TTNet Asırlık Çınarlar Kupası

Bu ne şiddet bu ne celal!

Maçı izlemedim ancak ne olursa olsun daha ilk günden takımı idam sehpasına göndermenin mantığını anlamıyorum. Ucunda bir kupa var ama bu maçın hazırlık maçı olduğu gerçeğini değiştirmez. Daha dün demiyor muyduk transferler geciktiği için belli bir süre uyum sorunu yaşarız diye. Ne değişti de takımın uyumlu bir oyun çıkarmasını bekler olduk hemen. Beklenen imzalar atılmayınca yönetime ve Murat Hoca´ya diş bileyenler, transferler yapılınca istifa çığlıkları yerini iltifatlara bırakmıştı.

Evet bu takımdan hiçbir şey olmaz! Onun için yol yakınken çekin desteğinizi takımdan! Kulübe iade edin aldığınız kombineleri!
 
Re:

Sinan Soysal' Alıntı:
Keşke Dee brown ilk teklifimizi kabul etseydi de avery yerine Gerald fitch ya da onun ayarında bi 2 numara transfer etseydik .
Dee brown- gerald fitch - tufan -charles gaines -huseyin besok 8)

bu 5 bence tozu dumana katardı...
 
Yalnız şuda var.Diyoruz ki hazır değiliz.Görende Beykoz 3 aydır birlikte oynuyor sanacak. :)

Neyse moral bozmak yok,yola devam.
 
Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar Sakin...

Daha hazırlık maçlarında herkesi yerden yere vurmanın bir anlamı yok. Takım tam kadro ve hazır olduğunda ligin en iyilerinden birisi olacağız kimsenin şüphesi olmasın. Felaket telllalığı yapmanın bir anlamı yok !


Valla Önder ABi takımda ciddi bir şekilde belirsizlik var.Takımda hangi bölgelere oyuncu alınacağı belli bile değil :?

4 numara ve 3 numara eksikleri göze çarpıyor ciddi bir biçimde hemde.
 
Abiler anlıyorum sizi fakat bu takım Italya ve Belgrad kamplarına gitti . Orada bazı şeyler oturmalı ve buraya daha rahat gelinmeliydi.Görülüyor ki orada hiç birşey yapmadık :? Uyum süresi kamplarda aşılır genelde.Beykoz gibi sıradan bir takımdan 25 sayı fark yenilmez.
 
Sakin olmakta fayda var sonucunda bir hazırlık karşılaşması 2 oyuncumuzda eksikti ama yinede Türkiye Kupası başlıyor ve biz Beykoz gibi bana göre son derece kötü sadece 1-2 oyuncuyla sayı bulabilen bir takıma farklı yeniliyoruz

Murat hocaya güveniyoruz ama kombine satmaya çalıştığımzı bu dönemde bu şekilde saçma maçlar çıkarmamamız gerekiyor ayrıca dediğim gibi Greene geri çağrılmalı Avery konusunuda yarınki maça göre iyi düşünülmeli çünkü çok soru işaretleri doğdu umaırm toparlar
 
Hakikaten takım tam anlamıyla bozguna uğradı. İlk yarıda Hüseyin, Gaines ve ikinci yarıdaki Avery ile Erdem dışındaki diğer oyuncularımız maçta değillerdi. Çok ciddi bir konsantre eksikliği vardı. Savunmada yardımlaşma yoktu. Hakemde kolay faul çalarak savunmanın başlamadan bitmesine sebep oluyordu. Doğru düzgün bir set hücumu izleyemedik; ikili oyunlar yoktu. Organizasyon sıfırdı... Bir hücumda en fazla iki oyuncunun eline top geliyordu; paslaşma, paylaşma yoktu... Bu denli kopuk oynayıp, üzerine birde boş şutları kaçırınca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

TTNET ise dünün tam aksine çok hırslı, savunmada sert, hücumda etkili oynadı. Dün sahada varlığı yokluğu belli olmayan Gilbert coştu; her attığı sayı oldu. Grays'de düne nazaran az top kullanmasına rağmen, daha çok sayı buldu. Pota altında Burgess ilk yarıda çok etkliydi. Beykoz'un üç yabancısı takımımızdan dokuz sayı daha fazla attı...

Çok ağır bir mağlubiyetti. Ama bazı durumlarda böyle yenilgiler takımın toparlanması adına önemlidir. Bazen insanların kendilerine gelmesi için tokat vurmanız gerekir, Galatasaray'da sağlam bir tokat yedi. İnşaallah bu tokat oyuncuları kendine getirir.

Daha çok yardımlaşma, daha çok paylaşma!...
 
Ama ona bakarsak Albayı da yendik.Bu sadece Greene etkisi olmasa gerek.Tam bir bilinmezlik içindeyiz.

Gerçek olan bu...

ayrıca daha Dee Brown lu takımı izlemedik...
 
Maçın fazla üzerinde durmaya gerek yok..Kötüydük Beykoz iyi soktu ve kazandı..

Takıma fazla yüklenmeyelim..Bu takım zayıf Sırp takımına yenildikten sonra FMP ve Alba'yı yendi..Hazırlık maçı sonuçta ve iki yabancımız henüz yok..

Çok acil 4 numaraya ihtiyacımız var..3 numarayı idare ederiz ama 4 numara kesinlikle gerekli..
 
Hakemler tek kelimeyle berbatlardı, bu kadar kolay faul+sportmenlik dısı faul calınmaz. Yeni kurallar cıktı v.b. ama vur dediler öldürdüler bu aksam. Hayatında profesyonel basketbol oynanamıs insanların bu düzey maclarda hakemlik yapmaları cok sacma.
Olay sadece Galatasaray' aleyhine yapılan hatalar degil; faullerle beraber Avery' nin basketbolcu tabiriyle "evine götürdügü" topu bile es gectiler.

Bununla beraber takımla ilgili yazılan elestirilerin hemen hepsine katılıyorum. Brian GREENE' ne oldu, ben de çözemedim. Bilgisi olan arkadaslardan yorum alırsak sevinecegiz.

Sonuc olarak; yeni sezona ve kombinelere odaklandıgımız bu asamada keske bu macı TV vermeseydi diye dusunuyorum.
 
Ya arkadaşlar Grenee kaç kişi izledi maç içindede gitmeli tarzı yorumlar yapılıyor anlamıyorum.Açık olan bir şey var ki oturmayan çok şey var :? Yarın Bjk bizi umarım haşat etmez :?
 
Avery gönderilmeli bence..3-4 oynayan bir yabancı lazım+Fitch geri dönmeli..Tabi hücum performansı bu kadar sınırlı kalıyorsa çok eleştirmemize rağmen Fitch'in tekrar takımda olması gerekir..
 
Avery i kötülemeye başlamışsınız gene , diger 2 maçta iyi skor ürettigi zaman iyiydi bu maçta kötü mü oldu gene bugünkü maçta hüseyin den sonraki en iyi avery di cüneyt çok kötüydü bugün avery e hiç
pozisyon hazrılayamadı , brown gelince avery çok rahat şutlar bulucaktır
Cemal ve Murat ta hiç hazır gözükmediler Fatih in pota altına getirdigi sertlige çok ihitacımız olucak
Gaines ve Hüseyin faul problemine girene kadar iyi oynadılar , Erdem de iyi oynadı ama şutu çok iyi olmadıgı için onu bazen boş bıraktılar Erdem de çogunu kaçırdı ama içeri drive ettigi zaman çogunu sayı ya çevirdi
Zaten bu maçın pek fazla önemi yok sonuçta hazırlık maçı
 
Öncelikle Önder Abi ve Onur Abi'ye topice yaptıkları yerinde müdahalelerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Transfer sezonu açıldığından beri hep aynı görüntü var forumda.Avery'yi aldık,sonra sessiz kaldık,offff,pufff;sonra transferler geldi her şey iyiye gidiyor,sonra Dee Brown transferine kadar boşluk oldu,ohooo olmaz ki şöyle böyle,Brown geldi,şampiyonluk adayıyız artık,Umut Tınay'ın bile üçlük soktuğu hazırlık maçı kaybedildi tamam hoca bu takımdan bir şey olmaz.Yapmayın,etmeyin arkadaşlar böylesine günlük yorumlar yapmak çok yanlış.İzlediğimiz İlk hazırlık maçımızdı bu,biraz sakin.Oyuncuları önceden izleyenler için diyecek bir şey yokj elbette;ancak istatistiklere bakıp yorum yapılmamalı.

Maça gelince gerek her çeşit spor dalında takımımı desteklerken,gerek kendim arkadaşlarımla basketbol oynarken,hatta hayatın her yerinde en uyuz olduğum şeyi yaptı,Avery'nin teknik faulü sonrası birden mücadele etmeyi bırakıp,teslim oldular.

Gelecek olan elemanın 3-4 oynaması gerektiğini düşünüyorum.Burada şube yönetiminin de hatası olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.Bu transfer şimdiye kadar bitmeliydi.

Bakalım yarın Beşiktaş maçında ne yapacağız?İyi oynarız,oynamayız onu bilemem;ancak o arma sahaya çıkıyorsa herkes giydiği formanın hakkını verecek mücadeleyi yapmak zorunda.
 
William Avery: 13 sayı, 3 ribaund ve 4 asist... Galatasaray adına en iyi performans veren oyuncu... Ayıp oluyor arkadaşlar!...
 
bir hazırlık macı sonrası yaptığınız elestiriler haksız elestriler bence . adı üstünde hazırlık macı . cok uzun bir yolun baslangıcındayız . ayrıca yarın bjk macı var . bugün olarak söylüyorum . bize iii bir ders oldu . genel olarak söylüyorum . MURAT ÖZYER BU TAKIMI ADAM EDER . ama biraz sabırlı ve sakin olun . ayrıca yarın bjk macını kazanırsak yukardaki yazdıklarımı hatırlayın.

arda EZER brian green 4 numarada beklentileri karsılayamadığı icin kontratı feshedilmiz . ama eğer 4 numara alamassak brian green ile yeniden anlascakmısız . (YAKIN PLAN SPOR programı)
 

Üst