Re: OYAK: 83 - GALATASARAYIMIZ: 78
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gökçe aslında "Eleştirilmeyi hak eden bir takımımız var..." sözü içimde kopan fırtınanın aynası ama sezon devam ederken konuşmanın doğru olmadığını düşündüğüm için tam anlamıyla dışa vurmuyorum.Gökce Başaran' Alıntı:Not:Onur abi ne kadar sakin birisin ciddi ciddi garipsedim...
Ya ALLAH ASIKNA YETER YETERRRR SU POLYANACILIK !!!![/quote:386eilmf]Seckin Hasseli' Alıntı:[quote="Volkan Ozger":386eilmf][quote="Murat Şimşek":386eilmf]Arkadaşlar önce mutlu akü maçı var kendi sahamızda ne dedik iyi günde kötü günde hep yanındayız niye bu kadar güvenmiyoruz takmımıza bütün büyük ve önemli maçta yüzümüzü güldürmedi mi bu takım evet sıradan takımlarla oynarken çok açık bi sorun yaşıyoruz ama bence bi an evvel şu playofflar gelsin işde orda gerçek gücümüzü gösterelim şu anlaşıldıki bi büyük maçların takmıyız ne yazıkki daha küçük takımlarla oynarken sorunlar yaşıyoruz olsun yensende yenilsende hep yanınızdayız sonuna kadar özellikle playofflarda takımımıza çok güveniyorum...
recep coşkun' Alıntı:BURSA YI İNLETTİK BİLEN BİLİR ODA BİZE YETER!....................