• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kupa Bizim | Galatasaray MP 85 - 78 Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:03
yıllardır ozellıkle fener maclarında oyun kurucu pozısyonundan cok cekmıstık nıhayet bu sene aldılar sonuc ortada melısa can'ı cok tanımıyorum ama ben bı katkısını goremedım ınsallah ıyı seyler ortaya koyar bu sene yoksa vasat oynayacaksa daha ıyı bırı bulunabılır fener'ı yenmemız gereken formul 1+5 gunumuzde de olduk mu sanırım her mac 20 olur

teşekkürler Aslanlar hep bugünü bekledik hak ettiklerimizi yavaş yavaş almaya başlıyoruz

Gitmediğim için üzüldüğüm maçlardan biri oldu.

Saha dışı olayları bu kadar gündeme taşımaya gerek olmamalı bu forumda bence.

Kazanmamıza rağmen bazı eksiklere dikkat etmek lazım. Özellikle savunma ribaundları. Tina harika bir oyuncu, Sylvia' yı aratmayacak gibi. MVP' yi sonuna kadar haketti. Bahar için nihayet diyorum, Epiphany ve Diana maçın iyilerindendi. Bizim hocayı beğenmeyenler rakibin hocasına baksın bir zahmet. İyi oynayan oyuncusunu çıkartmak gibi bir derdi var sanırım.

Eğer TV' den yanlış duymadıysam Fenerbahçeli oyuncular kupa törenine gelince bizim taraf alkışladı. Bu çok güzel birşey olmasına rağmen karşı tarafın anlayacağı bir dil değil ne yazık ki. Zira maç bitince sahaya atılanları gördük.

Sportstv neredeyse ağlayarak verecekti maç sonunu. Zaten maç içinde Fenerin ve bizim bulduğumuz sayılara verdikleri tepkiyi tekrar izlerken dikkat edin lütfen. Hele o yorumcunun taraflı yorumlarını geçtim o surat neydi öyle, ağlayacaktı neredeyse? Bir tane düzgün tarafsız yorum yapacak birini bulmak bu kadar zor mu?

Tribünden düşenlerde inşallah ciddi birşey yoktur. Oldukça tehlikeli bir görüntüydü.

Bu kupada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Saygılar.

Fenerbahcede bir problem var havasi hissettim ben.Ya yonetimsel yada kocla bir problemleri var.Birsel ve Nevriye oyuna kendilerini hic vermediler.Penny zaten baglari koparmis havasindaydi.Angelda bildigimiz Angel degildi.Ben artik oldum bir sey ispatlamaya ihtiyacim yok tarzi oynadi.Biz ne kadar cok oyunu istiyorsak onlar o kadar oyundan uzaktilar.Hakemlerin olaganustu cabasi,kus bali dedigimiz 24 saniye suresi dolarken bulduklari sayilar ve bizim anlamsiz hatalarimizla oyunda kaldilar.Anlamsiz hatadan kastim macin sonunda 24 saniye kullanacagimiza atislar yapmamiz sariyenin gereksiz faullerini sayabiliriz.Gerci onlar faul degildi ama Fenerbahce ile oynuyorsan hakemlerin faul calmak icin firsat kolladigini aklindan cikarmayacaksin.

Not: Ünal Aysal oradaydı ama diğer başkanı göremedik.Merak ettriyor kendini ama :)
Tünel kazsana....

gerçekten bende merak ettim, erkekler finalinde de fenerbahçe başkanı yoktu, dün de yoktu. Başına bir şey gelmiş olmasın.

Saha dışında,tribünde,parkede en büyük eğlence kategorisinde zirveyi kimseye kaptırmıyor Fenerbahçe :) Avrasya maratonuna katılamadıkları için üzülmüş olsa gerek Ankarada yaptılar o koşuyu.Dua etsinler Bursa maçına yoksa daha acı duruma düşerlerdi.
Ben bu takımı seviyorum arkadaş.Böyle mücadele etsinler başka birşey istemeyiz zaten.Hepsinin akıttığı tere helal olsun.

Nasıl başlayacağım nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. 16 Ekim 2011 çok anlamlı oldu bunu biliyorum. Bize bu duyguyu yaşatanlara sonsuz teşekkürler.Maçın başını kaçırmış olmamıza rağmen muhteşem bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar üstün olduğumuz bir fener maçı son yıllarda hatırlamıyorum. Tek tek yorumlamak en iyisi olacak galiba;

Bahar'dan tam olarak istenen budur herhalde, hep böyle olmasını diliyorum.

Prince için söylenecek tek söz Messi'dir sanırım, bir insan her yere nasıl girebilir öyle. Muhteşem bir oyuncu izlemek büyük zevk. Fener maçlarının kritik ismi olacak gibi gözüküyor.

Taurasi bildiğin Galatasaraylı gibiydi, inanılmaz derecede ısınmış durumdayım ona. Ayrıca o koruması bildiğin Cimbom Old Boys. :)

Alba Torrens'in oyunu hakkında hiç bir şey söylemeyeceğim ama o gülüşü yok mu, adamı öldürür yahu. Bir insan bu kadar tatlı olmamalı. :)

Tina ile Fowles pota altını merakla bekliyoruz.

Tribünlerdeki bu zevki, bu heyecanı, bu gururu görmek inanılmaz bir şey. Artık şu basketbol gereken değeri görüyor ya yeter. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ben hayatımda fener tribünü kadar rezil bir tribün görmedim, maç boyunca rakip taraftarını izlemek nedir ?

Çok uzun yazmayı sevmem, şimdilik yeter bu kadar. :)

Dun mactaydim, mukemmel hisler yasatti kizlar bize. Sagolsunlar!

Bu arada ntvspor.net kupa haberini girmemis mi yoksa ben mi bulamiyorum? Bu kadar bariz gormezden gelmezlik yaparlar mi acaba?

Bence Fenerbahçe'ye maç boyunca(4.periyodun son dakikaları hariç) içeriden pek sayı imkanı vermedik.Tam istatistikleri bilemem ama;attıkları 78 sayının yarısı,hatta daha fazlası serbest atışlardan geldi sanırım.Mesela Mccougthry 15 sayı attı bunların 8-10 ayısı faul çizgisinden.Yani bizim yabancılarımız özellikle Tina ve Dee takımla pek fazla antrenman yapamadan maça çıkmalarına rağmen farkın tek açılmama sebebi yine bizdik.İyi savunma yaptık gerçekten.Maçta göremediğim tek şey Dee bu maçta hiç üçlük isabeti bulamadı galiba.Ama yinede takımımızı tebrik ediyorum.

Bence Fenerbahçe'ye maç boyunca(4.periyodun son dakikaları hariç) içeriden pek sayı imkanı vermedik.Tam istatistikleri bilemem ama;attıkları 78 sayının yarısı,hatta daha fazlası serbest atışlardan geldi sanırım.Mesela Mccougthry 15 sayı attı bunların 8-10 ayısı faul çizgisinden.Yani bizim yabancılarımız özellikle Tina ve Dee takımla pek fazla antrenman yapamadan maça çıkmalarına rağmen farkın tek açılmama sebebi yine bizdik.İyi savunma yaptık gerçekten.Maçta göremediğim tek şey Dee bu maçta hiç üçlük isabeti bulamadı galiba.Ama yinede takımımızı tebrik ediyorum.

feberbahçe 20/20 serbest atıs attı bu sekilde bile yenemedi aslan kızlarımızı

mehmet keseratar denilen sahis hakemlerin yüzkarasi her temesa ama her temasa faul verdi.digeri hep dengelemeye calişti.diger hakem ise hiç karişmadi:))ama mehmet herseye faul verdi.ama verdigi faullerin hepsi fener lehineydi.bizim lehimize hiçbisey calmadi.hatta topsuz alanda bile adamlar sirf serbest atiş kullansin diye faul verdi karsi tarafa böle bir hakemdi.turgay hala utanmadan bize kupa verdi.onun elinden su bile içilmez bide eski kaptaniymiş gsnin.utandim birden böle bir adam aramizdan nasil çikmiş.

Once tum kizlardan ve cok az da hocadan ozur dileyerek baslayalim. Ne takima ne de hocaya bu mac oncesi inanmiyordum.

Oncelikle cok guzel oynadik, macin tamamini domine eden taraf bizdik, herhalde benzer bir seviyede derbi hicbir zaman olmamisti. Macin kayramanlari Bahar Caglar, Prince ve Charles idi. Yalniz bir hususu soylemeden edemeyecegim, eger bu macta Isil cezali olmasa idi, hoca buyuk bir ihtimalle Matic'i oynatacakti. (eger imkan olsa Fowles olurdu Matic yerine) Maalesef Isil oynasaydi biz bu macta neredeyse maci getiren Prince katkisini da Isil'dan alamayacaktik.

Isil'i cok seviyorum fakat bu takimin gercekten iyi bir guard'a ihtiyaci oldugunu baskin kazandigimiz macta cok daha iyi gorduk. Iyi bir guard hani katkisi yok dedigimiz yerlileri bile eniyi yerlilere sahip dedigimiz Fener yerlilerine gore bile baskin oynatiyor.

Fener takimi kendilerini ilgilendirir fakat takimin kimyasi bozulmus oyleki Esmeral zorlama son saniye 3lugu disinda ortada yoktu, Nevriye ve Birsel'i hic bu kadar kotu gormemistik. Matovic'in sinirlarini astigi gun olmasa fark 20'nin ustunde olurdu.

bende salondaydım. bench arkasında ışıl ablanın oturduğu blokta oturyordum. maça gelince;

çok daha rahat geçireceğimiz maçı zora soktuk. özellikle ilk yarı havuz ribauntları çok verdik.
taurasi gününde değildi ama maça yine ağırlığını koydu.büyük oyuncu olmak böyle birşey olsa gerek.
ve faul atışlarını daha iyi atabilirdik ama kötü değildi yinede.

taraftara gelince; resmen ezdik sesleri duyulmuyordu. her hücumlarında ıslık vardı her hücumumuzda tezaruhat vardı ;)

maçın kötü anları; maç sonunda aşırı yüklenme sonucu kırılan platform(neyseki yaralanma olmadı) ve GS taraftarının tek kapıdan içeri alınmasıydı.

Yılmaz bey Epiphany Prince Türkiye için değil Avrupa maçları için alındı. Sylvia geldikten sonra lig maçlarında oynamayacak. Zaten şu durumda bile yabancı kısıtlaması sıkıntısı çekiyoruz. Alba Torrens bile doğru düzgün süre alamadı ki oynadıkça açılan bir oyuncudur Alba. Ben Işıl ile Piph' in birlikte oynamasını isterim. Ama kadro yapısı buna ne kadar elverecek göreceğiz. Piph her ne kadar oyun kurucu gibi görünse de asıl yeri 2 numaradır. Zaten oyun içinde de gördük takımı yönlendirmekten çok, aralara sızıp kendisine pozisyon yaratarak müthiş sayılar buluyor. Bildiğimiz çalım atıyor kız.

Maça gelirsek önce taraftarımızı kutluyorum. Artık basket maçlarında klasikleşen bir görüntü vardı salonda, üstelik Bursa maçı olmasına rağmen yine onlardan üstündük. Ve en güzeli seremoniye gelen Fenerbahçeli oyuncuların alkışlanmasıydı. Ne kadar büyük bir taraftar olduğumuzu herkes gördü. Onlar hiç bir zaman bunu yapamazlar. Dünkü ve daha önceki örneklerde görüldüğü gibi sahaya yabancı madde atarlar, ana avrat küfür ederler bol bol. Dediğim gibi nitelik, nicelik ve ADAM lık olarak üstündük. Yenilgiyi hazmedemeyip meşale yakıp, sahaya koltuk atan bu taraftara Federasyon ne ceza verecek göreceğiz hep birlikte.

Bu maçtan ciddi çekiniyordum ama öyle güzel hazırlanıp motive olmuşuz ki maçın başından sonuna hep önde götürerek haklı bir galibiyet aldık. Teknik ekibe ve oyunculara kucak dolusu teşekkürler bize bu güzel akşamı yaşattıkları için.

Sportstv ve yorumcu ile ilgili şikayetler yazılmış. Yorumcu arkadaş bayan basketbolunu iyi bilen biridir, aynı zamanda Fenerlidir ama bayan basketbolu konu olunca objektif yorum yapmaya çalışır. Neler söyledi bilmiyorum tabi ama maçtan sonra hiçbir Fenerlinin suratının gülmesini bekleyemeyiz yanılmıyorsam :)

--bence bu maçtaki en kritik nokta ışıl ın oynamamasıydı....yoksa prince den bukadar katkı alamayacaktık

Bu takimda Diana,Tina ve Prince yazilir.Ondan sonra dorduncu belirlenir.Eger Prince Turkiyede yedek birakilirsa Turkiyede basari sansi olmaz.Guardin ve pivotun tartisilmaz olacak basari isteniyorsa.

Prince 1 numara değildir. Mecburiyetten oyun kurucu olarak oynuyor.

Işıl ve Bahar NTV Spor'da canlı yayında şu an.

Prince su anda bu takim kadrosundaki en iyi 1 numaradir.Sue Bird,Becky Hammon bizde olmadigina gore bu kadro yapisi icinde guardimiz Prince dir.

O beğendiğiniz isimlerden olan Sue Bird ile geçen sezon beraber oynamıştır Ali bey 2 numara olarak.

Geri