• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL Finali | 6. Maç | Galatasaray Liv Hospital 85 - 77 Fenerbahçe Ülker

Yine 2. periyod sonunu berbat oynuyoruz. Çıldıracam !

34 31 oldu maç üçlüklerle yaşanmaz

Şu Ersin'İ çıkar nolursun ya ayakları gitmiyor resmen.

15 de 10 2 lük verirsen normal idmanda olur bu olayda neyse :( 10 da 6 üçlük düşer böyle devam etmez.hairston yerine bir sağlam 2 numara böle olmazdı dom domda unutuldu zaten

Adamlar tuzağı kuruyor ve Erceg göstere göstere gidip topu kaybediyor, Hairston desen boş turnikeye giderken dışarı çıkarıyor.

Pota altı yumuşak olan rakibin bu zaafını değerlendiremiyoruz, ah be Ndong...

biz geri düştüğümüzde olay kopuyor onlar dönüyor tebrik ederim yani....bizim takımı

Tempoyu düşürmemiz lazım.

Yine 2 sayıyla bitti yarı. Sinir testi yapılıyor....

Attıklarımızdan çok daha kolay basketler yiyoruz, iki takımın da pota altı felaket olunca her iki taraf da oradan her attığını soktu şu ana kadar. Keşke bir Andric imiz olsaydı demeden edemiyor insan.

Hoca,yine fark erirken mola almayarak Ülker"in ekmeğine yağ sürdü.

Tempo'yu düşürmemiz gerekiyor. Yüksek tempo onların işine gelir.

Uzak mesafeli atışlar fal açmaya benzer. Allah'tan Arroyo'yu çile3den çıkmaktan Bonsu kurtardı.

Oğuz bile basket atıyor hey Allahım :)

Bazenleri beni sinirden çıldırtsa da bu adamın enerjisine bayılıyorum. Pops Mensah Bonsu ;

Bonsu! - YouTube

Arkadaş her farkı açtığımızda geri gelmelerine nasıl izin veriyoruz? Yeter yahu! Bu arada Ersin'le Furkan siz basketbolu bıraktınız mı?

link varmı beyler

Meşhur 3.çeyrek oyunumuz yok şu anda.

Umutlarım azalıyor...

ben izleyemem yenilirsek pis küfür ederim dünya aleme cihana tbf ye yönetime şikecilere

Geri