TED Kolejliler-Galatasaray (82-73)

biletler ted lilere yarı fiyatına felan değilmiş arkadaşlar bu maçın biletleride biletix teymiş... ümitlenip ted li arklarımdan bana bilet almalarını istemiştim ama bizde bilet yok biletix te hepsi yanıtını almşlar okullarından..
 
Ankarada casa ted'i mağlup edemezsek evimizde seriye bağladığımız banvit-ant-alpella galibiyetlerinin hiç bir anlamı kalmayacaktır..
 
Casa Ted'i full konsantre sahaya çıktığımız takdirde silip süpüreceğimiz kanısındayım öne çıkıp maçı sürükleyebilecek bir yıldıza sahip değiller ve henüz takım oyunuyla maç alacak kadar da iyi durumda değiller en azından bize karşı yapamayacaklarını düşünüyorum.Ankaralı kardeşlerimiz aman yalnız bırakmasınlar takımı bir sonraki maçta da inşallah biz Ayhan Şahenk'i doldururuz da ksk yı evine mağlub yollarız.
 
Re: TED Kolejliler-Galatasaray 28.10.07 Pazar 17:00

pazar günü saat 13:00da karanfilde toplanıp teröre lanet yürüyüşü yapılacak oradanda hep beraber ted koleji maçına gidilcek lütfen ankarada olanlar gelsin
 
CASA TED Kolejliler - G.Saray Cafe Crown
28 Ekim 2007, 17:00

Ligin yenilgisiz üç takımından biri olan G.Saray Cafe Crown, her geçen maç daha iyi performans ortaya koyuyor. Özellikle pota altında Owens&Gaines&Hüseyin üçlüsüyle etkili olan sarı kırmızılılar dışarıda da Dee Brown, Tufan Ersöz ve Cüneyt Erden ile sahanın her yerinde etkili olmasını biliyor. Arayışta oldukları 2-3 numarada oynayan yabancı oyuncu da transfer edilir ve takıma uyum sağlayabilirse sarı kırmızıların sezon başından daha tehlikeli bir hale bürünmesi kaçınılmaz olacak.

CASA TED Ankara Kolejliler ise ligde şu ana kadar tek galibiyet alabilmiş durumda. Yabancılarının geçen sezona göre daha düşük kalitede olması ve yerlilerden Berent Kavaklıoğlu dışında destek verememesi (Son maçta Berent felaket derecede kötüydü ve 10 dakika sahada kalıp 5 faul ile oyun dışı kaldı!) ciddi bir olumsuzluk. Zaten mevcut yabancılar da kapasite olarak sınırlı ve konuk ekibin yabancıları ve genel kadro kalitesiyle asla kıyaslanamaz.

Konuk ekibin bu maçtan galip ayrılarak yenilgisizliğini sürdüreceğini düşünüyorum.

sedat balcı
 
Re:

Tugberk Demirci' Alıntı:
ben öğrencisiyim de tedin beleş bilet daıtıldı fakat siz parayla alıyosunuz bence tedi mail yağmuruna tutun


hiçbir ted öğrencisi alamazken sen nasıl aldın ki?

Kimden ve nerden aldın bileti ögrenebilir miyim?

Siz-tutun gibi kelimeler de hiçhoş değil belirtmeden geçemedim. :roll:
 
Benim de ilk duyumum bilet dağıtılmadığı yönündeydi ama maalesef okulda bilet dağıtılmış. Kim dağıtmış, hangi gün, kaç tane dağıtılmış bu konularda bilgim yok.

Görünen o ki geleceğim diyenlerin bilet fiyatı nedeniyle gelememesi sonucunda TED amacına ulaşacak. Bilet fiyatı konusunda şartlar değişkenlik gösterebilir. Hayırlısı...
 
arkadaşlar casa ted koleji tarafını insafsız ve basketbol düşmanı olarak görüyorum 17,5 YTL basket maçı bileti mi olur ya adamlar bizleri ne zannediyor. yazıklar olsun. tek kelimeyle maça gelecektim ama bilet fiyatını görünce bir kere daha düşünmeye karar verdim. son dakikaya kadar bir sponsor arayacağım(bilet alacak) ve ted'in yaptığı hatanın farkına varıp hatasından dönmesini bekleyeceğim(hiç umudum yok ama)...... yazıklar olsun... aslanımızı izlemeyi bize çok görüyorlar ama biz ne yapar eder gireriz bunu bilmiyorlar....
 
Re:

Emre Genc' Alıntı:
dersaneyi ekmem için babam para vermediğinden maça gidemiorm saolsun bilet fiyatını bu kadar yukarıya çekenler..
Emre, bu senin ayıbın değil; TED Kolej'in ayıbı. Bomboş salonda basketbol oynasınlar bakalım. :?

Basketbolun amacı nedir; seyirciye zevk vermek için oynanan bir oyundur; fakat böyle bir zihniyet, buna engel olmak istiyor maalesef.

Nedir yani, Galatasaray taraftarının az olması neticesinde maç mı kazanacaklar? Yenilip oturacaklar.

Ne olursa olsun, salondaki yerimizi alacağız.
 

Üst