Öncelikle Alba'nın boyu kaç net olarak? Ben 184 olarak biliyorum 192 olursa bizim açımızdan daha iyi olur tabiki
Ceyda'nın geri döceneceğini düşünürsek yerli olarak alınması gereken oyuncular Mehtap Gezer, Bahar Yapar,Kübra Siyahdemir ve Gizem Yavuz.
Sophia'nın bu saatten sonra Amerika rüyasının olduğunu düşünmek istemiyorum tüm şartlar zorlanmalı ve yerli yapılmalı.
Ayrıca şu oyuncuya paramız yetermi yetmezmi gibi durumlar artık olmamalı bence gerekirse fazladan 1 milyon euro ayrılıp en iyiler alınmalı.
Agustus ve Fowles'ın takımımızda kaldığını kabul edersek Avrupalı olarak Torrens dışında kim alınır o konuda kararsızım pivot mu şutör mü ?
Benim tercihim Viteckova tıpkı Torrens gibi bir çok pozisyonda oynayabiliyor eşleşmelerde sorun yaratıyor.
Tüm bunlara rağmen yinede bir eksiklik hissederim takımda, takımı coşturacak renklendirecek bir iism Maya Moore
Işıl, Kübra,Gülşah,Ceyda,Bahar Yapar, Bahar Çağlar,Mehtap,Agustus,Moore,Torrens,Viteckova,Sophia...
(Tuğçe'nin okulu yüzünden listeye almadım)
(Torrens ağırlıklı olarak guard oynamalı boy avantajını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz)