Sabah sabah heyecanlandım. Birde öğrenildi,söylendi şeklinde değil de kesin ifadelerle verilmiş haber. İnşallah Sabah bizim saf ve temiz duygularımızı hedef almamıştır.
Sabah sabah heyecanlandım. Birde öğrenildi,söylendi şeklinde değil de kesin ifadelerle verilmiş haber. İnşallah Sabah bizim saf ve temiz duygularımızı hedef almamıştır.
Tuğçenin eğitimi ne durumda bilmiyorum ama bu saydığın kadro Final-Four adayı.Tuğçenın bu kadroyla olmak isteyeceğine eminim.Fowlesı dinlendirecek avrupalı uzun da kalite olursa Direk kupayı versinler bence Ama Taurasinin LJ nin takımlarınıda görmek gerekiyor.Zira Spartak LJ,Taurasi,LJ,Hammon 3 lusunu kurarsa çekişme yaşarızŞimdi Alba Torrens doğruysa: Auğustus,Alba Torrens, Fowles, Işıl, Bahar, Gülşah kesin bizde olan oyuncular gibi. Bunların yanına Sophia oursa 7. oyuncumuz. Ben deftere çizmeden önce avrupalı bir kısa lazım Sophia halleder diye düşünmüştüm. Ama 5 numaraya gelince sadece Fowles kaldı. Sophia ve Bahar 3 numarada değerlendirilebilecek oyuncular. Bunun için bize lazım olan Fowles'ı 10 dakika da olsa dinlendirebilecek bir oyuncu. Çok büyük bir isim olmasına gerek yok. Marina Kress ve Leuchenka ayarında bir oyuncu olması yeterli. 2 tane de gelecek vadeden yerli oyuncu gerekli. 4. yabancı uzun olursa kısa rotasyonu için yapılsa daha iyi. Yok uzun gelmez de gene Fowles 40 dk oynasın denirse, Tuğçe Canıtez önemli bir hamle olur. Ama o bu sene Türkiye'ye dönmez gibi.