 yaşında,Sırp bir oyuncuyla görüşüyormuşuz.Aklıma gelen ilk isim Efesli Raduljica oldu ama onu bırakmaz zaten Partizan.

hyurekli Haluk Yurekli
@ftw1905 daha imzalanmamis oyuncu sirp 24 yasinda:)

------

Kim olabilir acaba?

Sırp 24 yaşında bir oyuncu ile anlaşmışız.Daha imza olmamış deniyor.GSSözlükte'de Boris Savovic başlığı açılmış 1 mesaj yazılmış adam 24 yaşında.O olabilir.Ben hiç izlemedim bilgisi olan var mı?

hyurekli Haluk Yurekli
@ftw1905 daha imzalanmamis oyuncu sirp 24 yasinda:)

------

Kim olabilir acaba?

Boris Savovic gibi geldi.Sözlükte durup dururken başlık açılmamıştır heralde.Sırp 24 yaşında uzun forvet zaten ihtiyacımız.Bence kesin o :)

boris savovic olabilir.

edit: dedim ama sonradan fark ettim ki Oktay Hoca'nın dominant uzun tanımına uymuyor.

Nasıl bir oyuncu bu? Hiç tanımıyorum :)

Tam bu twitlerin üzerine sözlükte 24 yaşında Sırp uzun forvet bilgisini görünce böyle düşündüm ben.Bir şey bildiğimden değil.Oyuncuyu tanımıyorum.Hiç izlemedim.Bilgi sahibi birileri birşey yazarsa bizde bir fikir sahibi oluruz.

Miroslav Raduljica olabilir..

Ntvspor son dakika geçiyor, Savovic'miş.

Savovic'miş.Hayırlı olsun.

Ntvspor Son Dakika : Boris Savovic Galatasaray ile prensipte anlaştı...

Hayırlı olsun ama benim beklentilerimi karşılayacak bir oyuncu değil

ar yu kidding mi diyebilimr miyim müsadenizle...
bize "uzun" adam yasak heralde...
Songaila kalacak madem hala niye 4 numara alıyoruz?

Tanıyan var mı ? Kalıplı 5 numara değil hatta 5 numara bile değil galiba ? Özelliklerini bi anlatsanız

Songaila gidici herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri