öncelkle bu koç olayı beni bayaa bi rahatsız etti..erman kunter gibi değerli bi adama yapılan muamele hiç hoş değildi..bizzat başkanla anlaşıp yurtdışında transfer çalşmalarına başlamışken,sponsorun isteğiyle kunterin safdışı edilip özyerin getirilmesi benim pek içime sinmedi..ha özyer kötü bi koçmu değil..yıllardır her kademede her platformda çalışmış ve sonundada kısada olsa parlak bir baş koçluk dönemi..inşallah başarılı olur ama sponsorun kulübün içişlerine bu kadar müdahil olması pek şık olmuyor..transferlere gelincee;murat,arda ve tufan ii transferler ancak bence bizim için en önemli konu malikin kalmasıdır..bu ligde tepeye oynamak istiyosak malik gibi kazanan ve kazandıran yıldız niteliğinde oyunculara ihtyacımız var..kısıtlı bütçeylede bu tür oyncuları bulmak zor oluyor,dolayısıylada buldğumuz bu cevheri riberyde oldğu gibi 100-150 bin dolar için kaçırmayalım zira malik ayarında bi yıldız zor bulunur,bulunsada bize gelmez..sonuç olarak benim aklım fikrim malik de..inşallah kalır