• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray CC - Beşiktaş CT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
böyle hakemlerin Allah belasını versin..

dikkatli bakarsaniz butun sut yuzdeleri hemen hemen ayni sadece bizi yikan fauller we teknik fauller yikti son bolumde tam yakaladik 5 sayiya indi fark sonra tolgaya atilan dirsege faul calmadilar halbuki bejeke potasi altinda bu tip pozisyonlara kasitli faul bile calindi....

umarim bu gidisat taraftari cileden cikarmazz suana kadar gercekten superdiler bilincliydiler

İlk yarı itibariyle çok top kaybı yaptık ve hakemler topuzun kantarını kaçırdı biraz. Özellike hakemler 2. yarıda böyle devam ederse Fener maçnı seyircisiz oynarız söylemedi demeyin.

Hakemlerinde Federasynunda hepsinin allah belalarını versin.Böyle şerefsizce düdükler çalan hakemlere lanet olsun.Bu çaldıkları boş faullerle basketbolu bir spordan çok çirkefleştirdiler.Söylenecek başka söz yok zaten.

Aybars OZTAS' Alıntı:
uzgunum ama katilmiorum sana cunku daha fazla takim oyunu oynamaya calisioruz...

öyle olabilir ama sonuç ortada şutlardan boş dönüyoruz.son 2-3 dakika sayı atamadık bile.böle devam edrsek sonumuz iyi olmayabilir...

tolga tekinalpin cikmasi gerekio kesinlikle

fitch olmayınca olmuyor 18 top kaybı var daha 3.periyot adamlar dipten 7 3lük buldu :?

Arkadaşlar hakemler bizden Darüşşafa maçının acısını çıkartıyor sanki.Bjk maçındaki kural hatası tartışması yüzünden..

yeter artik tolga top kaybi hucum faul kacinci bu top kaybin.....

gördüğüm en gerizekalı hakem triosu

Mert Ünal' Alıntı:
fitch olmayınca olmuyor 18 top kaybı var daha 3.periyot adamlar dipten 7 3lük buldu :?

ok fitchin top kaybi ortalamasini biliomusun

gerizekalı hakemler süreyi takip etme zahmeti bile göstermeyip periyot bittikten 10 sn sonra faul düdüğü veriyor.allahtan düzeltme nezaketi gösterdiler.yazıktır bee bu kadar emeğe

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Arkadaşlar hakemler bizden Darüşşafa maçının acısını çıkartıyor sanki.Bjk maçındaki kural hatası tartışması yüzünden..

sonuna kadar haklisin

56-52 gerideyiz

Çok top kaybı yapıyoruz

Aferin Burak üçlükleri potaya çarptırıp dur, sonra Erkana rib. ver ardından basket faul yap !

girmeyince girmiyor hakemlerde bejekeye çalışıyor bugün
murat hocaya diyecek laf bulamıyorum adam geçen sene bejekenin kaptanıydı 0 katkıyla oynuyor inatla adamı sahada tutuyor :@ maçın sonu geldi savunmaya daha çare bulamadı

Bu kadar mı kötü oynanır? Bu top kayıpları ne? Kim girse hepsinin birbirinden farkı yok, inanılmaz !

aglayacagım ya bu hakemler ne biçim bir yönetim sergiliyor anlayamadım şimdi de 8 saniye de diger sahaya gecemediler es gectiler pozisyonu ben sonuna kadar gs ye güveniyorum

en kötü basketbolumuzu oynuyoruz

Geri