Nasıl başlayacağım nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. 16 Ekim 2011 çok anlamlı oldu bunu biliyorum. Bize bu duyguyu yaşatanlara sonsuz teşekkürler.Maçın başını kaçırmış olmamıza rağmen muhteşem bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar üstün olduğumuz bir fener maçı son yıllarda hatırlamıyorum. Tek tek yorumlamak en iyisi olacak galiba;
Bahar'dan tam olarak istenen budur herhalde, hep böyle olmasını diliyorum.
Prince için söylenecek tek söz Messi'dir sanırım, bir insan her yere nasıl girebilir öyle. Muhteşem bir oyuncu izlemek büyük zevk. Fener maçlarının kritik ismi olacak gibi gözüküyor.
Taurasi bildiğin Galatasaraylı gibiydi, inanılmaz derecede ısınmış durumdayım ona. Ayrıca o koruması bildiğin Cimbom Old Boys.
Alba Torrens'in oyunu hakkında hiç bir şey söylemeyeceğim ama o gülüşü yok mu, adamı öldürür yahu. Bir insan bu kadar tatlı olmamalı.
Tina ile Fowles pota altını merakla bekliyoruz.
Tribünlerdeki bu zevki, bu heyecanı, bu gururu görmek inanılmaz bir şey. Artık şu basketbol gereken değeri görüyor ya yeter. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ben hayatımda fener tribünü kadar rezil bir tribün görmedim, maç boyunca rakip taraftarını izlemek nedir ?
Çok uzun yazmayı sevmem, şimdilik yeter bu kadar.