Prince bence Becky'den daha yararlı olur.Becky hiçbir zaman WNBA performasını Avrupa'ya taşıyamadı buna karşılık Prince bu sezon Avrupa'da,WNBA performasından daha iyi gözüktü. Hem Becky olur olmadık zamanlarda gitmeye kalkarsa(bunu Ros Casares'teyken birçok defa yapmıştı)bizim açımızdan sorunlar doğurur.O yüzden Prince transferine sıcak bakıyorum.Pondexter falanda olmaz kimse boşuna sinirlenmesin.
Hem Becky olur olmadık zamanlarda gitmeye kalkarsa(bunu Ros Casares'teyken birçok defa yapmıştı)bizim açımızdan sorunlar doğurur.O yüzden Prince transferine sıcak bakıyorum.Pondexter falanda olmaz kimse boşuna sinirlenmesin. 

Hem Becky olur olmadık zamanlarda gitmeye kalkarsa(bunu Ros Casares'teyken birçok defa yapmıştı)bizim açımızdan sorunlar doğurur.O yüzden Prince transferine sıcak bakıyorum.Pondexter falanda olmaz kimse boşuna sinirlenmesin.