Taylor Rochestie

Re: 10 # Taylor Rochestie

Şu ana kadar tam bir hayal kırıklığı. Her iki Petersburg maçındaki yanlış tercihleriyle adeta turu tek başına rakibe hediye edecekti az kalsın. Kesinlikle bizi taşıyacak seviyede bir oyuncu değil Taylor...

Gelecek için hiç umudum yok, pırıltı da yok..
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Erken karar vermeyelim arkadaşlar. Oktay Hoca ıslak zemine uzun süre basmaz. Eğer beğenemzse gönderir. Onun tuttuğu bir oyuncu olduğunu ve uzun zamandır takip ettiğini biliyoruz. Bİz 2 bakışımızla adamı yargılıyorsak oktay hocayı da yargılıyoruz demektir.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Evet bence de daha erken... Ben de beğenmiyorum şu 2 maça bakınca kendisini ancak 2-3 maç daha izleyip daha verimli yorum yapabiliriz diye düşünüyorum
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Oyun kurucu pozisyonu oyunu yönlendiren bir pozisyon olduğundan uyum süresi bu tip oyuncular için daha uzundur.

Taylor herşeyden önce potansiyelli ve savruk olmayan bir oyuncu. Birkaç hata da yapsa Darius gibi takım düzenini birkaç dakika içinde darmadağın edecek bir oyuncu değil.

Darius un geçtiğimiz sezon başı yaptığı saçmalıklarla kıyaslandığında uyum sürecinde pek sıkıntı çektiği söylenemez. Zamanla düzelecektir kesinlikle.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Rochestie geçen yılın Eurochallenge şampiyonunun dakika, sayı, asist ve top çalma lideri. Zamanla faydalı olacağına inanıyorum.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Futboldaki Misimovic gibi Taylor da. Ortak yönleri, oyun kurucu pozisyonunda oynamalari ve önceki takimlarinda cok basarili olmalari.

Bekleyelim bakalim.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

bence taylor küçük takım oyuncusu. Aslında Oktay Hoca geçmişte bu şekilde yanlış oyuncular tercih etmiştir bu hataları yapmıştır.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Olmayacak gibiyse, çok ısrar etmeden, çok zaman geçmeden yeni bir guard aramaya başlamamız lazım.. Şu şekliyle hiç olmuyor.. Bir aşama olmayacaksa çok fazla beraber olamayacağız gibi..
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Geçen sene D-Wash hakkında ilk geldiği haftalar da olumsuz konuştum ama çok şükür yüzümü kara çıkardı. :)

Şu anlık Taylor da iyi bir transfer gibi gözükmüyor,İnşallah o da ilerleyen zamanlar da yüzümü kara çıkarır. :roll: ;)
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Sühan Cem' Alıntı:
Şaka yaptım. Geçen sene hem Darius hem de Mike için olumsuz konuşmuşsun ya ondan dedim.


Öyle pek sıcak gelmediler ilk başta ama sonra baya bir ısındım valla :) inşallah taylor ve luksa için de aynı olur ;) ama pek mümkün görünmüyor galiba :oops:
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Darius ve Mike örnekleri ile Taylor ve Luksa haksızlık yapılmış olur. Hem darius hem de Mike Euroleage seviyesinde oynamış Avrupa'da uzun süredir olan oyuncular ki Luksa saf bir Avrupalı ama gelişimini henüz tam anlamıyla tamamlamamış bu belli, Taylor ise Avrupa'da 2. yılı sanırım o yüzden hemen yüklenmemek lazım ama şimdiye kadarki görüntüsü bu seviyenin oyuncusu değilmiş gibi...
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Ben Taylor ve Andic için acele yorum yapılmaması taraftarıyım...
Luksa nın euroleague tecrübesi var, kendisi daima kaliteli bir uzun olarak lanse edildi...
Taylor ise süt kupasında da olsa bir MVP...
Her ikisinin de uyum sorunu olabilir, bence şu an GS'ın oyuncusudur değildir demek için erken...
Geçen sene Rancik, Wilkinson ve D-Wash içinde benzer şeyleri düşünmüştüm. Özellikle D-Wash'a çok antipatikken adam bizi ligde tutan oyuncuların başında yer aldı...
Yanlış anlamayın, bu oyuncular yıldız olacak demiyorum, belki hiçbir zaman uyum sağlamayacaklar ama bence kesin karar için henüz erken...
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Andric düzelebilir ama Taylor'da o ışığı hiç göremiyorum. Galatasaray ona fazla büyük geliyor bence.
 
Re: 10 # Taylor Rochestie

Bu arada faecbookta çok yükleniyoruz.Daha iyi olmalısın gibi mesajlar atılıyor.
Bunun yerine sana güveniyoruz gibi msjlar atsak onu motive edebiliriz.
 

Üst